netradicna narodeninova party
-
Peter_Retep
VIP
netradicna narodeninova party
ako si predstavujete originalnu narodeninovu party? ale ziadne tematicke vecery...proste nieco co este nebolo
Re: netradicna narodeninova party
Nepozeral si včera Geissenovcov? 
-
Peter_Retep
VIP
ee TV moc nekukam....ale bojim sa opytat co tam bolo 
Pokiaľ máš tak 2-3 milióny eur, s ktorými nemáš čo robiť, tak ti takú oslavu zorganizujem.
Ale nie no, tak ide o niekoho, komu by si chcel takú oslavu spraviť? Alebo ťa nijak netlačí čas a je to len taká téma na pokecanie?
Ale nie no, tak ide o niekoho, komu by si chcel takú oslavu spraviť? Alebo ťa nijak netlačí čas a je to len taká téma na pokecanie?
-
Peter_Retep
VIP
s kamaratom nasa velmi dobra kamoska - da sa povedat ze taka sestra v podstate ma stvrtstorocnicu koncom juna. a dostali sme napad zorganizovat nieco co este nebolo...nieco fakt originalne a nie v style ze sa idme nadrbat do podniku
cim viac napadov tym lepsie 
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nejaký fajnový fetish
Inak, naozaj dobrá oslava je na záhrade na nejakej chate pri grille a pive...
A k tým Geissovcom? Chcú nám ukázať, že aj keď je už naozaj zle, dá sa klesnúť ešte nižšie?
A k tým Geissovcom? Chcú nám ukázať, že aj keď je už naozaj zle, dá sa klesnúť ešte nižšie?
no tak ale musis povedat co mas k dispozicii, auto, dom, byt, chata a pod.
lebo nebolo by zle mozno (ak je kamaratka aj na nejake vtipy) "akoze" ju nejak odchytit, dat jej kuklu na hlavu a vozit ju v meste, nejak ju postrasit a potom ju doviest na party, kde na nu bude kazdy cakat + tam uz nejaka akcia
lebo nebolo by zle mozno (ak je kamaratka aj na nejake vtipy) "akoze" ju nejak odchytit, dat jej kuklu na hlavu a vozit ju v meste, nejak ju postrasit a potom ju doviest na party, kde na nu bude kazdy cakat + tam uz nejaka akcia
pozri si Project X, to tu ešte nebolo

Naozaj, skúste nejakú nachytávku. Možno niečo takéto http://www.mojevideo.sk/video/146c9/na_ ... ungee.html 
zozen ludi, ktorych nepozna, na ceste z roboty (zo skoly) nech si ju pockaju...kazdy nech ma kyticu kvetov, nahodne ju s nou (trebarz aj postupne pocas trasy domov) oslovia (menom) na ulici a zablahozelaju jej...garantujem ti ze bude v soku a prekvapena...potom ako si z dialky vychutnate jej prekvapenie, tak sa zoberte a chodte vsetci spolu na pivo a neskor to chodte vyskakat do dakeho klubu.
-
Soviet
Darca
Ale to s tym unosom neznie zle, ale tam je problem, ze ak to uvidi niekto z ulice, tak mozte mat z toho este velke problemy. Cize nato treba dat bacha
-
audiotrack
VIP
Ja by som až do takého extrému nešiel, môže z toho vzniknúť väčšie zlo ako zábava. Možno sa niekam bude ponáhlať, na niečo dôležité a podobne. Takto náhle zmeniť niekomu plány bez toho aby si to mohol zariadiť nebýva dobré. Radšej to zahrať inak, ale nech si na to rezervuje čas. Napríklad jej povedať že budete u vás a podobne a potom ju zobrať niekam úplne inde a spraviť neičo čo nečaká, ale aspoň si môže zariadiť program s tým že ten deň odvtedy dovtedy bude s vami rátať a nedohodne si niečo iné
ja by som ti doporucil daco taketo
http://www.mojevideo.sk/video/1375a/pie ... _2012.html
ale BERIETE ma s vami
http://www.mojevideo.sk/video/1375a/pie ... _2012.html
ale BERIETE ma s vami
-
bolek
Guru
Mohol by si napísať rozpočet, či to má byť na Slovensku alebo či by sa dalo ísť aj niekde k moru a pod. Pre koľkých ľudí by to malo byť, koľkí by ti mohli pomôcť? Pre mňa by bola totálna pohodka nejaká grilovačka, spolu s bazénom a večerným kúpaním. Prípadne nejaký originálny darček ako zoskok s padákom. Moc do extrémov by som zase nešla, aby to nebolo na škoku.
ked vynecha fet,stanky,zvratky,sracky,demolacie,caju so zombie okom tak preco nie