U mna to boli Jemen Iran syria a tadzikistan... mrte by som sa tam este vratil... skoda ze som este vtedy nemal digital
Netradicne destinacie
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Netradicne destinacie
Ake netradicne destinacie ste navstivili, co vas na nich zaujalo vrátili by ste sa tam?
U mna to boli Jemen Iran syria a tadzikistan... mrte by som sa tam este vratil... skoda ze som este vtedy nemal digital
Re: Netradicne destinacie
Podobna tema tu uz tusim niekde je... A uz ked som vyzvany aby som sa chvalil, tak som bol v Mexiku. Neviem ci je to netradicne miesto, ale rozhodne sa tam nechodi odtial na vikednovu prechadzku... A este ako som uz v teme "Mate radi zmrzlinu?" spominal, bol som na jednom z mesiacov Jupitera kde som jedol najlepsiu zmrzlinu...jin153 napísal:Ake netradicne destinacie ste navstivili, co vas na nich zaujalo vrátili by ste sa tam?
-
braino.swk
Light Professional
-
braino.swk
Light Professional
-
mastermind
VIP
Hmm, trochu sa nudim v robote, tak som sa hrabal v starsich temach. V momentalnom svete su netradicne destinacie vacsinou uz ani nie take netradicne. Vela ludi uz naozaj hodne cestuje.
Ja som mimo Europy navstivil USA, Mexiko, Australiu, Taiwan, Singapore a dvakrat Japonsko. Laka ma to takmer vsade, ale verim ze najblizsie destinacie budu Malajzia, India, Nepal a snad este niekedy znovu Japonsko.
Ja som mimo Europy navstivil USA, Mexiko, Australiu, Taiwan, Singapore a dvakrat Japonsko. Laka ma to takmer vsade, ale verim ze najblizsie destinacie budu Malajzia, India, Nepal a snad este niekedy znovu Japonsko.
-
dair
Guru wannabe
Finsko Svedsko Norsko Dansko Rusko Estonsko (asi najexotic z Europy (Rusko jasne ze nie, tj kategoria sama o sebe)
zvysne krajiny nemenujem lebo v Europe som bol uplne vsade)
Kanada, USA, Bermudy, Bahamy, Jamajka, Mexico, Kaymany, Panenske o., Antigua, Puerto Rico...
Asi som nejake pozadudol... no a teraz sa chystam na opacnu stranu pre zaciatok Australia, ale chcel by som aj Japonsko a Cinu...
Uvidime
(prachy, vola, cas, moznosti
)
tajny sen... blizky vychod
(pocujem nejake ponuky?
)
Kanada, USA, Bermudy, Bahamy, Jamajka, Mexico, Kaymany, Panenske o., Antigua, Puerto Rico...
Asi som nejake pozadudol... no a teraz sa chystam na opacnu stranu pre zaciatok Australia, ale chcel by som aj Japonsko a Cinu...
Uvidime
tajny sen... blizky vychod
-
Dead_Warrior
Professional