Netflix

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Netflix

Príspevok od používateľa Gothar »

No ako pozeram Making a Murderer, tak sa mi 720p v Chrome zda krajsie ako 1080p v Edge :D V Edge je viditelny interlacing a titulky su hranate/kockate, v Chrome je obraz "suvisly" ale ostry. Navyse mi z nejakeho dovodu, ktory sa mi teraz nechce hladat, v Edge nefunguje screen capture pre Lightpack.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Čo sa týka smartflixu nie je potrebné ho inštalovať. Stačí sa lognúť cez VPN, napr. Hola a máte katalóg danej krajiny.

Netflix som očakával a je to len pozitívum. Časom sa dúfam všetko zlepší.

Btw kto má u nás práva na House of Cards? (V Česku je to ČT)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

inaksie naco vsetci potrebujete ultrahd? kazdy uz doma pozera s beamerom a ma doma svoje vlastne male kino? ja som v rakusku, tu netflix sice mozem mat uz davno, ale mam priserne internetove pripojenie, takze som stale odkazany na torrenty. tak som zvyknuty a celkom mi to vyhovuje. aj exkluzivny obsah netflixu si viem najst a stiahnut hned. nepotrpim si na obrazovej kvalite, skor na obsahovej.
kubaj
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kubaj »

Myslim, ze vacsina Slovenska este nie je pripravena, co sa tyka pripojenia, vo vacsich mestach kde je optika nie je problem...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aj tak by som najvacsi problem videl v lokalizacii, ci uz dabing alebo najma aspon tie titulky. V 720p to vies prehrat aj pri wifi pripojeni, ale pokial tomu nerozumies, tak smola.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

S Hola opatrne, myslim, ze pri pouzivani sa stavas aj exit nodom.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Na zive.sk je nejaký návod na pridanie sk titulkov, ale funguje iba pre Google Chrome..
http://www.zive.sk/clanok/111335/chybaj ... ikom-navod
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak som vcera zistil ze nie je vsetko take ruzove ako som myslel, krabicka co mam pod telkou (wd tv live) netflix nepodporuje. tak som rozbehal kodi/openelec na raspberry pi a zistil ze ani tam to nepojde, add-on tam sice je ale ak spravne chapem, tak addon vyuziva chromium a ten nebezi na arm architekture??
proste tak ci tak som ten netflix na telke nerozbehol... teraz mi ostava bud natiahnut kabel od PC (co je problem lebo sice telka a pc su 2 metre od seba ale medzi nimi su dvere pod ktore proste nejprejdem), kupit nejaku inu krabicku k tv co bude netflix podporovat alebo pockat rok ked sme aj tak mali v plane kupit novu TV :)

k pozitivam, v PC to bezi super, stiahol som si Miniflix, takze viem pozerat netflix nad inymi aplikaciami v okne bez okrajov, presne to som hladal. vcera som akurat pozrel to Very Murray Christmas a nestoji to moc za to, Bill Murray je super, ale celkovo dost nuda.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Jednoduche riesenie: Kup si konzolu Xbox One, nastav si US region. Stiahni si Netflix aplikaciu. Potom si nastav aky len chces region, daj si US DNS, pouzivaj svoj slovensky ucet, a mozes pozerat aj US library. Presne takto to robim ja a ziadne problemy. A okrem toho, ze na X-ku mozes pozerat Netflix si samozrejme este aj zahras. 2 muchy jednou ranou. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

xbox doma mam, sice len 360 ale s netflixom by nemal byt problem, problem je ze na nom mam flashnuty system aby som mohol hrat aj (samozrejme legalne zaobstarane) zalohy hier a trochu sa bojim ze ked ho pripojim na net tak ma zabanuju, bloknu alebo neviem co. rozmyslal som aj ze si ho necham flashnut naspat do originalneho stavu, ale za to to asi nestoji. moc sa na nom nehram, len ked niekto prijde obcasne tak zahrame.

//autoeditácia príspevku (08 Jan 2016, 9:25)
schodnejsie je fakt kupit google chromecast za 40 eur a tam to pobezi...
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

Na koľkých zariadeniach sa môže používať jeden účet?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

podla toho kolko platis, 8 eur jedno zariadenie, 10 eur dve zariadenia a 12 eir za 4 zariadenia.

je to ale pocet zariadeni kte mozes pozerat sucasne, prihlaseny mozes byt na kolko zariadeniach chces.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

V UK som to používal ale nepamätal som si to presne už. Aj tak mám pocit, že tam to bolo trochu rozdielne. Čiže za 8€ môžem pozerať aj na telke aj na PC, ale nie súčasne, chápem to správne?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno, správne..
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Chcem pozeraz nemecke filmy.
Ked si dam nemecke VPN, tak budem limotovany rychlostou daneho VPN?
Idelne je teda pouzit iba nemecke DNS a potom datovy tok ide priamo?
Kde najdem taketo DNS? Nasiel som iba platene a to stoji skoro tolko, co samotny netflix :smt033
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

TechCrunch mali odporucania na VPNky pre Netflix, skus si to precitat: techcrunch.com/2016/01/06/now-that-netflix-is-global-you-should-go-buy-a-vpn/
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

mirak2 napísal:inaksie naco vsetci potrebujete ultrahd? kazdy uz doma pozera s beamerom a ma doma svoje vlastne male kino? ja som v rakusku, tu netflix sice mozem mat uz davno, ale mam priserne internetove pripojenie, takze som stale odkazany na torrenty. tak som zvyknuty a celkom mi to vyhovuje. aj exkluzivny obsah netflixu si viem najst a stiahnut hned. nepotrpim si na obrazovej kvalite, skor na obsahovej.
presne tak, neviem si predstavit ako moze mat takato sluzba uspech na Slovensku, kde uz v dnesnej dobe vsetci lokalni provideri maju aj v 10€ balikoch neobmedzeny internet. vyhodim dalsich 10€ za hd balik od netflixu kde aj tak dokopy nic nie je alebo radsej priplatim 3-5€ za rychlejsi net? zalezi od mesta, nemusi to byt vzdy rychly net, ale kde je problem..- dam stahovat z torrentu a pozriem si to na druhy den alebo o par hod.. dnes uz na torrentoch aj svetove netflix premiery su par hodin po odvysielani. netreba mi to (a myslim ze ani nikomu inemu na slovensku) vidiet "nazivo".
PhYs0c napísal:V UK som to používal ale nepamätal som si to presne už. Aj tak mám pocit, že tam to bolo trochu rozdielne. Čiže za 8€ môžem pozerať aj na telke aj na PC, ale nie súčasne, chápem to správne?
ale za tych 8€ nemas ani HD kvalitu, ta zacina pri balikoch od 10€
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ludia by sa mali zamysliet a prestat porovnavat nieco legalne s nelegalnym... je logicke ze sa neda porovnavat nieco platene s niecim co je zadarmo..
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

presne tak, sice nikoho neodsudzujem ze stahuje filmy, ved to robim aj ja, ale toto je proste nieco ine. podporis tak tvorcov (hlavne ked u netflixu ma zaujima zrovna ta ich originalna tvorba) a ziskas za to pohodlie.
podobne tak uz rok platim za spotify, jasne mohol by som si vsetku hudbu stahovat z torrentov a bolo by jej aj viac, ale toto je jednoducho pohodlne. cestou do roboty dostanem chut na nieco co nemam stiahnute, zapnem spotify a streamujem, ziadne hladanie na torrentoch, rozbalovanie, premenovavanie, kopirovanie...

netflix je o tom ze prijdem domov z prace, nemam chut na nic len si otvorit pivo a kuknut si nieco, tak zapnem netflix, otvorim prvy film/serial co ma zaujme a pozeram. ziadne rozmyslanie co chcem vlastne pozerat, potom to stahovat, cakat na to, rozbalovat, hladat titulky a podobne.

hlavne za tu cenu neni o com, ved je to smiesny peniaz. co mam dnes za 12 eur? to mozem ist raz za mesiac s manzelkou do kina.

v alze si za to poziciam nejakych 6 filmov (no a ten vyber je tam este horsi)... za 12 eur nemozem ist ani na veceru do restauracie pomaly.

samozrejme ze ked budem chciet nejaky film vidiet a nebude na netflixe, tak si ho stiahnem, ale najprv sa vzdy pozriem tam, pretoze je to jednoducho pohodlnejsie.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

neviem co je na napr. netflixe pohodlne.. ze mi k sledovaniu treba rychly internet a musim byt online? pohodlne je, ze si mozem z torrentu stiahnut naraz cely serial do PC a pozriet si ho kedykolvek, aj ked som offline. a ze si ten stiahnuty obsah mozem nahrat na mbox/minipc a sledovat kedykolvek aj na telke a nemusim sa bat, ze mi padne net alebo ze mi to bude kvoli pomalej rychlosti sekat.
a ako som hovoril, netflix buducnost urcite ma, ale nie na slovensku, kde kazdy pocita usetrene euro. za 12€ mam proste neobmedzeny internet a mozem sledovat co chcem bez dalsich poplatkov.
Napísať odpoveď