Neustale restartovanie netu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
propan
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Neustale restartovanie netu

Príspevok od používateľa propan »

internet mam dsl od GTS Nextra. router mam ZyXEL Prestige 660H-T3. problizne den dozadu mi zacal blbnut router a to takym sposobom, ze cca kazdych 10-15 minut sa sam od seba restartuje. skusal som pripojit 2 Notebooky a jeden klasiscky stolovy PC a vsade robi to iste. pri diaggnostike internetu v nastaveni routera mi vsetko vypisuje v poriadku az na Test ADSL(ATM OAM) loopback test FAIL. nevie niekto co stym? som zufali. :?
marcelxx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marcelxx »

nemas nahodou win XP SP3 ?
propan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

na notebookoch je Windows Vista SP1 a na stolnom pc je Windows XP SP3.
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Keď si prečítaš príručku tak táto chyba chybou nie je:] Teda aspoň sa to tam tak píše, že sa to nemá považovať za chybu aj keď to je chyba. Akože príručka fakt, že namakaná...
Volaj na support Nextry, nič nestratíš.
propan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

samozrejme volat budem, no najblizsie mi to vychadza az v pondelok tak dovtedy som sa chcel presvedcit, ze chyba nie je umna.
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

raz som nastavoval Zyxel u jedneho klienta mal ho ako prijem internetu od nas a rozoslanie netu do kancelarii a proste furt nam hlasili ze im to scasu na cas vypadne od 3 do 10 minut.... niekolko krat za den... linku sme testli teda nasu WI-fi (nanostation)... a nakoniec sme prisli na to ze to bolo prave tym zyxelom ... nasledne mi sef prezradil ze zyxeli su dost nespolahlive a kazove a je to ich zazracna nevyliecitelna chyba tento restart
Napísať odpoveď