nerozumiem zmiesanym pocitom lasky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Ria
Novice
Novice

nerozumiem zmiesanym pocitom lasky

Príspevok od používateľa Ria »

pozdravujem vas.
rozmýšľam co sa deje a ci mi na to da niketo odpoved, ci to co zazvam, je nieco co sa stalo aj vam.
mam priatela, sme spolu dva roky. podla mna sme na zaciatku boli pre seba uplne dokonali, hrozne sme sa milovali, boli sme ako take dve puzzle co do seba zapadaju.vsetko bolo uzasne,smiali sme sa planovali si veci buducnosti a vsetkoco sme videli sme videli vo dvojici, ktoru sme tvorili len my dvaja.
asi po roku sa objavili mensie hadky ktore ale velmi rychlo odisli.vzdy tam prevazovalo to pekne, to co sme si slubili na zaciatku.vedeli sme ich vyriesit a vzdy s iskoru, aj cez postel.malo to vasen.
casom toto vsetko vsak vyprchalo,v poslednej dobe je to len taky odpor jedneho k druhemu, netesi ma uz tak ked som s nim,dokonca rozmyslam ci ho este lubim.ale na tuto otazku si odpoviem vzdy ano, pretoze ja si neviem predstavit taky obraz kde je on niekde a ja niekde ale nie spolu.proste, neverim ze ten silny zaciatok ma mat takyto koniec kedy sa o seba mame zaujmame a pritom mame sa radi lebo inak by nas asi nezaujmalo co je s tym druhym ako sa ma co zaziva a co preziva.
problem je v tom ze sme si akoby cudzi, ked sme spolu ani sa k sebe velmi nemame.niekedy ano, zalezi to od nalady,ale je to dost malo.
je toto vsetko len zvyk? je mozne ze nieco take velke co sme citili na zaciatku (a ja viem ze si myslite ze je to tak u kazdeho zamilovaneho ale to nase bolo naozaj velke, prosim VERTE MI a skuste si to tak aj predstavit a brat to s tym) sa len kvoli casu a veciam co nam vadia na tom druhom vypari? mame este sancu?
neviem co robit.ani ako sa citit.
chcem len dodat par info:obaja mame 19 rokov, sex u nas velmi na dobrej ceste nieje ani nebol,vídame sa asi kazdy , kazdy druhy den ( poslednou dobou stale menej) ak by podla vas sem patril dalsi faktor kotry by objasnil situaciu len mi prosim napiste, ja to sksuim objasnit.
dakujem.
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

už to nie je o láske, ale o zvyku
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: nerozumiem zmiesanym pocitom lasky

Príspevok od používateľa begbeee »

Ria napísal:asi po roku sa objavili mensie hadky ktore ale velmi rychlo odisli.vzdy tam prevazovalo to pekne, to co sme si slubili na zaciatku.vedeli sme ich vyriesit a vzdy s iskoru, aj cez postel.malo to vasen.
Už vieš kde to zlyhalo? V komunikácii.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

toto je mi veľmi známe, do vzťahu sa vrháme mladý, po dvoch rokoch to vyprchne..
Proste ak ste si neni súdený je jasné že už po takej dobe si nemáte čo povedať.. sama si polož otázku či stojí za to to ďalej riešiť, myslím tým či stojí za to vzťah zachrániť, alebo sa radšej pobrať každý svojou cestou... a pripájam sa... zlyhalo to v komunikácii... :? držím palce, aby si mala silu a chuť to riešiť... potom napíš ako to dopadlo
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ty si si urcite myslela ze to bude ten pravy, uz si ho videla ako kocikuje tvoje deti a bla bla bla ... toto sa proste stava, po vsetkom peknom spravidla pride vytriezvenie :-) ... nieste ani prvy ani posledny par co to zaziva :-) ... pokecajte si ... bud sa to spravi alebo nespravi ... myslim ze netreba stat o momentalny stav a nech sa to vyriesi akokolvek tak to bude lepsie ako mat pochybnosti :-)

edit// nezdielam s ostatnymi nazor ze to zlyhalo primarne v komunikacii ... to ze zlyhala komunikacia je podla mna len znakom toho ze proste vyprchala faza zalubenosti a nebolo to odsudene na fazu lasky :-) :-) ...
Ria
Novice
Novice

viete ale my sa lubime, ta faza lasky tam poda mna aj bola lebo ako dlho trva zalubenost? mesiac alebo mozno dva tri.
ja len neviem ako by sme sa mali dostat a ako vyriesit tuto situaciu kedy si lezieme viac na nervy nez kedykolvek predtym.
a ci je to znakom toho ze uz sa nemame radi.
lebo len podla toho sa viem dalej posunut no ja sama si to neviem ohodnotit.
neviem ako pokracovat.
176656
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 176656 »

babe musíš stále niečo rozprávať, nesmieš byť ticho.. to je základ. a samozrejme mal by si byť pozornejší, ale ak niesu sympatie od prvej chvíle môžeš sa aj roztrhať a nezbalíš ju...zase to je od povahy otom by sa dalo rozprávať.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tak celkovo su podla mna dve moznosti, bud taka, ze je to len jedno z obdobi ktore pride a odide a pojdete dalej, alebo, kedze sa nevidate zrovna casto len prenikli na povrch veci, ktore by za normalnych okolnosti vyplavali uz omnoho skor...mozete si to overit tak, ze si zajdete napr na spolocny vikend niekam, kde sa nebudete musiet obmedzovat vobec v nicom (ono aj ten sex ma svoju ulohu vo vztahu, mnohe krizy sa daju riesit cez postel a taky "48hodinovy orgazmus" uz zachranil nejeden vztah, pripadne skusit nieco nove, zaujimave O:-) ) ked to nevyjde ani na tie dva dni a pohadate sa ako psy, tak vam bude obom jasne, ze tadeto asi cesta nevedie a je to len snazenie sa o zachranu niecoho co uz nemozno zachranit alebo si k sebe najdete cestu a budete pokracovat
Ria
Novice
Novice

:) chcem vam vsetkym povedat , ze sme opat spolu priatel to zachranil nevzdal sa nas, a pracujeme na nasom vztahu.
nikdy sa totis netreba vzdat lasky osudovej :)
Napísať odpoveď