Nespokojnosť s postavou
Nespokojnosť s postavou
Ahojte,mám taký problém a už som fakt zúfalá. Mám 14 rokov a stále sa len sledujem či som náhodou nepribrala,či sa mi nezväčšil zadok a podobné hlúposti.. Proste stále sa len obzerá v zrkadle a vždy na sebe vidím niečo zlé. Keď niečo zjem tak sa utekám pozrieť do zrkadla,či sa mi nezväčšilo brucho.. Veľmi sa totiž bojím,že priberiem a keď budem dospelá tak,že budem tučná
Proste neviem si rady. Prosím pomôžte mi 
Re: Nespokojnosť s postavou
nepriberieš, lebo keď niečo zješ tak tak rýchlo utekáš k zrkadlu že to hneď spáliš 
ale nie, prečítaj si čo si napísala a zamysli sa
máš 14 rokov a tvoje telo je ešte stále vo vývoji, budeš sa meniť do 19stky
keď nie viac, to sa chceš 5 rokov pozerať do zrkadla? 
ale nie, prečítaj si čo si napísala a zamysli sa
máš 14 rokov a tvoje telo je ešte stále vo vývoji, budeš sa meniť do 19stky
-
javatar
Hardcore addict
1. Prijmi sa taka aka si
2. Maj radost zo zivota
3. Stravuj sa zdravo a sportuj - aby si mala radost zo zivota, nie pre super postavu
4. Optimisticky pristup k zivotu sa coskoro prejavi aj na tvojom vyzore
otazky?
2. Maj radost zo zivota
3. Stravuj sa zdravo a sportuj - aby si mala radost zo zivota, nie pre super postavu
4. Optimisticky pristup k zivotu sa coskoro prejavi aj na tvojom vyzore
otazky?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vravíš že máš 14, to že ti sa ti zväčší zadok a prsia je úplne normálne v tomto veku. Také chorobné premeriavanie sa a váženie však normálne nie je. Skús sa k tomu stavať trošku lahostajnejšie a radšej cvičiť ako pozerať sa do zrkadla. Isto to bude účinnejšie
-
javatar
Hardcore addict
tak budes velmi inaNataaa napísal::D:D ja viem to mi všetci hovoria,že sa budem meniť.. ale ja neviem čo keď sa zmením až veľmi ?
dakujem za rady,ale ja aj sportujem aj vsetko.. ako podla mna mam dobru postavu aj mi to vsetci hovoria ale nejako sa stale musim sledovat
boze teraz vyzeram ako keby som bola sibnuta :DD
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2011, 10:52)
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2011, 10:52)
asi niejavatar napísal:tak budes velmi ina- je na tom nieco zle?
-
javatar
Hardcore addict
a zase sa kontrolujesNataaa napísal: boze teraz vyzeram ako keby som bola sibnuta :DD
proste neries, este zazijes vela situacii kde jednoducho nebudes tak perfektna ako by si chcela... uzivaj si zivota, co by som dal za to aby som mal zase 14
fakt? ja by som už nechcel mať 14
znovu si tým všetkým prechádzať

čím všetkým ?
no ja som osobne rád že mám za sebou stresy či ma vezmú na strednú, stresy či ma vezmú na výšku, stresy či spravím vodičák, stresy kedy sa mama vráti z rodičovského a čo mi povie,...proste nechcem 
// ale teraz mám iné stresy, proste zabudni na postavu a užívaj si (detstvo?) užívaj si leto, zves zrkadlo a choď si zabehať s kamoškami, plno mojich kamošiek chodieva behať s chlapcami, na korčule, na bajku...
// ale teraz mám iné stresy, proste zabudni na postavu a užívaj si (detstvo?) užívaj si leto, zves zrkadlo a choď si zabehať s kamoškami, plno mojich kamošiek chodieva behať s chlapcami, na korčule, na bajku...
-
javatar
Hardcore addict
riesenim somarin, pracnym (a casto bolestnym) ziskavanim skusenosti v oblasti medziludskych vztahov, midraky zo skoly (aj ked tie som nikdy nemal), sebaspoznavanie, hladanie identity, konfrontacie s okolim, budovanie samostatneho uvazovania, alkohol, prve lasky...
boli to krasne casy...
boli to krasne casy...
-
javatar
Hardcore addict
tak si kazde rano pri pohlade do zrkadla povedz ze to vobec nevyzera zle a prilis sa tym nenechaj uniest...
niečo z toho už som prežila takže súhlasím,že to boli krásne časyjavatar napísal:riesenim somarin, pracnym (a casto bolestnym) ziskavanim skusenosti v oblasti medziludskych vztahov, midraky zo skoly (aj ked tie som nikdy nemal), sebaspoznavanie, hladanie identity, konfrontacie s okolim, budovanie samostatneho uvazovania, alkohol, prve lasky...
boli to krasne casy...
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2011, 11:04)
Ďakujemjavatar napísal:tak si kazde rano pri pohlade do zrkadla povedz ze to vobec nevyzera zle a prilis sa tym nenechaj uniest...
tak si pri každom pohľade povedz "hmm, som ja ale sexy"
alebo si nájdi chlapca a on ti to bude hovoriť za teba 
CheZteR napísal:tak si pri každom pohľade povedz "hmm, som ja ale sexy"alebo si nájdi chlapca a on ti to bude hovoriť za teba
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
foto, inač neuverímeNataaa napísal:...ako podla mna mam dobru postavu aj mi to vsetci hovoria...
audiotrack napísal: foto, inač neuveríme
ale to že si sexy ti bude hovoriť aj nenormálny