Neoprávnené získavanie údajov - Čo mi mohli spraviť?
Neoprávnené získavanie údajov - Čo mi mohli spraviť?
Nedávno uverejnili nejaký link na chate a ja som nato klikol. Bola to taká divná žltá stránka kde ma privítalo okienko (také čo zvykne vyskakovať s hláškami) ale bolo tam niečo že kým sa načíta stránka tak sa porozprávame. Klikonem OK a potom ďalšie jeho stupidné texty že ako sa máš, zase OK a tak to ide až do nekonečna. Potom ma však explorer varoval že stránka si získava nejaké neoprávnené údaje a či dôverujem stránke... Tak som to rýchlo chcel zatvoriť ale nešlo to. Tak som použil ctrl+alt+delete a vypol som to nasilu. Čo mi vlastne spravili? Aké údaje získali ak vôbec získali lebo som to rýchlo vypol...
Re: Neoprávnené získavanie údajov - Čo mi mohli spraviť?
podla mna islo len o spam, niekto si robil srandu, a prehliadac ti to hlasil preto leba ta stranka ta nutila potvrdzovat tie hlasky, ale inak myslim ze nic od teba to nemohlo stiahnut
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to s tymi vyskakovacimi hlaskami je stare zname a riadne trapne...
a to s tym "ziskavanim udajov" bude asi preto, ze server ma neplatny certifikat pre ssl pripojenie, a tak sa ta prehliadac pytal, ci chces aj napriek tomu pokracovat... Alebo mozno niektore casti stranky boli nacitavane cez nesifrovane pripojenie...
Webstranka ti nemoze spravit lautr nic (ak zrovna neobsahuje nejaky podvrhnuty kod, zamerany na konkretnu dieru v prehliadaci), pokial neodsuhlasis instalaciu nejakeho pluginu/toolbaru/inej havede... v takom pripade ti moze robit s kompom cokolvek.
(ak mas IE, urychlene si daj nieco ine).
a to s tym "ziskavanim udajov" bude asi preto, ze server ma neplatny certifikat pre ssl pripojenie, a tak sa ta prehliadac pytal, ci chces aj napriek tomu pokracovat... Alebo mozno niektore casti stranky boli nacitavane cez nesifrovane pripojenie...
Webstranka ti nemoze spravit lautr nic (ak zrovna neobsahuje nejaky podvrhnuty kod, zamerany na konkretnu dieru v prehliadaci), pokial neodsuhlasis instalaciu nejakeho pluginu/toolbaru/inej havede... v takom pripade ti moze robit s kompom cokolvek.
(ak mas IE, urychlene si daj nieco ine).