neuveriteľne spomalené internetové pripojenie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

neuveriteľne spomalené internetové pripojenie

Príspevok od používateľa DropDead »

mám problém, stalo sa to už druhý-krát, no teraz už nemám na to nervy, mamin PC asi pred mesiacom a pol mal problém, že doslova z ničoho nič sa večer zapol, počítač kým sa nezapol prehliadač šiel úplne v poriadku ako vždy, no ak sa zapla mozilla (potom som skúšal aj cez chrome, IE,...) tak to začalo...ani google.sk nenačítalo nehovoriac o akeľkoľvek zadanej stránke..zaujímavé je, že sme v jednej sieti cez jeden router + prípadne NB cez wi-fi a nikdy som s ničím okrem toho PC nemal takýto problém, je to už starší PC, a pri troške môjho posudzovania som si všimol, že procesor už dosahuje pekných teplôt tak som si povedal že malý upgrade vo forme AC Freezer 7 Pro mu urobí len dobre, nemyslel som si, že to pomôže ale čuduj sa svetu, po výmene chladiča na procesore šlo všetko normálne (asi týždeň bol tak spomalený internet kým sa nedal ten chladič)...no ako čas tiekol tak medzitým sa upgradlo na 7čku (z XP) a znovu po dlhom čase sa to stalo znovu (dnes poobede a pritom ešte ráno šiel v pohode) a tým, že je to len problémom toho PC, tak je to buď nejaký SW problém, no ja mám pocit, že to môže mať skôr spojitosť s HW, žeby int. sieťovka pomaly ale isto začala odchádzať ? (ten PC ak si pamätám tak má 5 rokov)

čo myslíte ? osobne by som s prepáčením vyrucil ten PC a poskladal niečo za dobrý peniažťok, no radšej by som ušetril.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: neuveriteľne spomalené internetové pripojenie

Príspevok od používateľa ramaya »

Neviem či si to už vyriešil , ale externú sieťovku do PCI slotu kúpiš niekde v bazáre za 1 alebo 2 eurá.
Napísať odpoveď