Nero 8 a vypalenie IMAGU
-
shanoy
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nero 8 a vypalenie IMAGU
Chlapci mam novy nera 8 a chcem napalit image... Neviem to tam vobec najst..Dikes za rady
-
vladino001
Light Professional
Re: Nero 8 a vypalenie IMAGU
Prečo si neotvoriš ten Image ono ti to automaticky vypali nie? (alebo chceš vytvoriť image?)shanoy napísal:Chlapci mam novy nera 8 a chcem napalit image... Neviem to tam vobec najst..Dikes za rady
-
shanoy
Star
Proste som si stiahol windows xp a ma to koncovku .iso ... mam poweriso no a tym sa to da otvorit a potom tam v tom programe mam aj moznost napalit-a tak sa pytam ze ked dam to napalit tak mi to napali uplne normalne tak ze sa mi to uz nabootuje a nie iba ze to napali subor s koncovou .iso .. Potom co sa tyka toho Nera...Dal som normalne napalit datovy disk pridal som tam to iso no nic sa mi nerozbali..thak nwm.. Raz som cez Nera napaloval image a napalilo mi to iba ten subor..a potom ked to budem napalovat tak do toho imagu mozem aj pridat svoj subor?
-
vladino001
Light Professional
Ty akože ked poklikáš po tom image tak sa ti neotvori nero aby sa ti to vypálilo? ak nie daj to ovoriť cez nera a ono ti to da hned možnosť paliť daš Ok a napaluješshanoy napísal:Proste som si stiahol windows xp a ma to koncovku .iso ... mam poweriso no a tym sa to da otvorit a potom tam v tom programe mam aj moznost napalit-a tak sa pytam ze ked dam to napalit tak mi to napali uplne normalne tak ze sa mi to uz nabootuje a nie iba ze to napali subor s koncovou .iso .. Potom co sa tyka toho Nera...Dal som normalne napalit datovy disk pridal som tam to iso no nic sa mi nerozbali..thak nwm.. Raz som cez Nera napaloval image a napalilo mi to iba ten subor..a potom ked to budem napalovat tak do toho imagu mozem aj pridat svoj subor?
-
shanoy
Star
aha...mne sa to otvara cez PowerIso...No ale v tom poweriso mam moznost aby som tam nejaky ten subor pridal, tak ked to pridam ulozim tak by to malo ist ne? a este jedna vec..mam hry v image..mountnem ich cez daemona a vytvori mi to novu dvdromku virtualnu...a ako mam tuto hru napalit? staci normalne cez nera, vypalit datove dvd a potom tam dat vsetko z tej virtualnej mechaniky a uz to iba napalit a uz pofici? dikyvladino001 napísal:Ty akože ked poklikáš po tom image tak sa ti neotvori nero aby sa ti to vypálilo? ak nie daj to ovoriť cez nera a ono ti to da hned možnosť paliť daš Ok a napaluješdo imagu nepridaš nič! a cez datove vypalovanie že tam hodiš ten subor to nerob to ti napali ten iso ale nie system.
-
vladino001
Light Professional
jednoducho najdi si to ISO klikni pravym a daj otvoriť cez Nero a ono ti to sameshanoy napísal:aha...mne sa to otvara cez PowerIso...No ale v tom poweriso mam moznost aby som tam nejaky ten subor pridal, tak ked to pridam ulozim tak by to malo ist ne? a este jedna vec..mam hry v image..mountnem ich cez daemona a vytvori mi to novu dvdromku virtualnu...a ako mam tuto hru napalit? staci normalne cez nera, vypalit datove dvd a potom tam dat vsetko z tej virtualnej mechaniky a uz to iba napalit a uz pofici? diky
nemas v Nerovi moznost "Vypalit obraz na disk"? ak maju tie subory koncovku .iso tak len na ne klikni pravym tlacitkom, daj "Otvorit v programe" a zvol Nera (myslim, ze by to malo byt Nero Image (alebo nejak podobne))..potom uz len das medium do mechaniky, odkliknes a zacne napalovat..shanoy napísal:aha...mne sa to otvara cez PowerIso...No ale v tom poweriso mam moznost aby som tam nejaky ten subor pridal, tak ked to pridam ulozim tak by to malo ist ne? a este jedna vec..mam hry v image..mountnem ich cez daemona a vytvori mi to novu dvdromku virtualnu...a ako mam tuto hru napalit? staci normalne cez nera, vypalit datove dvd a potom tam dat vsetko z tej virtualnej mechaniky a uz to iba napalit a uz pofici? diky
ale podla mna je lepsie ked mas hru vo vitualnej mechanike - malo by to byt rychlejsie ako z dvd...
btw pokial nemas Vistu tak ti odporucam hodit tam starsieho Nera
-
shanoy
Star
JJ uz to mam v nerovi...Ale predtym som to nemal som to musel najprv asociovat..thx..a co sa tyka toho daemona, takze ked to moutnem a napalim tak to pojde??konyk87 napísal:nemas v Nerovi moznost "Vypalit obraz na disk"? ak maju tie subory koncovku .iso tak len na ne klikni pravym tlacitkom, daj "Otvorit v programe" a zvol Nera (myslim, ze by to malo byt Nero Image (alebo nejak podobne))..potom uz len das medium do mechaniky, odkliknes a zacne napalovat..
ale podla mna je lepsie ked mas hru vo vitualnej mechanike - malo by to byt rychlejsie ako z dvd...
btw pokial nemas Vistu tak ti odporucam hodit tam starsieho Neraked uz nie rovno 6 tak aspon 7...
-
vladino001
Light Professional
Je očividne vidieť že tomu nechápeš. Nero a podobne veci su na napalenie imagu (.iso nad 2gb tušim .mdf) a deamon je aby si to nemusel napalovať na CD on bude simulovať tu mech z disku. Nero a Deamon su dva samostatne softy, čiže nemusiš mať nič v deamonovi aby si to cez Nero vypálil.shanoy napísal:JJ uz to mam v nerovi...Ale predtym som to nemal som to musel najprv asociovat..thx..a co sa tyka toho daemona, takze ked to moutnem a napalim tak to pojde??
čiže napr Win ked napališ ako data a nie cez Image tak sa ti tam tie dôležité boot (samospúšťacie) subory nenapalia.www.google.com napísal:Formát ISO / NRG / MDF sú Obraz CD v ktorom máte uložené Súbory z CD napríklad Boot CD pretože Boot nevidíte na CD nejde ho skopírovať do zložky a potom následovne vypáliť je na to zvlášť program ktorý kopíruje CD sektor vedla sektoru a ukládá ho do obrazu
-
Šu-Do
Redeemer
nenapaluj to cez DAEMONA !!!
pretoze si pisal ze je to WIN XP.. cize ak to napalis tak ze to mountnes a potom si len pridas data stratis bootovaciu schopnost...
cize.. napalis si to cez NERO (napalit obraz disku)
alebo napriklad cez alcohol (vypalit image subor)
tam si v podstate najdes to ISO.. a das napalit.. napali ti ho kompletne ako je.. cize aj s bootom
pretoze si pisal ze je to WIN XP.. cize ak to napalis tak ze to mountnes a potom si len pridas data stratis bootovaciu schopnost...
cize.. napalis si to cez NERO (napalit obraz disku)
alebo napriklad cez alcohol (vypalit image subor)
tam si v podstate najdes to ISO.. a das napalit.. napali ti ho kompletne ako je.. cize aj s bootom