neviem ako dalej
neviem ako dalej
zdravim vsetkych. v prvom rade sa chcem dopredu ospravedlnit za moje gramaticke chyby no a teraz k veci .. pred rokom som spoznal dievca ktore sa mi uz od prvej chvile pacilo no myslel som ze to je premna trosku ina liga tak som tomu nevenoval ziadnu pozornost a nesnazil sa ju ani oslovit .. no karta sa obratila a doticna sa zacala zaujmat o mna zacali sme si spolu pisat sms sem tam volat atd .. toto trvalo niekolko mesiacov az to prerastlo do vztahu .. vztah uz trva nieco cez 4 mesiace zo zaciatku uplne super ziadna hadka nic proste bolo to 100% z kazdej strany ako kazdy iny vztah zo zaciatku no ale posledny mesiac sa sprava cudne .. ked ju zavolam niekde von vzdy si nieco najde .. uz sa ani nestane zeby prezvonila alebo napisala sms a na FB ked nenapisem prvy tak ona napise len velmi tazko ... neviem co si mam uz o tom mysliet ked sme spolu sprava sa uplne normalne vsetko v poho .. neviem vobec ako dalej da sa povedat ze toto je moj prvy vaznejsi vztah .. poprosil by som o rady ludi co si niecim takym uz presli alebo nazor niakej zeny co zatym jej chovanim moze byt dakujem ... ja 18 ona 16
Re: neviem ako dalej
ma ineho, uz si ju omrzel
-
lowmanek
Light Professional
Tu otazku by si skor mal adresovat jej...
Mozno si ju omrzel, mozno je s tebou radsej osobne
Mozno si ju omrzel, mozno je s tebou radsej osobne
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nieco podobne som zazival v dvojrocnom vztahu, s vacsimi ci mensimi prestavkami takmer pravidelne. Nech budes akokolvek velmi dufat, ze sa to nejako utrase, uistujem ta, ze tym klames len sameho seba. Radim ti, utekaj co najdalej.
To uz je v prdeli
fantasticka skola do zivota ako nebyt prilis dobrucky.
v podstate najhorsie co moze byt ked si je tebou baba ista.
bezne su situacie ze si povie skusim z inym ten debil je zo mna hotovy keby nieco zobere ma späť....
bezne su situacie ze si povie skusim z inym ten debil je zo mna hotovy keby nieco zobere ma späť....
A este ked si uvedomujes ze je vyssia liga ako ty, to potom musis byt predposraty z kazdej vety co povies aby si ju nahodou nenahneval. Isto si prilis dobry.
presne ako pisu ludia nado mnou, tieto situacie poznam velmi dobre bohuzial aj ja sam, a rovnako ti poviem ze proste sa na to vykasli, ono jasne ze budes to mat tazke pretoze na cloveka nech je akykolvek s ktorym si stravil kopu casu a mate spolu urcite vela peknych spomienok len tak nezabudnes. Proste skus si povedat, ze ste boli spolu, bolo to pekne aj ked bohuzial tak to dopadlo ak budes vyvolavat a budes otravny vobec si nepomozes a budes sa len trapit, skus sa snou o tom normalne porozpravat ze preco to tak je ze co sa stalo, aj ked neviem co ti povie nepoznam ju bud bude uprimna alebo zacne sa vyhovarat a bla bla bla co uz bude aj tak jedno. Skus sa z toho dat dokopy co najskor len nehovor jak ti je zle lebo nieco proste nevyslo. ale skus na to myslet tak ze oukej nieco bolo, bolo to pekne a skoncilo to pride nieco ine nove
PS: nazor typu "nie nepride ja chcem ju" na to ani nemysli neboj pride to vsetko potrebuje cas
drzim palce
PS: nazor typu "nie nepride ja chcem ju" na to ani nemysli neboj pride to vsetko potrebuje cas
drzim palce
Bude to ťažké ale iná cesta ako nehat to už asi neni 
Ale je - porozprávať sa s ňou. Nemusíš to hneď zbabelo zahodiť za hlavu. Bojuj trochu. A ak aj prehráš, aspoň budeš vedieť čo je vo veci.
tak mozem povedat ze uz je koniec a mali ste pravdu doticna uz nemala zaujem a nemalo to dalej zmysel ... po mensej hadke to ukoncila sama za co som z jednej strany rad lebo taky vztah ma len zabijal a nikam to nesmerovalo ale z druhej strany mi je smutno
..
near-neboj sa nicoho po niakom čase,sa bude aj v tvojom prípade klin klinom vybíjať.
Zabudneš naňu,je to jedna kvapka v ženskom mori.
-
qwerty-xyz
SER NA TOOOOO...tato si je tebou ista..... bud osciluj, alebo sa na to vyser.
Ach ľudia potrebujem radu čo by ste robili alebo čo ste robili vy ked vám baba po rozchode navrhla kamaratstvo neviem či to mám prijať pretože ja nedokážem byť kamarát s niekým koho ľúbim alebo lubil som. Zo dňa na deň ale zasa na druhej strane skoro kazdy deň sa vidíme a tváriť sa ako keby sa nepoznáme mi neni moc príjemné. :-/
kamaratstvo prijmes (naoko), na ulici/v skole pozdravis.. ale inac mas na haku.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
S vynimkou jednej byvalej, ktora prerusila kontakt som kamarat so vsetkymi. Nevidim v tom problem, uz nemam 15 aby som 2 mesiace plakal nad rozliatym mliekom.