možno som si to od začiatku zle vysvetloval, ale aj tak babyyy ja vam vobec nerozumiem
Neštastne zamilovany/á
Neštastne zamilovany/á
Hmmm celé sa to začalo na silvestrovskej chate. My partia chalanov, a nejake baby - ja som ich dovtedy nepoznal no niektory hej... Hned na zaciatku som sa zahladel do jednej v pohode baby. Nieco sme spolu popili porozpravali a tak... Avsak neskor ked sme boli ako partia som si vsimol ze je akasi bez nalady a smutna...ked som sa jej pytal ze co s nou je ,ze v pohode ze si len na nieco spomenula...povymienali sme si cisla icq...Nadalsi den sa mi ozvala v pohode sme si popisali...o5 sme sa videli az na dalsi tyzden ked sme isli ako partia si niekam sadnut...zase najprv sranda ale neskor vecer ked sme isli na disco to iste....zamyslena a bez nalady.... potom sme si dlhsie pisali cez icq ..take v pohode flirtiky a tak ved to poznate. Cez weekend sme boli ako partia na jednej sukromnej oslave prisadla si ku mne.... prehodili sme par slov . Neskor ked isli do baru opat som sa s nou nejak dal ..tak sami dvaja pri stole...Na disco sme spolu tancovali ..prakticky ruka v ruke...ale potom som si zase vsimol ze je nejaka nijaka...tak som to uz nejak neriesil stiahol som sa a zbytok vecera prevazne s kamosmi...na druhy den sme len tak opet pisali ...naznacoval som jej ze k nej nieco citim..ale ona ma tak nechpavo uzemnovala...neskor som jej pisal ze som sa do nej zamiloval..ona ze toto vazne necakala...a potom mi vsetko zacala vysvetlovat. Ze ona je rok zamilovana do mojho kamosa,ktory o tom prakticky vie ale on e typ cloveka ktory si rad uziva/proste na disco sa bozkava s5 timi babami min./.... Vie ze on neni ten pravy a vie co je zac ale ze aj tak je do neho zamilovana...Hovorila mi ze uz na jednej predoslej chate sa o nieco pokusal ,ale uvedomila si ze si chce iba uzit tak to stopla,lebo by to nkam neviedlo. Písala mi že som super ale ona je zamilovaná do toho nesprávneho,ktorý si to ani nezaslúži a že srdcu nerozkáže....
možno som si to od začiatku zle vysvetloval, ale aj tak babyyy ja vam vobec nerozumiem
(uff dakujem, za poskytnutie priestoru, sa mi trochu ulavilo....btw ani som to po sebe necital tak poprosim no offense)
-
last_knight
Light Professional
kamo to je bezny problem nas vsetkych a s tym clovek vela neurobi, mozes iba cakat kym ju to prejde (raz urcite), zatial jej mozes byt pobliz a poskytovat oporu (ako uz tolkokrat predtym pisane), velmi na pilku netlac a mozno aj motyka vystreli
medzi nami ani ja zenam velmi nerozumiem, a myslim ze nie je taky muz
medzi nami ani ja zenam velmi nerozumiem, a myslim ze nie je taky muz
-
midnight_man
Guru
all
No uf,ja viem presne ako ti je,,sam som to zazil.. vstci tu vedia ake to je,,vacsina z nas to zazila,vitaj v klube
.ale nie,,fakt ako tuto nico spomina,,ked ju prestanes stretavat,,prerusis kontakt,,tak to bude casom OK,,akoze fakt,,hlavne na nu netlac aby sa stebou dala dokopy lebo ak by to aj urobila bolo by to pod tvojim nadtlakom,,a potom by si sa s toho uz nevymotal
akoze toto ti fakt radim,,stopni to kym to ide!!! potom to uz nezastavis,, a ver mi nechcel by si zazit potom to trapenie!
teraz este mozes zabudnut,,,je to tazke,,ale da sa to
fakt!!!
GOOD LUCK
GOOD LUCK
To je fakt problém, ktorý sa stáva často, že v láske častokrát nefunguje rácio, ale tak to je aj dobre, veľa ľudí by už nebolo spolu.
Mal by si to nechať tak, skús byť naďalej kamarát, možno si to neskôr uvedomí, koho v Tebe má, aj keď ja osobne veľmi pochybujem.
Ak s ňou nedokážeš byť iba kamarát, resp. ak s ňou budeš v kontakte a ten kontakt ti to bude len zhoršovať, tak jej to povedz a prerušte kontakty.
A pravdepodobne ani Ty si sa nezaľúbil do tej pravej
(to myslím tak, že Tvoj čas ešte len príde
)
Mal by si to nechať tak, skús byť naďalej kamarát, možno si to neskôr uvedomí, koho v Tebe má, aj keď ja osobne veľmi pochybujem.
Ak s ňou nedokážeš byť iba kamarát, resp. ak s ňou budeš v kontakte a ten kontakt ti to bude len zhoršovať, tak jej to povedz a prerušte kontakty.
A pravdepodobne ani Ty si sa nezaľúbil do tej pravej
(to myslím tak, že Tvoj čas ešte len príde
-
midnight_man
Guru
all
"Pre kazdu osobu je prideleny nejaky anjel ktoreho ked stretnes tak ti to vyrazi dych ... " citacia , Shark_NX ,, tento "vyrok" som si zapamatal a budem si ho pamatat,, je to poucne .. kazdy mame na tomto svete niekoho.. a zivot nam sam povie kedy je cas.. ked budeme dostatocne pouceny a skuseny,,
fakt ak vies teraz ze nemozes byt len kamarat prerus kontakt
mozno si niekdo povie ze na to idem moc drasticky ale lepsie teraz ako neskor,a verte ludia ze viem o com tu kecam,,, takze ak citis stale nieco viac,,odporucam nestretavat sa a tak,, bolo by to pre teba iba tazsie lebo by si stale videl kusok,,nadeje,, a to by ta len nicilo a nicilo ..
eritrocit: ak to sem nepatri, tak prosim...mozes temu zmazat... proste neviem co robit, je to nieco ine zabudnut na babu s ktorou sa tak casto nestretavas, lenze sme jedna velka partia, takze ked sa ide niekam na chatu, von si sadnut alebo tak ... tak vacsinou sa tam aj tak stretneme..asi som si vsetko od zaciatku zle vysvetloval a uplne som sa namotal/to sa mi casto nestava, a to nejsom ziadny domased/
kazdopadne asi mate pravde musim si to nejak vytlct z hlavy
Ako som napísal, naozaj si presvedčený, že je to tá pravá??? Alebo sa Ti len páčila?
Ešte bude veľa takých, ktoré sa Ti budú páčiť. Aj ja som sa, aj iní sme sa párktrát zaľúbili do tých nesprávnych. Takisto si predstav, že do Teba by sa zaľúbila nejaká, a Ty by si nič necítil, bral by si ju iba ako kamarátku.
Pripúšťal by si, že možno v budúcnosti, by sa mohol do nej aj Ty zaľúbiť, alebo keď si sa už nezaľúbil doteraz, tak sa už nezaľúbil?
Čo by si jej poradil, asi nech na Teba zabudne
Ešte bude veľa takých, ktoré sa Ti budú páčiť. Aj ja som sa, aj iní sme sa párktrát zaľúbili do tých nesprávnych. Takisto si predstav, že do Teba by sa zaľúbila nejaká, a Ty by si nič necítil, bral by si ju iba ako kamarátku.
Pripúšťal by si, že možno v budúcnosti, by sa mohol do nej aj Ty zaľúbiť, alebo keď si sa už nezaľúbil doteraz, tak sa už nezaľúbil?
Čo by si jej poradil, asi nech na Teba zabudne
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nooo chlape blbéé...
Výhodu máš v tom, že ju aspoň nevídaš tak často, ale pokiaľ je to u teba čerstvé, tak by to mohol byť ešte problém na ňu zabudnúť.
Výhoda je v tom, že pokiaľ nebudeš tlačiť na pílu, tak jej môžeš byť oporou v jej probléme a keď jej raz proste prerastie cez hlavu, a prestane ho riešiť tak máš podľa mňa veľmi slušné šance.
Výhodu máš v tom, že ju aspoň nevídaš tak často, ale pokiaľ je to u teba čerstvé, tak by to mohol byť ešte problém na ňu zabudnúť.
Výhoda je v tom, že pokiaľ nebudeš tlačiť na pílu, tak jej môžeš byť oporou v jej probléme a keď jej raz proste prerastie cez hlavu, a prestane ho riešiť tak máš podľa mňa veľmi slušné šance.
-
r4wMUnt34q
Star
Podla mna vsetko zle je na nieco dobre. Cim viac s nou budes, tym viac si budes uvedomovat, ze jej v podstate za nic viac ako za kamaratstvo nestojis a to ti bude pomahat sa s tym vyrovnat a ako uz bolo povedane, urcite pre teba existuje aj nejaka lepsia, takze si nelam hlavu a zamestnaj si mysel niecim, co ta bavi, trav viac casu s ludmi a tak...crym napísal:eritrocit: ak to sem nepatri, tak prosim...mozes temu zmazat... proste neviem co robit, je to nieco ine zabudnut na babu s ktorou sa tak casto nestretavas, lenze sme jedna velka partia, takze ked sa ide niekam na chatu, von si sadnut alebo tak ... tak vacsinou sa tam aj tak stretneme..asi som si vsetko od zaciatku zle vysvetloval a uplne som sa namotal/to sa mi casto nestava, a to nejsom ziadny domased/
-
Traktorista
Guru
no myslim na nu tak okolo mesiaca, takze hej zamiloval som sa do nejTraktorista napísal:no, si si isty ze si sa do nej zamiloval? skus si prehodnotit sam v sebe ze co to pre teba znamena,...
nechcem nikoho citovo vydierat, to je posledne co by som chcel... takze sa s tym asi budem musiet zmierit a zabudnut na nu...
-
erytrocyt
VIP
Crym. Musíš si veci správne pomenovať. Je veľký rozdiel medzi zamilovanosťou a očarením. To čo prežívaš ty je len očarenie. Zdá sa ti teraz že v tom veľký rozdiel nie je? Ale je, prestaň nad ňou rozmýšľať a do pár dní si v pohode.
Ak si zamilovaný, to je niečo iné. Odmilovať sa, tak to niekedy trvá mnoho mesiacov a ani to neznamená že sa ti to podarí.
Stretol si dievča, upútala ťa, myslíš na ňu. Ale z toho čo a ako píšeš usudzujem že to nemá budúcnosť. Porozmýšľaj nad tým a potom to pusť z hlavy. Toto ťa stretne ešte mnoho krát. Ešte mnoho dievčat ťa takýmto spôsobom obíde.
Zober to z inej strany. Máš novú, síce maličkú skúsenosť, ale skúsenosť.
Ak si zamilovaný, to je niečo iné. Odmilovať sa, tak to niekedy trvá mnoho mesiacov a ani to neznamená že sa ti to podarí.
Stretol si dievča, upútala ťa, myslíš na ňu. Ale z toho čo a ako píšeš usudzujem že to nemá budúcnosť. Porozmýšľaj nad tým a potom to pusť z hlavy. Toto ťa stretne ešte mnoho krát. Ešte mnoho dievčat ťa takýmto spôsobom obíde.
Zober to z inej strany. Máš novú, síce maličkú skúsenosť, ale skúsenosť.
-
midnight_man
Guru
all
vybehni sa dade zabavit,,ale nie s nou ..s kamosmi,,a tak pobehajte par akcii a je to OK uvidis casom,,,ja som v podobnej situacii,musim zabudnut na niekoho koho som polroka miloval ale uz je koniec a musime sa dako dat dokopycrym napísal:no myslim na nu tak okolo mesiaca, takze hej zamiloval som sa do nej![]()
nechcem nikoho citovo vydierat, to je posledne co by som chcel... takze sa s tym asi budem musiet zmierit a zabudnut na nu...
neviem neviem ale pochybujem ze si sa do nej za mesiac nejak brutalne zamiloval ...
skus si sam so sebou vyjasnit co sa ti na nej paci a co nie ... preco si asi vybrala toho druheho a nie teba ? porozmyslaj a potom si precisti hlavu. Skus si najst nejaku inu holku aj kebyze to bude kratkodobe uvidis ze ta to casom (mozno mesiac mozno viac mozno menej) prejde uplne a uz ju budes brat len ako kamaratku
skus si sam so sebou vyjasnit co sa ti na nej paci a co nie ... preco si asi vybrala toho druheho a nie teba ? porozmyslaj a potom si precisti hlavu. Skus si najst nejaku inu holku aj kebyze to bude kratkodobe uvidis ze ta to casom (mozno mesiac mozno viac mozno menej) prejde uplne a uz ju budes brat len ako kamaratku
-
maryinka
Light Expert
ahoj..no máš to ťažké..ale dávaj si pozor na jednu vážnu vec!
Na to,aby sa z jej sklamania nestala medzi vami láska..pozri,ty ju máš už rád, ale ona...je zaľúbená do kamoša, ktorý je taký aký je..
ja som zažila to isté!!!bola som ale už dakedy dááávno zaľúbená do jedného chlapca, o ktorom som vedela, že to obyčajný frajer a behá za každou sukňou,ale keď mi povedal, že ma má rád, tak som sa išla zblázniť od šťastia..lenže po týždni to už nebola pravda a ja som utržila takú ranu do srdca, ktorá sa už nezacelí..ale to bolo dávno..no a ja som mala vtedy po ruke chlapca, ktorý po mne už dlho išiel a vždy tvrdil, že si spolu začneme..ja som sa na tom vždy iba smiala..nebolo možné, aby som si s ním začala..proste, bol to IBA KAMOŠ
ale po mojej hroznej skúsenosti, sa mi jeho sladké utešovania zišli..a tak som si s ním začala, čo dodnes - nie že ľutujem, ale troška si to vyčítam..lebo som ho po 8mesiacoch opustila..nebola to láska..u mňa to bol skôr útek z katastrofy,alebo ....ved chapes..
takze davaj si pozor na to,aby si aj ty nebol dobry jej len na to, aby usla pred tym, koho miluje..
len tolko som chcela
Na to,aby sa z jej sklamania nestala medzi vami láska..pozri,ty ju máš už rád, ale ona...je zaľúbená do kamoša, ktorý je taký aký je..
ja som zažila to isté!!!bola som ale už dakedy dááávno zaľúbená do jedného chlapca, o ktorom som vedela, že to obyčajný frajer a behá za každou sukňou,ale keď mi povedal, že ma má rád, tak som sa išla zblázniť od šťastia..lenže po týždni to už nebola pravda a ja som utržila takú ranu do srdca, ktorá sa už nezacelí..ale to bolo dávno..no a ja som mala vtedy po ruke chlapca, ktorý po mne už dlho išiel a vždy tvrdil, že si spolu začneme..ja som sa na tom vždy iba smiala..nebolo možné, aby som si s ním začala..proste, bol to IBA KAMOŠ
ale po mojej hroznej skúsenosti, sa mi jeho sladké utešovania zišli..a tak som si s ním začala, čo dodnes - nie že ľutujem, ale troška si to vyčítam..lebo som ho po 8mesiacoch opustila..nebola to láska..u mňa to bol skôr útek z katastrofy,alebo ....ved chapes..
takze davaj si pozor na to,aby si aj ty nebol dobry jej len na to, aby usla pred tym, koho miluje..
len tolko som chcela