Netflix

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Netflix

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som si nedavno obnovil Netflix kvoli druhej serii Narcos a vsimol som si, ze pribudli nejake filmy a serialy. Som si na 90 % isty, ze pri uvedeni na Slovensko tam neboli.
Odporucam:
Luther - http://www.csfd.cz/film/274781-luther/komentare/
Planet earth - http://www.csfd.cz/film/228564-zazracna ... komentare/
Gran Torino - http://www.csfd.cz/film/240479-gran-torino/
A k tomu este serial Stranger Things, ktory som este nevidel, ale ma velmi dobre ohlasy: http://www.csfd.cz/film/430582-stranger ... komentare/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ako pribuda to tam celkom slusne, hlavne serialy teda. na filmy som uz nejak rezignoval. obcasne kuknem aj smartflix ale ani tam nemam pocit ze by to nejak pribudalo vo velkom...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A ako je na tom lokalizácia? Už sa objavujú aj nejaké cz/sk titulky? Pretože tie anglické titulky na začiatku boli nečitateľné, samé "bum-bum" a "vrrrm-vrrrm" a podobné vyjadrenia rôznych zvukov.. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Take titulky tam budu stale. Je to asi kvoli nepocujucim divakom. Slovenske a ceske som si nevsimol. Vyzera to ako zacarovany kruh: cz/sk titulky nie su, pretoze z tychto krajin je malo predplatitelov a malo predplatitelov je preto, lebo nie su cz/sk titulky.
Ale ako uz bolo spominane pri uvedeni, existuju pluginy do prehliadacov, ktore umoznuju pouzit vlastne titulky. Len neviem ako je to s casovanim a celkovo s tym bude asi tolko roboty ako s warezom.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Kto trochu vie po anglicky tak anglicke titulky stacia uplne v pohode.
brm
Darca
Darca

Mne by stačili anglické titulky, ale zožierajú ma tie titulky pre nepočujúcich.. preto som si Netflix nepredĺžil......

//a netflix som chcel pozerať na TV, tam tie rozšírenia pre Chrome veľmi nepomôžu..
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Na hociake titulky odporucam SuperNetflix, je to chrome extension, vyborne sa tam nahadzuju titulky, a je s tym ovela menej roboty ako s warezom :D Niektore serialy v nordic regione nemali ine titulky ako SV/NO/DK, tak som tento extension vyuzival pravidelne.

Ale ani ja som si uz Netflix po navrate na SK zrusil, je tam toho prilis malo. Serialy, ktore som mal rozpozerane zrazu zmizli, lebo v nasom regione nie su. Nevadi, mozno ich pridaju neskor, potom sa znovu subscribnem.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Lady sa pohli, v novej serii The Blacklist su uz ceske titulky:
http://technet.idnes.cz/do-netflixu-mir ... _video_nyv

//autoeditácia príspevku (29 Dec 2016, 9:12)
A po roku uz aj slovenske titulky: http://www.zive.sk/clanok/121921/netfli ... -titulkami
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

:roll: co tam nejake titulky? hlavne ta chaba ponuka ma najviac zaraza, na slovenskom uz ani neviem aky serial pozriet (americke ma nebavia), ale na britskom by som si vedel vyberat :( uz mi asi zostavaju len japonske/korejske :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Blacklist je testovací seriál, začali s tým pred viac ako mesiacom.

Btw pozrite Trollhunters z Netflix produkcie, je to veľmi fajn.
brm
Darca
Darca

Prvé titulkové lastovičky sa ukázali... možno o rok to bude použiteľné pre bežného našinca.

Ja som si pred mesiacom objednal na skúšku HBO GO a tiež biedna ponuka.... ale aspoň odabovaná a otitulkovaná! :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

V tom prípade môžeš čoskoro otestovať Amazon Prime a dať nám vedieť. ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nie je jednoduchsie si to stiahnut film/serial, pridat to potom trebars do Kodi (XBMC), k tomu plugin na titulky.com a nechat hladat titulky automaticky??? A mas prakticky vsetky novinky, zadarmo, vacsinu s titulkami.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja uz pozeravam vacsinou bez tituliek a ked potrebujem titulky tak mi je viac menej jedno ci anglicke alebo slovenske.

na netflix som si tak zvykol ze uz sa mi serialy inak ani pozeravat nechce. za ten rok som sa donutil stahovat asi jediny serial, westworld (vlastne este GoT samozrejme), ostatne som vsetko pozeral na netflixe. furt mi niekto doporucuje nejaky (mr robot) a ja verim ze su super, ale ked to neni na netflixe tak sa mi vacsinou nechce.

vyhoda hlavne ze si to pamata co mam rozpozerane, viem pokracovat presne tam kde som skoncil, na akomkolvek zariadeni.
Gothar
Moderátor
Moderátor

hojko napísal:Nie je jednoduchsie si to stiahnut film/serial, pridat to potom trebars do Kodi (XBMC), k tomu plugin na titulky.com a nechat hladat titulky automaticky??? A mas prakticky vsetky novinky, zadarmo, vacsinu s titulkami.
No praveze nie je, lebo mas x veci co musis nastavit. Jednoduchsie je pustit to cez Netflix. Bohuzial je tam osekana ponuka. Ja mam teraz pozastavene predplatne a obnovim ho asi az po prichode 3. serie Narcos.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

GothaR: Co konkretne musim nastavit??? Pozriem torrent, stiahnem, rozbalim (v lepsom pripade je rozbaleny), nahram si to do NAS (alebo niekto do USB alebo neviem kde), zapnem Kodi, vyhladam novy obsah, otvorim a pustim. Titulky mi ponukne automaticky na stiahnutie z titulky.com. Ak nie su, ponukne mi anglicke. Alebo mi neponukne ziadne, ak ziadne nie su. Na Netflixe si u nas pustis par veci, tak ako som pises - obmedzena ponuka. Na torrentoch najdes pomaly vsetko, potom je to uz len o tom, ze ci tie titulky budu hned, o dva dni, o tyzden alebo vobec. To uz samotny YouTube ma lepsiu ponuku serialov ako ma Netflix, kym to niekto nereportne a nezmazu to.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Presne o tom pisem, Netflix je omnoho jednoduchsi - vyberies, pustis a pozeras ci uz na PC, v TV alebo aj na mobile. Ak by bola ponuka porovnatelna s torrentmi, tak je to jasna volba, ale bohuzial nie je. Reagoval som len na to, ze si pisal, ze pouzitie torrentu+Kodi+pluginu na titulky je jednoduchsie, co podla mna nie je.
Ja som skor na filmy a uplne by mi stacilo, keby na Netflixe vychadzali veci spolu s Bluray. Snad sa toho dozijeme :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak co sa tyka torrentov je najjednoduchsi asi Popcorn time. Titulky rovno v tom, zoznam filmov/serialov a ked tam nieco neni staci pretiahnut magnet.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Nebol nahodou Popcorn time "zabanovany" (teda, vysoko ilegalny)? Viem ze som o tom davnejsie cital.

Plus, neviem ako vy, ale ja pouzivam EMBY. Stiahnem si nieco do PC (cocam z normalnych webov, torrenty nemam rad), EMBY to sam prida do zoznamu filmov/serialov, ak to neni v SK/CZ dabingu, alebo to nema SK/CZ titulky, tak ich sam najde a stiahne. Samozrejme si mozes media pozriet odkialkolvek (ci uz cez lan, alebo cez internet na dialku).
Ja osobne pozeram priamo na mojom PC do ktoreho to stahujem, ale segra a doma to maju nastavene tak, ze mozu pozerat cokolvek co mam v mojom EMBY na PC. Nemas ziadne starosti, proste si cocnes co chces a mas hotovo... PC ho vidia ako sietovy disk (zlozky s mediami, ale nie ako ich mas na HDD, ale ako ich vidis v prehliadaci/appke), telky ho vidia normalne cez DLNA atd...
Proste nieco podobne ako XBMC (KODI), ale ja osobne preferujem EMBY.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

GothaR: Aby sme sa lepsie pochopili, tak Kodi (XBMC) nastavis len 1x, tak ako nastavis NetFlix. Cize si nastavis cestu, zapnes pripadne automaticke overovanie novych filmov, ktore nahravas do urcitych adresarov, stiahnes a aktivujes plugin na titulky a dost. Potom je to uz len o tom, aby si torrent stiahol a nahral do spravnej zlozky z ktorej si to uz Kodi nacita sam. Tym padom je to jednoduchsie ako sa zda a nie je to o nic zdlhavejsie ako NetFlix. Ponuka je 30x sirsia ako pri NetFlixe. Ci este stale vidis vyhody u NetFlixu??? Okrem toho NAS zaraidenia maju torrent klienta, umoznuju automaticky presuvat adresare po stiahnuti, to umoznuje aj uTorrent a ine klienty.
Napísať odpoveď