Nesvietia svetla
Nesvietia svetla
Zdravim,
Na obrazku som zvyraznil šipkou svetlá ktore mi nefungujú, naco služi dane osvetlenie? Ani system mi nehlási žiadne chyby. Ide o passat cc tsi 2008. Ďakujem
Na obrazku som zvyraznil šipkou svetlá ktore mi nefungujú, naco služi dane osvetlenie? Ani system mi nehlási žiadne chyby. Ide o passat cc tsi 2008. Ďakujem
Re: Nesvietia svetla
Nie je to spiatočka?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak tak
No jasne preto som nato sám neprišiel 
este posledna otazocka, naco sluzia tie dve spodne oznacene sipkou v obrazku nizsie? Vdaka
este posledna otazocka, naco sluzia tie dve spodne oznacene sipkou v obrazku nizsie? Vdaka
odrazky?
Najskor odrazky, ale umiestnuju sa tam aj radarove snimace, ktore signalizuju prichadzajuce auto zasvietenim/blikanmi svetielka v spatnom zrkadle, aby vodic vedel, ze auto za nim ide rychlejsie, pripadne ho ma v mrvom uhle.
Radar na mŕtve uhly sa nachádza v tých miestach, ale je schovaný pod zadným nárazníkom. Tie odrazky na neho nemajú žiadny vplyv.
Budú to odrazky - teoreticky možno kombinované so zadnými hmlovkami. Táto generácia Passatov však myslím mala len jednu spiatočku na pravej strane a na ľavej strane bývala zadná hmlovka. Ale CC to môže mať inak.
Budú to odrazky - teoreticky možno kombinované so zadnými hmlovkami. Táto generácia Passatov však myslím mala len jednu spiatočku na pravej strane a na ľavej strane bývala zadná hmlovka. Ale CC to môže mať inak.
K tým spiatočkám do budúcna - malo by fungovať to, že zapneš kľúč do polohy elektriky a zaradíš spiatočku, vtedy by si mal vidieť či svietia alebo nie, lebo môžeš vystúpiť.
cicinkovy passat sa mi vzdy lubil, aky tam mas motor?
1.8 tsi, pripadne ak ta zaujima nie viac tak sa pytaj..
Super, ten som mal v mojej A4ke 
Som rad, ze nie dizel
Som rad, ze nie dizel
Preco si rad ze nie diesel? 

2.0 TDi sú všade, tie benzíny majú v sebe niečo viac