Netflix
Re: Netflix
ano, chcem ti oponovat. pretoze keby to bolo tak ako hovoris, preco to nespravia?
a co keby si skusil aj ty odpovedat na otazku ktoru ti teraz kladiem treti krat, ozaj si myslis ze vies spravit lepsie biznis rozhodnutie pre netflix ako netflix sam?
a co keby si skusil aj ty odpovedat na otazku ktoru ti teraz kladiem treti krat, ozaj si myslis ze vies spravit lepsie biznis rozhodnutie pre netflix ako netflix sam?
Odpoviem ti jasne a priamo 
1 lebo tam asi majú takých mudrcov ako ty
2 áno vedel
1 lebo tam asi majú takých mudrcov ako ty
2 áno vedel
chod do toho potom. vlastna streamovacia sluzba. co ti brani? ved kapital urcite dostanes so svojimi vedomostami a skusenostami.
nemusis hned zacat s vlastnou produkciou, ani netflix tak nezacinal. sprav dokonalu sluzbu po technickej stranke, content budes postupne dokupovat ako ti dovolia financie. verim ze s tvojimi vedomostami bude netflix do 5 rokov na kolenach a plakat ze preco nemali niekoho ako si ty. a ty sa budes len smiat, ze si mal pravdu. ja si ta predplatim.
alebo druha moznost je ostat pri mudrovani na internetovych forach.
nemusis hned zacat s vlastnou produkciou, ani netflix tak nezacinal. sprav dokonalu sluzbu po technickej stranke, content budes postupne dokupovat ako ti dovolia financie. verim ze s tvojimi vedomostami bude netflix do 5 rokov na kolenach a plakat ze preco nemali niekoho ako si ty. a ty sa budes len smiat, ze si mal pravdu. ja si ta predplatim.
Ty si strašne myslíš, že veľké korporácie nerobia chyby a majú všetko dokonale prerátané. Aké majú povedomie o našom trhu? Sám hovoríš, že ich nezaujímame. Ak niekoho nezaujímaš, tak si o tebe asi veľa informácií nezisťuje, že? A potom nejaký info zdola sa ku kľúčovým ľudom ani nemusí dostať.aacid napísal:chod do toho potom. vlastna streamovacia sluzba. co ti brani? ved kapital urcite dostanes so svojimi vedomostami a skusenostami.
No ty si mi teda naložil, asi idem plakať do kútaaacid napísal:chod do toho potom.
Akurát že si úplne mimo všakže...
Keď niečo kritizujem, alebo mám návrh, mám ísť podľa teba "do toho"?
Keď ti v reštaurácii urobia zlý stejk a reklamuješ, budeš akceptovať argument že drž hubu a otvor si vlastnú reštauráciu?
Ty nemudruješ na internetových fórach? Z tvojho príspevku cítiť určitú povýšenosť, chcem ti dať vedieť, že tvoje mudrovanie nie je o nič hodnotnejšie
begbeee:
vsetci robia chyby, nikdy som netvrdil ze nie. ale internety su plne ludi co si myslia ze vedia robil lepsie rozhodnutia ako odbornici a profesionali. kto podla teba spravi lepsie rozhodnutie? ty co mas jedine informacie z internetu a svojej mudrej hlavy, alebo oni co maju realnu predstavu o nakladoch, investiciach, zakonoch, licenciach a podobne... ked ono sa vzdy dobre hejtuje na internete, lebo je to jednoduche kedze nevidis dnu.
baldorex:
ked mi v restauracii urobia zly stejk, tak reklamujem. reklamujem ho tomu kto mi ho spravil. a ked nebudu ochotni na tom nieco zmenit, tak tam uz nepridem. naopak ty si v tej restauracii ani nebol, pocul si od kamarata ze tam robia zle stejky, tak na internete vypisujes ze by sa mali zlepsit. najlepsie ze to vypisujes random ludom co s tym nemaju co spravit.
lebo ja realne nechapem o co ti teraz ide? napisal si podnet netflixu, nech vytvoria platformu na komunitne titulky? vytvoril si alebo sa podpisal pod peticiu za spristupnenie ceskych tituliek pre slovensky trh?
lebo ak nie, tak co chces dosiahnut tym ze budes tuto dookola vypisovat co by mal netflix zmenit. ja pre netflix nepracujem, pochybujem ze tu niekto taky na fore je co by na tom mohol nieco zmenit.
ja nie som povyseny, ja ti chcem len realne pomoct, lebo mam pocit ako keby si chcel nieco zmenit ale nevies ako.
vsetci robia chyby, nikdy som netvrdil ze nie. ale internety su plne ludi co si myslia ze vedia robil lepsie rozhodnutia ako odbornici a profesionali. kto podla teba spravi lepsie rozhodnutie? ty co mas jedine informacie z internetu a svojej mudrej hlavy, alebo oni co maju realnu predstavu o nakladoch, investiciach, zakonoch, licenciach a podobne... ked ono sa vzdy dobre hejtuje na internete, lebo je to jednoduche kedze nevidis dnu.
baldorex:
ked mi v restauracii urobia zly stejk, tak reklamujem. reklamujem ho tomu kto mi ho spravil. a ked nebudu ochotni na tom nieco zmenit, tak tam uz nepridem. naopak ty si v tej restauracii ani nebol, pocul si od kamarata ze tam robia zle stejky, tak na internete vypisujes ze by sa mali zlepsit. najlepsie ze to vypisujes random ludom co s tym nemaju co spravit.
lebo ja realne nechapem o co ti teraz ide? napisal si podnet netflixu, nech vytvoria platformu na komunitne titulky? vytvoril si alebo sa podpisal pod peticiu za spristupnenie ceskych tituliek pre slovensky trh?
lebo ak nie, tak co chces dosiahnut tym ze budes tuto dookola vypisovat co by mal netflix zmenit. ja pre netflix nepracujem, pochybujem ze tu niekto taky na fore je co by na tom mohol nieco zmenit.
ja nie som povyseny, ja ti chcem len realne pomoct, lebo mam pocit ako keby si chcel nieco zmenit ale nevies ako.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vo Svedsku tusim su napr. komunitne titulku nezakonne lebo porusuju autorsky zakon. Tam by ich zrajme pouzit nemohli napr. Ktovie ako je to v inych krajinach.
Netflix má svoj obsah a k nemu snáď aj práva, ak by povolil komunitné titulky, aký zákon by sa porušil?Bad.boy napísal:Vo Svedsku tusim su napr. komunitne titulku nezakonne lebo porusuju autorsky zakon. Tam by ich zrajme pouzit nemohli napr. Ktovie ako je to v inych krajinach.
To je narážka že nemám netflix či čo? Ja nepíšem o niečom čo som nemal, naopak som netflix mal a pri jeho rušení som poskytol feedback nad rámec bežného pri normálnom rušení.... Tak už radšej drž hubu a pozri si niečo na notebookuaacid napísal:
baldorex:
ked mi v restauracii urobia zly stejk, tak reklamujem. reklamujem ho tomu kto mi ho spravil. a ked nebudu ochotni na tom nieco zmenit, tak tam uz nepridem. naopak ty si v tej restauracii ani nebol, pocul si od kamarata ze tam robia zle stejky....
Ak si myslíš, že Netflix nejak strašne analyzuje trh ako Slovensko tak ti takmer so 100% istotou budem tvrdiť, že sa mýliš.aacid napísal:begbeee:
Reálne to funguje asi takto:
1. Kupujeme práva na vysielanie pre región CR, stále mi vyskakuje že v baliku je aj nejaké SR
2. WTF is that? Lucy, skontroluj ci to tam môžeme legalne zapnúť
3. Fajn fungujeme, podporu poriesime z Prahy ved aj práva sa nakupujú spoločne
4. Nejak to tam nefičí čo sa deje? Lucy, brnkni do Prahy, kde je problém... Aha, že vraj nemajú titulky. Spusti štandardný proces na lokalizáciu, zatiaľ len titulky.
....
Dva kvartály ďalej..
5. Však nikto si to nekupuje, vobec sa to neoplatí robiť titulky, Lucy zrus to, budeme to pustat bez lokalizacie.
A ty si myslíš, že za tym sedí nejaký team, ktorý to strašne analyzuje??? Sme riadok v Exceli.
Jasné, toto som strašne zjednodušil, ale je to myslím daleko blizsie pravde ako predpoklad pre nejaké hlboké analýzy. Z pohľadu Netflixu máme skutočne asi súčasný výtlak väčšej americkej dediny, ale trh je saturovaný na koľko? Pár % max?
-
guess.whoo
Redeemer
baldorex:
teraz si uplne znicil ty mna.
begbeee:
ale to co si napisal, to je to rozhodnutie a analyza. keby chceli, keby im nas trh za to stal, tak to riesia. ale im sa to proste neoplati. a oni asi vedia lepsie ci sa im to oplati alebo nie ako tuto nejaky baldorex. keby si mysleli ze nas trh ma potencial, keby si mysleli ze sa oplati lokalizovat alebo riesit nejaky komunitny system tituliek, tak to urcite spravia. ale asi si to nemyslia, asi maju viac informacii o svojom biznise ako nejaky internetovy odbornik.
teraz si uplne znicil ty mna.
begbeee:
ale to co si napisal, to je to rozhodnutie a analyza. keby chceli, keby im nas trh za to stal, tak to riesia. ale im sa to proste neoplati. a oni asi vedia lepsie ci sa im to oplati alebo nie ako tuto nejaky baldorex. keby si mysleli ze nas trh ma potencial, keby si mysleli ze sa oplati lokalizovat alebo riesit nejaky komunitny system tituliek, tak to urcite spravia. ale asi si to nemyslia, asi maju viac informacii o svojom biznise ako nejaky internetovy odbornik.
Inac pri jednej serii co vysla som videl aj SK titulky, nwm uz co to bolo, ale hned v den vydania tam boli. Polske titulky su prekvapivo vsade. Ale osobne mi stacia eng.
Ja som si to po x trialoch co som skusil v priebehu casu teda zaplatil par mesiacov do zadu, a som celkom spokojny, tie nove serie vychadzaju kazdu chvilu a odvtedy uz skoro nepouzivam popcorntime. Jedine na 2-3 serialy.
Ja som si to po x trialoch co som skusil v priebehu casu teda zaplatil par mesiacov do zadu, a som celkom spokojny, tie nove serie vychadzaju kazdu chvilu a odvtedy uz skoro nepouzivam popcorntime. Jedine na 2-3 serialy.
ako to funguje s pouzivanim Netflixu registrovaneho v mojom pripade v UK v inej krajine, dajme tomu ked pojdem na snowboard do Rakuska. budem moct pozerat epizody online, alebo ich mam radsej natahat a zobrat so sebou?
nezalezi kde je konto registrovane. proste vzdy uvidis obsah podla toho kde sa nachadzas. takze ak to co pozeras nie je dostupne v AT, tak to tam neuvidis.
aacid, toto už neplatí...
"Od začiatku apríla sa situácia zmenila. Netflix podľa nového nariadenia Európskej únie začal vo všetkých krajinách EÚ zobrazovať obsah Netflixu pre domovskú krajinu vášho účtu. V praxi to znamenalo, že keď ste si vytvorili účet na Slovensku, tak aj v Anglicku, Nemecku či Holandsku ste mali prístup iba k slovenskej knižnici služby."
"Od začiatku apríla sa situácia zmenila. Netflix podľa nového nariadenia Európskej únie začal vo všetkých krajinách EÚ zobrazovať obsah Netflixu pre domovskú krajinu vášho účtu. V praxi to znamenalo, že keď ste si vytvorili účet na Slovensku, tak aj v Anglicku, Nemecku či Holandsku ste mali prístup iba k slovenskej knižnici služby."
aha, tak to nemam otestovane, ja len viem ze pozeram US netflix cez vpn.
ma CZ iny obsah ako SK? oplati sa mat cesky netflix? teda staci mat len CZ kreditku a mam CZ obsah?
ma CZ iny obsah ako SK? oplati sa mat cesky netflix? teda staci mat len CZ kreditku a mam CZ obsah?
Ak ti zalezi na lokalizovanych titulkoch, tak je lepsi CZ, pretoze ich maju viac.
HBO go nespi na vavrínoch.
https://touchit.sk/hbo-go-uz-mozete-sle ... -tv/206899
Plus Disney sa blíži:
https://www.etrend.sk/trend-archiv/rok- ... y-rok.html
https://touchit.sk/hbo-go-uz-mozete-sle ... -tv/206899
Plus Disney sa blíži:
https://www.etrend.sk/trend-archiv/rok- ... y-rok.html
Netflix majú mesiac free. Chcem stihnúť aspoň jednu sériu nejakého seriálu.
-
R1k1nko
Darca
no dal som si vytvorit ucet ( hodilo ma na ten premium ) a teraz to chce odomna platiacu metodu .. a najprv zaplatit 12 euro a potom to mam ako free ?hughito napísal:Netflix majú mesiac free. Chcem stihnúť aspoň jednu sériu nejakého seriálu.
your plan : unlimited streaming in HD and Ultra HD at eur 11.99 a month after free trial