NERO 8

Informácie o software, ankety...
rann14
Novice
Novice

NERO 8

Príspevok od používateľa rann14 »

Nazdar chalani chcel som sa vas spytat, ze jak sa vytvara image v nero 8 lebo jak hladam tak hladam to tam nemoze naist.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Si spusti Nero Express.. vyber Image, Project, Copy ... odtiaľ Copy entire CD alebo DVD (podľa potreby).. a tam ako destination drive vyberieš Image Recorder..
rann14
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rann14 »

no ja som mal namysli ze, zo suborov na discu spravit image, ale dik uz som na to prisiel, ja som vzdy chodil cez nero smart ale ked som isiel cez express tak to tam hned vyhodilo
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zapnes Nero, v menu zvolis mechaniku a vyberies tam Image Recorder alebo nieco take, ked das potom normalne palit CD/DVD, tak ti z toho spravi image subor. Nic zlozite. Potom hlavne nezabudni prepnut naspat mechaniku na tu skutocnu napalovacku.

Inak viac by som ti doporucil program UltraIso, je v tomto asi jednotka, je maly, ma neskutocne funkcie a ako nadstavbu pre palenie pouziva Nero. Takze vytvaranie, uprava a podobna dalsia praca s image subormi je hracka. Navyse je aj v slovencine.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

cawte mam mensi problem s nerom.mal som ho daavnu a museli mi v pc zostan nejake registre a zaznami lebo ked ho chcem nainsalovat tak to nejde.ze tam mam novu verziu alebo uz je nainstalovany.
Napísať odpoveď