Nesprávny čas
Nesprávny čas
Na pc mám stále po zapnutí posunutý čas asi o 10 hodín dopredu. Pri aktualizácií vypíše chybu, časove pásmo je správne.
Re: Nesprávny čas
a pri zadaní času ručne?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Skontroluj si BIOS. Nastav si spravne cas tam. Ak sa ti aj tam posuva, mozno uz ti dochadza stava na baterke a treba ju vymenit.
Este ma napadlo, ze mozno mas vo Windows nastavene zle casove pasmo. Skontroluj aj to.
Este ma napadlo, ze mozno mas vo Windows nastavene zle casove pasmo. Skontroluj aj to.
-
hojko
Site Admin
Ak pri aktualizacii v XP napise chybu, treba nastavit iny casovy server. Neviem, ci je to mozne len tak, ale napr. cez TuneUp Utilities to ide. Ak to robi aj vo Viste a W7, tak treba hladat chybu niekde inde.
Ručne to ide.
V biose je nesprávny čas, pásmo je správne.
Mám xp; používal som time.windows alebo time.nist. Neviem či to je zmenou na swisstime.ethz (aktualizácia včera), ale dnes po zapnutí bol čas posunutý o hodinu a pol.
Ak dochádza baterka, čo to pre mňa znamená, pýtam sa lebo sa v tom veľmi nevyznám.
V biose je nesprávny čas, pásmo je správne.
Mám xp; používal som time.windows alebo time.nist. Neviem či to je zmenou na swisstime.ethz (aktualizácia včera), ale dnes po zapnutí bol čas posunutý o hodinu a pol.
Ak dochádza baterka, čo to pre mňa znamená, pýtam sa lebo sa v tom veľmi nevyznám.
-
hojko
Site Admin
Budes musiet kupit novu baterku za 1-2 eura a vymenit ju, nie je to nic zlozite.