Luďia hladaju vyhovorky, a hlavne hladajú PRECO sa nieco neda namiesto toho aby hladali AKO sa nieco da. Uz si o nich nemyslim radsej nic. Vela krat radsej mavnem rukou a idem dalej.hojko napísal: Co si myslite o ludoch, co sa stazuju, ze sa maju zle, ze sa im nieco nepaci, citia nespokojnost, ale absolutne nic nespravia s tym, aby sa mali lepsie??? Miesto toho, aby nieco podnikli pre zlepsenie situacie ci lepsi zivot, tak sa len stazuju a citia, ze je na nich robena krivda, ale mozu si za to sami.
Nespokojnost so sebou samym - stazovanie sa
Re: Nespokojnost so sebou samym - stazovanie sa
ako dik za tuto temu... ja sa furt stazujem ze by som mal schudnut a tak... napr dnes sa mi nic nechcelo, mal som nejaky plan a skoro som sa nan vykaslal a potom som si precital prvy post a hned som bol obleceny a siel som si zacvicit...
k teme: niektorym ludom niet rady ani pomoci pokial si to sami v hlave neuvedomia ze to co robia je blbe a moze im to kludne hovorit aj cely svet a nepochopia to
k teme: niektorym ludom niet rady ani pomoci pokial si to sami v hlave neuvedomia ze to co robia je blbe a moze im to kludne hovorit aj cely svet a nepochopia to
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Myslím, že u tých dievčat je to sťažovanie sa nejaký kolorit, veľká väčšina z nich píše tie blbé statusy o tom ako sa majú zle, ale v reále je s nimi všetko OK, respektíve v reále to nepúšťajú z úst...
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
to : hojko
Vela bab napise sracku na facebook do statusu len v ramci flame aby mali co iny komentovat a aby proste na seba upozornila , ako citat niektore vecici co robi skoro kazdu druhu minutu iny status je strasne. Ty si jej poradil dobre ale na druhej strane na kazdeho funguje nieco ine . Ale ona sa nema co stazovat ked na vsetko najde vyhovorku preto by to a to robit nemala nemohla .. a naviac ma dojalo to ze to nema skym robit ... sakra a pre koho chudne pre seba ci pre kamosku ? ale zase podpora je velmi dobra motivacia .
to : meffisto
A co si myslim o takychto ludoch?
- ze im chyba pevna vola
- ze im chyba motivacia
- ze im chybaju priatelia, ktori by ich podporili
suhlasim vo vsetkych 3 bodoch ..
bez vole neprestanem fajcit ani ja , nemam dovod aby som prestal , a neni nik kto by ma podporil
a moj nazor ? vzdy ked chcem na nieco co sa mi nepaci frflat polozim si otazku : chcem sa mat lepsie ? a co preto robim ? pi*u ? tak si zahrznym do jazyka a drzim ju aj dalej .
Neznasam ked sa ludia stazuju a niektory robia iba to typicke debaty v krcme niesu o kontruktivnych riesenich ale iba o vypocuti jednej a druhej strany od strasti ktore maju v zivote :..
Vela bab napise sracku na facebook do statusu len v ramci flame aby mali co iny komentovat a aby proste na seba upozornila , ako citat niektore vecici co robi skoro kazdu druhu minutu iny status je strasne. Ty si jej poradil dobre ale na druhej strane na kazdeho funguje nieco ine . Ale ona sa nema co stazovat ked na vsetko najde vyhovorku preto by to a to robit nemala nemohla .. a naviac ma dojalo to ze to nema skym robit ... sakra a pre koho chudne pre seba ci pre kamosku ? ale zase podpora je velmi dobra motivacia .
to : meffisto
A co si myslim o takychto ludoch?
- ze im chyba pevna vola
- ze im chyba motivacia
- ze im chybaju priatelia, ktori by ich podporili
suhlasim vo vsetkych 3 bodoch ..
bez vole neprestanem fajcit ani ja , nemam dovod aby som prestal , a neni nik kto by ma podporil
a moj nazor ? vzdy ked chcem na nieco co sa mi nepaci frflat polozim si otazku : chcem sa mat lepsie ? a co preto robim ? pi*u ? tak si zahrznym do jazyka a drzim ju aj dalej .
Neznasam ked sa ludia stazuju a niektory robia iba to typicke debaty v krcme niesu o kontruktivnych riesenich ale iba o vypocuti jednej a druhej strany od strasti ktore maju v zivote :..