neon+trafo
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
neon+trafo
zdravim, mam taku otazku, chcem si kupit neon do skrinky a chcem sa spytat ci potrebujem kupit aj trafo?
-
paradajka
Star
Re: neon+trafo
naco trafo musis mat invertor a do toho zapojis neonky a invertor do zdrojaSk1llord napísal:zdravim, mam taku otazku, chcem si kupit neon do skrinky a chcem sa spytat ci potrebujem kupit aj trafo?
-
GIGABYTE
King
A nevies neake linky na invertor ? Ja som to predtym este nerobil...paradajka napísal:naco trafo musis mat invertor a do toho zapojis neonky a invertor do zdroja
chod do miestneho PC obchodu a vypytaj si invertor na neony, pripadne aj neony...ja som to takto urobil a som spokojny...invertor ma vysiel okolo 120Sk a neony po 100Sk/ks...a mali aj dobry vyber fariebSk1llord napísal:A nevies neake linky na invertor ? Ja som to predtym este nerobil...
-
GIGABYTE
King
Tak teda ďakujem. a este takto ten invertor ma aj neaky vypinac ktorym sa daju tie neony vypnut?Pedro109 napísal:chod do miestneho PC obchodu a vypytaj si invertor na neony, pripadne aj neony...ja som to takto urobil a som spokojny...invertor ma vysiel okolo 120Sk a neony po 100Sk/ks...a mali aj dobry vyber farieb
-
iwo1222
Medium Star
ocujj mladej >Sk1llord napísal:Tak teda ďakujem. a este takto ten invertor ma aj neaky vypinac ktorym sa daju tie neony vypnut?
ked si pojdes kupit neon tak by tam malk byt pribaleni aj invertor>
a ano samozrejme ze je tam aj vypinac>
-
GIGABYTE
King
a este jedna vec chcem kupit tiez aj ventilator ktory svieti a to sa bude normalne napajat ako obycajny ventilator tam nebude treba nic?iwo1222 napísal:ocujj mladej >
ked si pojdes kupit neon tak by tam malk byt pribaleni aj invertor>
a ano samozrejme ze je tam aj vypinac>
-
iwo1222
Medium Star
podla toho ak kupis neonovi-vetrak tak ten neon bude treba zapojit cez invertorSk1llord napísal:a este jedna vec chcem kupit tiez aj ventilator ktory svieti a to sa bude normalne napajat ako obycajny ventilator tam nebude treba nic?
ak kupis led-vetrak tak by malo stacit iba pridavne napajanie od zdroja
-
GIGABYTE
King
no chcel by som kupit tieto dva. http://perifer.ekatalog.biz/zbozi/prime ... ?p=z:75671iwo1222 napísal:podla toho ak kupis neonovi-vetrak tak ten neon bude treba zapojit cez invertor
ak kupis led-vetrak tak by malo stacit iba pridavne napajanie od zdroja
v pohode to je LED ventilator takze ho normalne zapojis ako obycajny a nic k nemu uz nepotrebujesSk1llord napísal:no chcel by som kupit tieto dva. http://perifer.ekatalog.biz/zbozi/prime ... ?p=z:75671
-
GIGABYTE
King
som radpatro16 napísal:v pohode to je LED ventilator takze ho normalne zapojis ako obycajny a nic k nemu uz nepotrebujes
-
The Calvin
Star
Ja len tak odveci Ja som presne za tie ceny kupil neon aj ten spustac lenze potom som si kupúoval druhu a uz som kulpi tak ze neon aj zo spustacom vjednom za 150 co je lacnejsiePedro109 napísal:chod do miestneho PC obchodu a vypytaj si invertor na neony, pripadne aj neony...ja som to takto urobil a som spokojny...invertor ma vysiel okolo 120Sk a neony po 100Sk/ks...a mali aj dobry vyber farieb
Ja len tak odveci Ja som presne za tie ceny kupil neon aj ten spustac lenze potom som si kupúoval druhu a uz som kulpi tak ze neon aj zo spustacom vjednom za 150 co je lacnejsiePedro109 napísal:chod do miestneho PC obchodu a vypytaj si invertor na neony, pripadne aj neony...ja som to takto urobil a som spokojny...invertor ma vysiel okolo 120Sk a neony po 100Sk/ks...a mali aj dobry vyber farieb
-
GIGABYTE
King
no uz mam doma aj ventilatori aj neonyCalvin SFX napísal:Ja len tak odveci Ja som presne za tie ceny kupil neon aj ten spustac lenze potom som si kupúoval druhu a uz som kulpi tak ze neon aj zo spustacom vjednom za 150 co je lacnejsie
-
paradajka
Star
funguje dobre? lebo aj ja som vcera objednal UV neony 2kusy aj s invertorom a ventilatory uz mam doma a potom sup sa do upravy bedneSk1llord napísal:no uz mam doma aj ventilatori aj neony
-
GIGABYTE
King
ano vsetko v poho len sa nemozu napojit na zdroj pod 300W ale myslim ze v tom problem nebudeparadajka napísal:funguje dobre? lebo aj ja som vcera objednal UV neony 2kusy aj s invertorom a ventilatory uz mam doma a potom sup sa do upravy bedne
ST1:Mohol by si dat aj presny link thx
btw : neako takto vyzeraju tie neony len este tie kable..
// Obrazky do prilohy! Tomasito
-
GIGABYTE
King
nj a tu je este screen mojej bedne ale nieje dokoncena este planujem LCD... sice som uz jeden mal ale odisielparadajka napísal:krasa mne to bude vyzerat trisku inak s tymi uv neonmy ale kedze mam vela uv reaktivnych veci tak by to mao vyzerat v pohode potom hodim aj screen ked to budem mat hotove
// Obrazky do prilohy! Tomasito
-
GIGABYTE
King
no cawte zaujal ma tento kablik neviete na co sluzi ? je k nemu text :
Kód: Vybrať všetko
Intrusion Switch pro skříně YY-W2xx