Neúplny zoznam programov na odinštalovanie
Neúplny zoznam programov na odinštalovanie
dobrý mám taký problém že keď chcem odinštalovať program v ovladacom paneli>programy>programy a súčasti, tak tam neje úplny zoznam programov... hľadal som aj na googli ale nikto nemal takíto problém alebo som hľadal zle
a ďakujem tomu kto mi poradí
Re: Neúplny zoznam programov na odinštalovanie
Aký je to program?
napríklad nero.. alebo eset tam nieje ani hry ktoré mám. Normálne tam bolo asi 25 programov a keď som to včera otvoril tak kúkam že ich tam je len pár
jj je vidno ved tam nemaz ani ovladace na graf atdflector napísal:napríklad nero.. alebo eset tam nieje ani hry ktoré mám. Normálne tam bolo asi 25 programov a keď som to včera otvoril tak kúkam že ich tam je len pár
no hej aj tie mam nainstalovane. Tuším sú tam programy ktoré som inštaloval len od predvčera. Nemohol som chytiť nejaký vírus? alebo sa mi strašne prehrieva pc nemôže mu z toho šibať? 
moze to mat nieco spolocne s pravami uzivatela mas admin prava?Skus este kliknut start hned dole je take okno prehladat programy a subory tam napis appwiz.cpl a daj vediet ci sa to napravilo.Instaloval si v poslednej dobe daky program alebo odinstaloval?
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2011, 21:33)
Ak vsetko zliha skus toto:
Stiahni si http://www.sevenforums.com/attachments/ ... turess.reg
dvakrat klikni ten subor a potvrd ok potom sa odhlas a znova prihlas a potom skus pozriet ci prblem pretrvava
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2011, 21:33)
Ak vsetko zliha skus toto:
Stiahni si http://www.sevenforums.com/attachments/ ... turess.reg
dvakrat klikni ten subor a potvrd ok potom sa odhlas a znova prihlas a potom skus pozriet ci prblem pretrvava
administratorske prava mam, nenapravilo a instaloval som eset a daemon tools
a otvoril som to a problem stale pretrvava
a otvoril som to a problem stale pretrvava
tak skus tento http://www.sevenforums.com/attachments/ ... turess.reg odhlasit a znova chod skontrolovat ci sa nieco nezmenilo ak nie znova daj ten prvy subor co som dal a skus pozriet co sa zmenilo ak nic daj vediet a pokracujeme
aky mas windows?
windows 7 32bit stale nic neukazuje... skusil som odinstalovat daemon tools rovno v zlozke daemon a nainstalovat ho opäť a už je medzi tými pár programmi. Takže mi ukazuje len tie ktoré som inštaloval od určitej doby... a spomenul som si že som inštaloval úplne naposledy ovladače na tlačiareň a tie v zozname nie sú
otvor prikazovy riadok(start do ramika napis cmd klikni na cmd.exe) a tam napis sfc /scannow a nechaj bezat.Po skonceni programu restaruj system
stale nič...
inak ja to uz dajak prezijem ze ich tam nemam vsetky takze ak sa ti nechce tak nemusis pomahat
skusil by som este obnovu systemu kedy este pracoval dobre.Start ovladaci panel obnovenie otvorit obnovenie systemu vybrat iny bod obnovenia a podla datumu skus vybrat taky kde myslis ze to este fungovalo a pokracuj podla navigacie obnovy
ok idem skúsiť lenže s tým nemám dobré skúsenosti, vymazala sa mi asi 3 hodinová praca lebo som
to ja debil nezálohoval.
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2011, 23:02)
ok mám tam všetko K+
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2011, 23:02)
ok mám tam všetko K+