netbook a win7
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
netbook a win7
mam acer aspire one zg5 oznacovany aj ako aoa150 a chcem tam napratat win7 no ani za nic nemozem spustit instalaciu z ext.hdd ... nakoneic som to skusil tak ez som ho rozobral disk dal do PC a tam nainstaloval win 7 normalne cez DVDromku no teraz ked tam disk dam nb pri zapinani a startovani windowsu modra obrazovka , reset ... dookola .. na stranke som nasiel tento nb a xp bolo zafajknute , win vista a 7 preskrtnute ... neviem ci to bolo myslene tak ze na to nei su drivere alebo to je nejako chranene proti tomu .. co myslite ?
Re: netbook a win7
vprvom rade dufam ze si na ten ext disk len tak nenakopcil dvd win7 a teraz necakas ze sa ti sputi instalacia ...
instalovat system na inaksom PC ako sa bude pouzivat je blbost.
odporucam externu mechaniku alebo si zisti na googli ako sa vytvara bootovatelne usb
drzim palce
instalovat system na inaksom PC ako sa bude pouzivat je blbost.
odporucam externu mechaniku alebo si zisti na googli ako sa vytvara bootovatelne usb
drzim palce
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
nie nie to urcite nie ... nekopiroval som . robil som to podla roznych navodov , pouzil som program ktorym i spravil z iso suboru winu boot na disk .. no teraz som nasie lrpgram ktory to urobi vsetko .. uvidim ci to bude fungovat
//aaaaha
su na rit vsetky navody ked nefunguju .. je o tom milion tem no ani jedna mi nepomohla . vsetko to za mna urobil program NovicorpWintoflash , tak dufam ze som tym niekomu pomohol. Po instalaci uvidime ci pojde 
//aaaaha
wintoflash som skusal na XP potom daj vediet ako si dopadol 
// popropade ak budes pri TN mozme skocit na pivko a ja ti donesem externu mechaniku
// popropade ak budes pri TN mozme skocit na pivko a ja ti donesem externu mechaniku
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
win ide prepcte za zalozenie zbytocnej temy , keby som chvilu pockal vyriesil by som to aj bez nej , nevadi hadam to najde neikto kto to bdue potrebovat a pomoze mu to