trocha od veci tema ale zaujma ma co robite ak mate velke nervy ?? myslim co vas ukludni atd...napr niekoho box..
ja mam teraz dost velke a neviem co s tym
ked sa dalo tak ku spoluziakovi do pivnice sa vymlatit do vreca... alebo kym som nemal problemy zdravotne tak na treningu si to vybit - vyhadzat ludi po tatami riadne,lamat ruky do krajnych poloh a tak... teraz jedine ak tak si ist zabehat...
MaSterS napísal:trocha od veci tema ale zaujma ma co robite ak mate velke nervy ?? myslim co vas ukludni atd...napr niekoho box..
ja mam teraz dost velke a neviem co s tym
no skus sa zamysliet preco mas nervy a to nejak vyries, lebo ked to v sebe potlacis ak sa to moze vratit..
ale inac nerobim nic, cakam kym to prejde
RoC.k napísal:mne nepomaha nic lepsie jak pustit si nejaku dobru hudbu , napr taky dead metal
MaSterS napísal:tomek00: 1.rozchod s holkou
2.myslel som ze ma prijmu na skolu bez prijmacok, ale prave som zistil ze prijmacky robit musim...
dnes nie je môj den...
na aku skolu ides robit prijimacky SŠ alebo VŠ?
ak SŠ tak sa nemas coho bat, horsie bude ak na VŠ
...a problemy sa rozplyvaju spolu s dymom (ajked nie u kazdeho to tak funguje)
alebo si pustim nejaku fajn hudbu, nieco funky nech sa odreagujem
nastastie som vsak cisty flegmatik takze ma vela veci nerozhadze
Zhlboka dýchať, povedať si, že nikdy nie je tak zle, aby nebolo ešte horšie. Ponadávať na všetkých, ktorí mi nervy spôsobili, aj keď často oni nie sú dôvodom, ale mne to pomáha.
Ked mam nervy??No ked som pri pc tak musim zapnut nijako good music a gamesu a potom sa mierne odreagujem..No ked sa mi nedari ani v hre tak koniec musim von sa ist vykricat vybuchat do niecoho a ponadavat si..
Najcastejsie sa mi to stava na florbale, ked som nasraty sam na seba a pred dvoma tyzdnami si to odniesla hokejka, ktora uz tolko narazov jednoducho nemohla vydrzat. Vzdy mi pomoze hodit hokejku niekam mimo ihrisko, prip. poriadne len tak do prazdna "zrevat". V praci ked uz nervy tecu, tak jednoducho WIN+L a smer balkon na caj/kafe.
Mozno sa to bude zdat na hlavu ale tancujem ked mam nervyy aleboo tresnem do dacoho najcastejsie do steny nadych vydych a pohoda a Hudba samozrejme nejaka hardcore
niekedy, nie casto, ked mam fakt, ze velke nervy... tak si buchnem do steny, to ma troska uvolni... ked len take tzv. "bezne" (skola, a pod.) tak si pustim nejaku musicu a sedim pri pc...