NERO - prepálenie disku
NERO - prepálenie disku
Zdravím, rád by som prepálil DVD-RW, konkrétne z neho chcem len vymazať jeden súbor a nahradiť ho iným z PC, vie mi niekto prosím poradiť, ako to spraviť?? Uvítam rýchlu odpoveď....ďakujem.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: NERO - prepálenie disku
Sprav si ISO disku pomocou Nera. Programom UltraISO ho otvor, nahraď súbor a ulož. Nerom zas tento súbor napáľ na nový disk.
ALe ja ho nechcem napaľovať na nový disk, ja chcem jednoducho z DVD-RW jeden súbor odstrániť a nahradiť ho druhým...
-
Thommas
Addict
Také nie je možné, ak to nemáš na DVD-RW.
//Sorry, prehliadol som. Ale má to jedno, lebo bez zmazania disku a znova napálenia to tak nespraví.
//Sorry, prehliadol som. Ale má to jedno, lebo bez zmazania disku a znova napálenia to tak nespraví.
-
Pigesko
King
ved pise ze to na RW ma... 
//a myslim ze za ten cas uz mohol mat dvd zmazane a napalene minimalne 300 kat
//a myslim ze za ten cas uz mohol mat dvd zmazane a napalene minimalne 300 kat
Aj to by som chcel vedieť, ako môžem dáta z DVD-RW disku vymazať v Nerovi? Prípadne vo Windowse? 
-
Thommas
Addict
Stiahni si tie tvoje súbory, potom spusti Nera a daj zapisovať na nový disk. Akonáhle nastavíš súbory a klikneš na napaľovanie, tak by sa malo spýtať či chceš skutočne zmazať súbory na disku. Inak mala by byť aj v Nerovi funkcia zmazať disk. Neviem. Ja používam Ashampoo.
-
Pigesko
King
nie je Nero ako Nero...ak pouzivas (free) Lite verziu, funkciu zmazania RW disku tam nehladaj...