Neviem ako ďalej...
Neviem ako ďalej...
Pred istým časom som stretol jednu strašne super babu, bolo to na stretnutí birmovancov, ktoré máme každý týždeň a hneď mi padla do oka. Raz sme podvečer išly spolu v buse len pár zastávok a cítil som sa pri nej neskutočne dobre. Fajne sme si pokecali, a tak. No v podstate sa veľmi často nestretávame, iba semo tamo v autobuse, ale to len na jednu zastávku, aj to chodí so spolužiakmi. A na tých stretnutiach je to také, že tam sa veľmi nedá rozprávať. No pred pár dňami som ju našiel na pokeci a myslel som, že sa to konečne medzi nami rozbehne, aj som jej už chcel napísať, ale dajak som sa zasekol, alebo lepšie povedané zľakol, že sa to všetko pokašle, že to tým len pokazím a neviem vlastne ani prečo. Pritom, nehambím sa pred ňou, keď sa naživo stretneme. Možno to vyznieva ako blbosť, ja vlastne ani sám neviem v čom je problém, len už to nechcem dlhšie odkladať, lebo viem, že samo sa to nespraví. Len teraz neviem, či jej mam fakt napísať, alebo radšej čakať na príležitosť, že sa porozprávame normálne v buse. No neviem, asi je to celé riadne odveci, ale hádam ma dakto pochopí a poradí čo mám robiť. diks
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
fikus-kukis
Guru wannabe
pokec je brfuj urceny pre deti...
no ale k teme
kedze chodi na pokec, zrejme ma volny cas..., tak preco ju niekedy, ked sa stretnete, neskusis pozvat niekam von? ved v najhorsom pripade ta odmietne a vsetko bude aj nadalej tak ako doteraz len s tym rozdielom, ze uz budes vediet, na com si...
Za opytanie nic nedas
a kedze sa spolu citite fajn, zrejme by aj ona chcela teba lepsie spoznat.
no ale k teme
Za opytanie nic nedas
-
mikkimikki
Medium Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
keby mala o neho potencialny zaujem (v podstate aj kamaratsky) a normalne sa rozpravaju napr. v buse a tak (ako chalan pisal) - tak ju moze niekam pozvat, vytiahnut a tam sa mozu zblizovat kolko chcu ... ale tak kazdy je ineho nazorupinco napísal:skôr by som povedal, že v tomto prípade pomôže pokec k bližšiemu spoznaniu.
No tak najprv k tomu názvu.. mna už fakt nič iné lepšie nenapadá tak sorry no, ale podľa mňa to sedí k téme.
No a teraz k tomu ostatnému... stretnutia máme s takou starou tetkou, ktorá je vlastne skôr kňaz ako mladá
Takže s ňou radšej vybavovať nič nejdem.
...
...
Práve som chcel napísať, že radšej jej na pokec nepíšem, ale akurát mi od nej prišla odpoveď na jednu starú RPčku, takže.. Aha, no viem, vravel som, že som jej ešte nepísal, ale nie tak celkom to bola pravda. Nechcel som to rozoberať, ale asi to rozoberiem. No proste v pondelok som jej napísal, či nevie, či máme stretnutie a potom ešte čosi, už neviem čo, ale na to už neodpovedala, tak som si myslel, že nič z toho, tak som to nechal tak. No a tá odpoveď mi teraz prišla z ničoho nič, s časom dnes cca o pol šiestej, presne po 48 hodinach a 5 minutach
Tak teraz neviem, či odpísala dnes, alebo sa iba zbláznil pokec, no to je asi jedno. No každopádne, keď príde, jej napíšm a uvidím jak sa to vyvinie.
Inač ďakujem za všetky odpovede; som rád, že tu je dakto kto mi rozumie a poradí
No a teraz k tomu ostatnému... stretnutia máme s takou starou tetkou, ktorá je vlastne skôr kňaz ako mladá
...
...
Práve som chcel napísať, že radšej jej na pokec nepíšem, ale akurát mi od nej prišla odpoveď na jednu starú RPčku, takže.. Aha, no viem, vravel som, že som jej ešte nepísal, ale nie tak celkom to bola pravda. Nechcel som to rozoberať, ale asi to rozoberiem. No proste v pondelok som jej napísal, či nevie, či máme stretnutie a potom ešte čosi, už neviem čo, ale na to už neodpovedala, tak som si myslel, že nič z toho, tak som to nechal tak. No a tá odpoveď mi teraz prišla z ničoho nič, s časom dnes cca o pol šiestej, presne po 48 hodinach a 5 minutach
Inač ďakujem za všetky odpovede; som rád, že tu je dakto kto mi rozumie a poradí
ja osobne tiež nemám rád také, že "poďme popísmenkovať" na azete, namiesto posedenie pri káve a priameho rozhovoru, ale v tomto prípade, keďže sa až tak moc nepoznajú a príliš často sa ani nerozprávajú, môže byť forma azetu/icq dobrou štartovnou pôdou. Samozrejme to nepreháňať a internet využiť viac na dohodnutie stretnutia a pod.mikkimikki napísal:keby mala o neho potencialny zaujem (v podstate aj kamaratsky) a normalne sa rozpravaju napr. v buse a tak (ako chalan pisal) - tak ju moze niekam pozvat, vytiahnut a tam sa mozu zblizovat kolko chcu ... ale tak kazdy je ineho nazoru...v poslednej dobe som narazil na baby ktore absolutne odmietaju komuniakciu cez net a preferuju osobne stretka az kym sa lepsie nespoznas ...
presne ani ja to nemam rad, skoda ze vela ludi uprednostnuje pokec pred osobnym stretnutim, poslednu dobu je to tak vela ludi ma vselijakich internetovych kamaratov, atd ved to poznatepinco napísal:ja osobne tiež nemám rád také, že "poďme popísmenkovať" na azete, namiesto posedenie pri káve a priameho rozhovoru, ale v tomto prípade, keďže sa až tak moc nepoznajú a príliš často sa ani nerozprávajú, môže byť forma azetu/icq dobrou štartovnou pôdou. Samozrejme to nepreháňať a internet využiť viac na dohodnutie stretnutia a pod.
-
mikkimikki
Medium Professional