NETRADIČNÁ STUŽKOVÁ
NETRADIČNÁ STUŽKOVÁ
Čavte
Vedeli by ste mi poradiť nejaké nápady na "netradičnú stužkovú"
Lebo nikomu z triedy sa nepozdáva klasická stužková a ani zájazd k moru, tak ma triedna poverila aby som niečo vymyslel.
Mňa zatial nič také nenapadlo len ostužkovanie na nejakom vrchole(ale turistika nemusí každému vonať).
Vedeli by ste mi poradiť nejaké nápady na "netradičnú stužkovú"
Lebo nikomu z triedy sa nepozdáva klasická stužková a ani zájazd k moru, tak ma triedna poverila aby som niečo vymyslel.
Mňa zatial nič také nenapadlo len ostužkovanie na nejakom vrchole(ale turistika nemusí každému vonať).
Re: NETRADIČNÁ STUŽKOVÁ
neviem preco sa mladi tak brania klasickej stuzkovej, je to uzasny zazitok a ziadny zajazd ani nic ine to nenahradi
nie nadarmu sa spieva "Navždy sa zachová v pamäti stužková"
je to vykrocenie smerom k dospelosti a lutujem ludi ktori to nezazili
súhlasim s marcus-om nič sa ti nevyrovná KLASICKEJ stužkovej .je to zážitok do konca života a nenahradí ju nič!!
všetci len rozmýšlate nad nejakými zájazdami či nad nejakými inými blbostami ale tím len prichádzate o skvelí zážitok.
všetci len rozmýšlate nad nejakými zájazdami či nad nejakými inými blbostami ale tím len prichádzate o skvelí zážitok.
tak mohla by byť aj normálna stužková, ale s nejakým extra programom aby bola ešte krajšia ako tu píšete
Kto chce mať nádhernú stužkovú spraví to klasicky so všetkými ceremóniami a vynechá program, ktorý je väčšinou trápny ako Brno.
To je jediný správny recept na peknú stužkovú.
To je jediný správny recept na peknú stužkovú.
ked nieje dobry napad na program je to vacsinou trapne, my sme mali program podla vtedy letiaceho Telecvokingu a vsetci sa bavili 
Nas program bol tiez v pohode, dobre som sa bavil na nom ako aj vsetci ostatni. Bolo to tym, ze sa nenacvicoval tyzden pred stuzkovou, ale bol pripraveny poriadne a vsetko klaplo. A tiez to bolo tym, ze sa to robilo tak, aby to chapal kazdy, nielen ludia z nasej triedy... U nas to prebiehalo takto : 6:00 nastup, ceremonie, tanec s rodicmi, profesormi, vecera, program, tanecne kolo, prezentacia nasich fotiek za cele 4 roky
znovu nejaka cast programu, tanecne kolo, dalsia cast programu, - pretiahlo sa nam to az do cca 00:30
tanecne kolo a okolo 00:50 bol polnocny sud s triednou profesorkou, rozbijanie dzbanu a zabava do rana. To bola nasa stuzkova. Vsetci spokojni a pochvala od riaditela s uznanim : Takto by mala vyzerat kazda stuzkova.... Dolezitym faktorom bolo aj to, ze sme si povedali, ze do polnocneho sudu sa nikto neopije, a to dost pomohlo uspesnosti akcie.
-
mirak2
Hardcore addict
moja stuzkova nebola tiptop co sa tyka programu, ale rodicia aj ucitelia sa pobavili myslim a ja mam pomerne bohatu zbierku spomienok...pokial si zoberiete na paskal youtube a nejake zajimave videa stamad, daco zbuchate (kamarat mal na stuzkovej OK Go choreo z klipu a zozali nenormalny potlesk a opakovali ho raz este na stuzkovej a raz v skole na rozlucke s maturantami)
ja osobne som bol za zajazd k moru.este som nikoho nepocul stazovat sa ako bolo zle ked mali stuzkovu v zahranici zato ti co mali klasicke stuzkove tak po polroku sami povedali ze za 6000sk na jeden vecer t teda nestalo
ja som mal klasicku ale chcel som zajazd
k moru mozes ist kedykolvek a akokolvek casto chces
stuzkovu mozes zazit len raz, druha sanca uz nikdy nebude
my sme nas program zlepili za posledne dva dni a vsetkym sa to pacilo...
Jasné, však nikto vám nepovie: "Bolo to trápne". Ale väčšinou je.
Dehonestuje to celú udalosť. Je to akoby počas odovzdávania prezidentských vyznamenaní by všetci na chvíľku sa odišli prezliecť aby prezidentovi mohli zahrať nejaké divadlo a potom pokračovať v akcii.
Trápne. Ukameňujte ma ale je to môj názor.
Dehonestuje to celú udalosť. Je to akoby počas odovzdávania prezidentských vyznamenaní by všetci na chvíľku sa odišli prezliecť aby prezidentovi mohli zahrať nejaké divadlo a potom pokračovať v akcii.
Trápne. Ukameňujte ma ale je to môj názor.
no je to tvoj nazor. ucitelsky zbor bol na nas tak nabruseny, ze ak by sa mu program nepacil tak by to urcite dali na javo
markus napísal:k moru mozes ist kedykolvek a akokolvek casto chces
uplne súhlasím, len mi poradte nejaký fakt netradičný program alebo nejaké netradičné "okorenenie"
no neviem pani, jediny klad stuzkovej bol v tom, ze sa na nej zabavili rodicia. inac nuda a zbytocne zabity den. fakt by ma zaujimalo co si myslel tym vykrocenim k dospelosti.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ja som na svojej stužkovej radšej nebol, lebo pozvať rodičov na takú trápnu stužkovú som považoval za ich urážku...a vykročiť takým vratkým krokom do života, akým vykračovali moji spolužiaci nadránom na stužkovej, tak o to nestojím...
-
Gyrxiur
Expert
- Kontaktovať používateľa:
heh, vedla mna sedela spoluziacka co mi stale ulievala, tak si zo stuzkovej nepamatam nic ;c)markus napísal:neviem preco sa mladi tak brania klasickej stuzkovej, je to uzasny zazitok a ziadny zajazd ani nic ine to nenahradi
BTW, ked nie cestovanie k moru, ani klasika, co tak ist niekam do hor a slavit pri taboraku?
a vies urcite ze tvoji rodicia nechceli byt na tvojej stuzkovej? podla mna im to bolo luto(mozno raz aj tebe bude)Grim-Reaperka napísal:...ja som na svojej stužkovej radšej nebol, lebo pozvať rodičov na takú trápnu stužkovú som považoval za ich urážku...a vykročiť takým vratkým krokom do života, akým vykračovali moji spolužiaci nadránom na stužkovej, tak o to nestojím...
a to ze v poslednej dobe je v mode sa na stuzkovej spit pod obraz bozi je problem tych co tak robia, u nas boli vsetci triezvi (spse takze sami chalani)
nahodis oblek, slusne sa spravas, usadis si rodicov, privedies prartnerku ...M142 napísal:no neviem pani, jediny klad stuzkovej bol v tom, ze sa na nej zabavili rodicia. inac nuda a zbytocne zabity den. fakt by ma zaujimalo co si myslel tym vykrocenim k dospelosti.
jednoducho sa ocakava ze sa budes chovat ako dospely
-
mirak2
Hardcore addict
partnerku by som na stuzkovu nevodil, jednak stuzkova je slavnost triednej partie a dost by sa asi nudila...ak ma ale dobry vztah s rodicmi, a nenudila by sa s nimi, tak v tom problem nevidim...ale venovat sa na stuzkovej partnerke by som nestihal...teda nejako casovo adekvatne
ca sa partnerov tyka tak u nas to bolo dost ziaduce ich tam mat kedze sme boli trieda v pocte 28 chalanov : 0 dievcat
jednoducho mal nejaku partnerku kazdy, nemusi byt frajerka, niekto mal priatelku, niekto sestru(sesternicu), niekto kamosku ...
ked je trieda +/- 50:50 tak nemusia byt partneri(ky) ale inak sa to hodi koli tancu
jednoducho mal nejaku partnerku kazdy, nemusi byt frajerka, niekto mal priatelku, niekto sestru(sesternicu), niekto kamosku ...
ked je trieda +/- 50:50 tak nemusia byt partneri(ky) ale inak sa to hodi koli tancu