Nepodarené nahratie Rom-ky?
Nepodarené nahratie Rom-ky?
Dnes som chcel skúsiť na mojom ešte stále rozbitom One X-ku prejsť z CyanogenModu na niečo zo Sense 5. Stiahol som teda Android Revolution HD 31.2. Inštalácia prebehla úspešne, no po nej sa mobil iba stále reštartuje. Nejde sa mi dostať ani do Recovery. Na sekundu ako by naskočilo, no potom sa opäť reštartuje. A nedá sa vlastne ani vypnúť. Už som ho dorazil úplne? Alebo sa to dá ešte vyriešiť?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Nepodarené nahratie Rom-ky?
Dostaň ho do fastbootu
Čo potom?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
znovu flashni kernel napríklad od CM
Ako na to?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Google: how to flash kernel via fastboot
Diky. Ono to vážne pomohlo. Uvedomil som si aspoň že si musím zlepšiť angličtinu 
//autoeditácia príspevku (30 Sep 2013, 23:33)
Druhá inštalácia, mobil sa ne reštartuje stále dookola, no stále svieti nápis HTC. Stiahol som inú Rom-ku, a zase to isté, stále svieti iba ten nápis. Viem že prvé zapnutie trvá trochu dlhšie no už prešlo cez 20 minút a stále to svieti. Asi do toho nové Sense nedostanem. Skúsim ešte CyanogenMod.
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2013, 11:47)
Nejde mi tam nič nahodiť. Stále to stojí pri logu HTC a pri CyanogenModu to ostane pri ich logu. Kde je problém?
//autoeditácia príspevku (30 Sep 2013, 23:33)
Druhá inštalácia, mobil sa ne reštartuje stále dookola, no stále svieti nápis HTC. Stiahol som inú Rom-ku, a zase to isté, stále svieti iba ten nápis. Viem že prvé zapnutie trvá trochu dlhšie no už prešlo cez 20 minút a stále to svieti. Asi do toho nové Sense nedostanem. Skúsim ešte CyanogenMod.
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2013, 11:47)
Nejde mi tam nič nahodiť. Stále to stojí pri logu HTC a pri CyanogenModu to ostane pri ich logu. Kde je problém?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem na yt som nasiel len toto
btw neskúšal si po prehraní romky recovery, či už ide ? a takisto by sa patrilo premazať chace atď
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2013, 12:55)
btw ten na tom yt je potom ešte plno videí how to unbrick tak skús hľadať
poprípade hľdaj boot loop na google pri tom rome čo si tam nahrával ako prvý a zapríčinil to
btw neskúšal si po prehraní romky recovery, či už ide ? a takisto by sa patrilo premazať chace atď
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2013, 12:55)
btw ten na tom yt je potom ešte plno videí how to unbrick tak skús hľadať
poprípade hľdaj boot loop na google pri tom rome čo si tam nahrával ako prvý a zapríčinil to
boot loop,
toto sa mi stalo po prechode na 4.3 android, akurat na tamtungu, a ani recovery neslo, nic. Neviem ako je to z HTC, no ja som musel flashnut dobry - spravy kernel cez odin.
Bohuzial neviem ako je to z HTC.
toto sa mi stalo po prechode na 4.3 android, akurat na tamtungu, a ani recovery neslo, nic. Neviem ako je to z HTC, no ja som musel flashnut dobry - spravy kernel cez odin.
Bohuzial neviem ako je to z HTC.
Pred 10 min som to vyriešil, a už bežím na Android Revolution HD 31.2. Po prvej nepodarenej inštalácií, kedy som sa vlastne nemohol ani dostať do Recovery, som to vyriešil jednoduchým programom FastbootFlasher. Už som myslel že to bude v poriadku keďže som už bol v Recovery, no skúsil som tri Rom-ky a ani jedna nešla. Tak som opäť skúsil na flashovať boot.img pre Android Revolution HD 31.2 a už to išlo. Neviem v čom bol problém na začiatku. Prebdel som kvôli tomu celú noc 
zamknut bootloader a nahrat stock rom