Nero 8

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Nero 8

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Chcem vypalit jedno ISO a este potrebujem zmazat veci z RW.
Ale novy Nero je strasne neprehladny...neviete kde to mam hladat ?? Vobec to tam nevidim...teda polozky : zmazat prepisovatelne DVD, Napalit ako obraz... :idea:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Nero 8

Príspevok od používateľa forgottten »

Zavulon napísal:Chcem vypalit jedno ISO a este potrebujem zmazat veci z RW.
Ale novy Nero je strasne neprehladny...neviete kde to mam hladat ?? Vobec to tam nevidim...teda polozky : zmazat prepisovatelne DVD, Napalit ako obraz... :idea:
Máš nainštalované inCD (vedľajšia časť nera, voliteľná inštalácia)? Ak hej, tak tam to sformátuj do RW. Ak nie, tak môžeš ešte keď dáš startsmart, vľavo dole je ikonka to logo Nera. Klikneš, dáš toolbox a erase disc... potom už by si mal vedieť. Potom už len zarvi nera, dvojklikni na ten iso súbor, otvorí Ti Nero Express a už Ťa len popýta akú rýchlosť meno disku a tak ďalej, môžeš okašľať a dať burn. That's all! :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

V nero express klikni na rozšírené vastnosti (tá vysoká šípka vľavo), dostaneš niečo takéto ako v prílohe.. a tam máš Erase Disc..
..a potomv strednej ponuke dolu máš Image, Project... etc
Prílohy
NeroExpress_01large.png
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Stale neviem jak napalit ten obraz...furt to keca ze je potrebne CD-RW.... :roll:

//autoeditácia príspevku ( 09 Aug 2008, 14:03 )
uz to mam :wink:
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

mal som nero a oco ho odinstaloval ked som ho tam po dlhej dobe chcel nahodit spat 7.9 tak mi to neslo lebo ta verzia pred tim bola zle odinstalovana. a teras neviem co dalej 7.9 sa neda nainstalovat lebo stale to najde tu staru veriu co bola zle oinstalovana a ja ju neviem odstranit.Mne totizto najviac sadla verzia 7.9 lebo tam bolo vipalit image na disk.skusal som aj clone dvd ja sa totizto snazim napalit hry na ps2 a to je vo formate iso a. co som vtedy mal to nero to bola 8 tak tam som to nevedel najst takisto som mal aj img burn ale to mi tiez nesedelo. vedeli by stemi poradit nejaky novy program kde by sa dalo vypalit iso na disk ak to bolo v nero 7.9? alebo pomôct s odinstalaciou stareho?
jaroslavzatko
Medium Expert
Medium Expert

xx

Príspevok od používateľa jaroslavzatko »

Odinstalovanie nera je velmi jednoduche,,vzdy ti zostane nejaky"bordel",,ale v pripade nera si hod do googla nero uninstaller a najde ti vseliake utilitky,,myslim, ze aj ahead ma svoju(nieco ako cleantool),,,,,,alebo to zmaz rucne z registrov :D
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

bohuzial ja v registroch neviem pracovat :(
jaroslavzatko
Medium Expert
Medium Expert

xx

Príspevok od používateľa jaroslavzatko »

tak stiahni tu utilitku,,urcite pomoze :)
Napísať odpoveď