Nespusti aplikacie ani system

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
malyivko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Nespusti aplikacie ani system

Príspevok od používateľa malyivko »

mam taky problem ze zapnem PC a nabehne len pozadie co mam na ploche, a okrem toho nič,,,ani spravca uloh sa neda spustit proste nic,len pozadie a nič nejde,,,,teraz som v Safe Mode to mi išlo,,help diki moc
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Obnov systém do bodu, keď ti win nabehol normálne.
malyivko
Star
Star

dal som obnvit a nespusti aj tak,,,v safe mode, su obnovene fotky co som predtym vymazal a tak,,,,lenze do normal sa nedostanem,,,no dostanem ale nič nenabehne,,čiže chyba neviem v čom bude
goten
VIP
VIP

A čo si robil (inštaloval, odinštaloval, vymazal) predtým, než ti win odmietol správne nabehnúť. Aký máš OS? XP, Vista?
malyivko
Star
Star

XP,,a nič som nerobil vobec nič:) normalne som vypol pc a rano som ho uz riadne nezapol,,,furt ma niekto prehovori na XP ,lebo vzdy mam problem s inym OS že mi tam niečo nejde,,a dam sa na wirdos,a furt sa mi taketo niečo stane:(
goten
VIP
VIP

Choď do štart - ovládací panel - nástroje pre správu - prehliadač udalosti a tam v aplikáciach a v systéme pozri aké sú tam zapísané chyby. Ak tam nejaké sú tak ich sem napíš.
malyivko
Star
Star

tutok to je
Prílohy
chyba2.JPG
chyba1.JPG
goten
VIP
VIP

To sú pekné obrázky ale nič moc neprezradia. Treba na tú chybu dvakrát kliknúť a zobrazí sa ti popis. Stačí len jeden dva popisy (Dcom a Service control manager). Pozri odkedy ti tie chyby v takom množstve vyhadzuje. Prečisti si PC, prebehni antivírom, povypínaj všetky programy po spustení a skús naštartovať win klasickým spôsobom. Prípadne obnov systém ešte raz ale bod obnovenia zvoľ viac dní dozadu. Správca úloh nenabehne, ani keď niekoľko krát stlačíš CTRL+SHIFT+ESC?
malyivko
Star
Star

dostal som sa sem, cez spravcu uloh, v normalnom režime ale nejde nič inakšie,,,ked som dal new task,,a hore som namiesto cčka chcel vybrat niečo ine tak zamrzlo,,ide len ked naľavo vyberem plocha a tam som mal operu naštastie.inakšie možem spraviť aj screen ale asi zbytočne kedže všetci rozumeju že o čo ide,proste nenabehne ani lišta ani nič,,,jedine spravcu som pustil,,a cez to sa daju niektore aplikacie pustit,,,už som skenoval cez adware,,cez spyware a nenašlo nič proste,aj avast,,ani anti rootkit nic nenasiel
edit:ale už mam dlhšie problem so systemom že ide strašne pomaly,,ako keby to ram nezvladala,proste vsetko šlo pomaly a tak,dal som pustitpesničku a otvaralo winamp 30 sekund,,,
btw:nie nemam 8mb ram ale 512
goten
VIP
VIP

Pozri v Správcovi úloh - procesy či je tam spustený proces explorer.exe. Ak je tak klikni naň a daj ho ukončiť. Potom choď na kartu Aplikácie (prvá karta), klikni na nová úloha a do riadka napíš explorer.exe a klik na OK. To isté sprav ak v procesoch nieje explorer.exe spustený.
malyivko
Star
Star

spravil som a nič sa nedeje
btw: na pozadi sa neda ani kliknut myškou,proste označiť volne miesto sa neda nič,ako keby bola plocha offline
goten
VIP
VIP

Vyzerá to tak, že to máš poriadne pošahané. Pravdepodobne ťa reinstal Windowsu neminie. Skús ešte: Núdzový režim - Štart - Spustiť - CMD a napíš SFC/scannow. Win ti otestuje integritu systémových súborov. Ak nájde nejaký zlý, tak ho opraví. Pravdepodobne budeš potrebovať inštalačné CD windows. Počkaj ešte čo ti napíšu iný usery, ak nič nepomôže tak reinstal win.
malyivko
Star
Star

idem REINSTAL možte lock,,,,,,diky kamo ze si sa snazil K+
Napísať odpoveď