Zdravím
Kúpil som nový počítač, stará zostala iba skriňa a zdroj. Doska je MSI B75MA-E33 alebo Gigabyte B75M-D2V socket 1055, Cpu Intel Celeron G1620 a Ram Zepelin ZPXZB510176.
Problém je v tom, že akonáhle nabótujem s cd windows 7, nainštalujem ho, prvý krát sa spustí, reštartuje sa a koniec. Už nenabootuje. Stále sa len doska reštartuje dookola. Obidve dosky robia to isté. Skúšal som vymeniť 3 HDD, nepomohlo, Vymieňal som dosky, posielal na reklamáciu, poslali mi nový kus, a zas ten istý problém. Skúšal som vymeniť zdroje a nič, nič stále ten istý problém. Už neviem čo s tým. Kde by mohol byť problém ? Stalo sa to už niekomu ? Poraďte prosím ak viete.
Neustale reštartovanie pc
Re: Neustale reštartovanie pc
Skúšaš to stále s tou istou verziou Windowsu? Skús len na skúšku stiahnuť nejakú inú verziu (s integrovaným SP, bez neho, s aktualizáciami, bez nich)..
Ano stale ten isty win, ale inštaloval som ho na moj pc a tam šiel
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
skus iny win, pripadne linux a uvidis ci to bude stale robit
No takze som tam nahral win XP sp 3 a ten pc normalne ide. A ja teraz nechapem preco to s tym win 7 nefunguje.
Si skús zohnať inú inštalačku z Windowsu 7.. nemáš náhodou nejakú Black Edition?
no už som skúsil stare xp pečko a ide to a aj win 8 ide.
Len nechapem prečo ta sedmička nie ale čo už
Len nechapem prečo ta sedmička nie ale čo už
Skus stiahnut cistu instalacku Windows 7 s integrovanym Serivce packom.Stiahnes ju tu: http://goo.gl/LZNfV7