Nepodarená inštalácia Ubuntu - kde mohla byť chyba?

Všetko ohľadom Linuxu...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Nepodarená inštalácia Ubuntu - kde mohla byť chyba?

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Jak som tak prechadzal tymto forom tak som si nemohol vsimnut ze instalacia linuxu je lahka a bezproblemova tak som to skusil aj ja. A stalo sa to ze ked sa mi po instalacii moj acer aspire one uz nerozbehol a musel som s nim do opravy. V com som spravil chybu?
goten
VIP
VIP

Re: Linux Ubuntu

Príspevok od používateľa goten »

No nakoľko tu žiadny registrovaný užívateľ nieje jasnovidec (teda aspoň o tom neviem), mohol by si nám napísať ako si to ubuntu inštaloval - čo najpresnejší postup, ktorý si pamätáš.
lukas9206
Addict
Addict

Re: Nepodarená inštalácia Ubuntu - kde mohla byť chyba?

Tak co vies vsetko je mozne :D Noo postupoval som pekne krok za krokom az mi ho restartovalo prvy raz a mal som pekne na vyber xp alebo ubuntu. Spustil som ubuntu vsetko pekne naskocilo a potom uz neviem presne co sa dialo ale opat mi tam naskocili nejake kroky ktore som spravil ale vobec si nepamatam o co tam islo a tak prisiel druhy restart pc a aj posledny.
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Z takýchto informácií to ťažko zanalyzujeme. Nabudúce si skús zapamätať viac info. Ideálne, keby si to točil na kameru alebo mobil :D .
V servise čo povedali, kde bola chyba?
lukas9206
Addict
Addict

Pravdu povedat som si aj myslel ze tato tema nebude mat velky zmysel ale skusil som :D Tak ono to nebol servis ale moj madarsky programator co mi to spravil :D Ale blbec dal do toho madarsky Windows a teraz riesim ako ho preinstalovat a tuto temu som zalozil len tak pre zaujimavost :D Ale aj tak dakujem.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

ach jaj... podla vsetkeho len chyba pri spusteni alebo zlyhanie zavadzaca. tazko analyzovat bez popisu.
nabuduce nezakladaj zbytocne temu a precitaj si pravidla a zaklady spravania sa na forach.
lukas9206
Addict
Addict

Ono to nebolo az tak uplne zbytocna tema ako vedel som ze ten problem asi nikto nevyriesi kedze neviete presne co sa stalo ale nikdy si nemozez byt isty :D
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Inštalácia UBUNTU nezvykne chodiť cez niekoľko reštartov ako Win, a niesú v nej žiadne záludnosti. Ibaže je treba celkom presne vedieť, čo robíš, pokiaľ potrebuješ mať na HDD aj Win aj Linux, tam sa robia chyby. Kto to robí prvý raz, nečíta a nezvažuje, može sa pomýliť. Radšej to treba robiť s niekým skúseným, alebo si to odskúšať na stroju bez dát.
Skyer
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Skyer »

Teoreticky mohla byť chyba aj v cd. Bez presného uvedenia údajov je však takéto analyzovanie a polemizovanie viacmenej bezpredmetné.
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sharkyno »

zdravym vyskytol sa my pri instalacii na destope problem na nodbuku my to ide normalne ale na destope ne
najprv my hodi 1 skrean a potom druhy na laptope my pusti prvy svieti to tam asi 20s a potom my spusti normalne instalaciu ale na destope my hodi ciernu tablu s blikajucim kurzorom pl poradte co stym
//obrázky do prílohy
Skyer
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Skyer »

Sharkyno napísal:zdravym vyskytol sa my pri instalacii na destope problem na nodbuku my to ide normalne ale na destope ne
najprv my hodi 1 skrean a potom druhy na laptope my pusti prvy svieti to tam asi 20s a potom my spusti normalne instalaciu ale na destope my hodi ciernu tablu s blikajucim kurzorom pl poradte co stym
//obrázky do prílohy
Pouzivas rovnake instalacne medium? (resp. je overene na chyby). Chyba inak moze byt vselikde, ale mne osobne sa nieco podobne stalo s poskodenym cd-ckom.
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

Viac restartov sa vyskytuje pri instalacii cez wubi.
Napísať odpoveď