neviem ako to napravit :(((
Re: neviem ako to napravit :(((
a ak bude ten abstak moc silny, existuju aj take skvele pomocky
ja uz tiez idem spat, tak dobru noc vsetkym
ja uz tiez idem spat, tak dobru noc vsetkym
hmmm janio???
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 0:09)
no vy ste aki nebezpecni chlapci??
odbocujeme od temy nejako 
coro moro nehorozi urcite ...stale ma on moj slub a ten nemienim porusit
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 0:09)
no vy ste aki nebezpecni chlapci??
coro moro nehorozi urcite ...stale ma on moj slub a ten nemienim porusit
Janio: ja viem ze mimo, ale to len zo srandy... uz bolo toho dost:) ...
o kolko by bol zivot lahsi keby sa vsetko bralo len v ramci srandy
no ja idem cakat ako na smrt
strasny pocit
tak to hej s humorom sa vsetko lahsie riesi 
ale asi sme uz zasli pridaleko
ale asi sme uz zasli pridaleko
zase klud:) toto znie ako keby ste neviem co vsetko spolu prezili, preskakali, tak potom nepoviem ze by si sa citila takto... ale potom co si tu pisala si to nezasluzi a ani nato nieje dovod sa preto takto nicit
a spat k realite
ked ja vzdy urobim stale tu istu chybu....pokial som nedostupna ..kazdy ma doslova zerie
ale ako nahle zacnem tomu druhemu davat pocit,ze uz mi na nom zalezi,tak ho stracam
vzdy vzdy,moj vecny pripad
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Tak sa nehnevaj, ale chceš pomôcť a píšeš tu úplne od veci tu nie je pokec
A z tým strácanim môže povedať každý, ber to tak že nie je to pre teba ten "pravý" nechápem prečo sa trápiš si mladá uživaj si život
A z tým strácanim môže povedať každý, ber to tak že nie je to pre teba ten "pravý" nechápem prečo sa trápiš si mladá uživaj si život
Janio: neber vsetko tak vazne
je par veci o ktroych este neviete..ale to si necham pre seba ....a jednak je tu ten navyk nanho...kazdodenne..aj 24 hodin spolu v kontakte,ci prostrednictvom netu,mobilu alebo stretavok...a zrazu??? nic...ten den bol pre mna taky dlhy ze koniec..ja viem,znie to cudne..no asi som sa az priliz naviazala nanho
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 0:20)
no tak chlapci nehadajte sa...chcel ma len trocha rozosmiat...takze pohodka oki?
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 0:23)
janio : posledne mesiace som prezivala peklo po mojom rozchode s byvalym..co myslis,co som robila? brala som zivot len ako jednu velku zabavu,ziadne zavazky nic...a hlavne som si povedala,ze uz ziadne city k nikomu ...a pozrite...je to clovek pri ktorom sa zase citim super..tak preco ho mam hned stratit tak skoro bez sance??
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 0:20)
no tak chlapci nehadajte sa...chcel ma len trocha rozosmiat...takze pohodka oki?
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 0:23)
janio : posledne mesiace som prezivala peklo po mojom rozchode s byvalym..co myslis,co som robila? brala som zivot len ako jednu velku zabavu,ziadne zavazky nic...a hlavne som si povedala,ze uz ziadne city k nikomu ...a pozrite...je to clovek pri ktorom sa zase citim super..tak preco ho mam hned stratit tak skoro bez sance??
-
Janio
Zablokovaný
Tak chápem ťa že si z toho všetkého sklamana, ale to že si povieš "žiadné city" nijak neovplivníš, tak isto ako neovplivníš jeho správanie. Bohužial komu niet rady tomu niet pomoci. Klin sa klinom vybíja takže si najdi nejakého iného chlapca, a na ten "sľub" zabudni, pretože môžeš prepásť naozajstnú šancu byť s niekym šťastná. Myslím že sa stretaváte dosť málo nato aby niečo z toho bolo + Nevieš čo on robi je dosť možne že ťa už dávno, nie raz podviedol. Lepšie povedané nepodviedol pretože spolu nič nemáte len si užíva
bol dlho v zahranici,stretavat sme sa tym padom nemali ako,pretoze nas delila poriadna dialka..odkedy je doma,tak sme spolu 2krat do tyzdna...co si myslim,ze na to,ze spolu nechodime je dost ...takze z tvojho posledneho prispevku dost jasne vyplyva,ze sa mam na to uplne vykaslat...
-
Janio
Zablokovaný
Nie, vykašlať. Dohodni si s nim streko. Choďte niekde vonku a všetko mu povec, ak sa bude hrať na pana urazeného tak si myslím že je zbytočne si robiť nádeje, a snivať o nom. A to že sa s nim vyspíš si myslím že nie je najlepšie pretože ak mu ide len o to tak to dosiahne a len ťa využije.. Nechaj ho teraz tak 3 dni aby si to nechal prejsť hlavou a potom uvidíš
Edit: A ešte podľa príspekov si myslím že si mudra... tak si daj otázku a odpovedz si nanu: Čo je lepšie pre teba ? Trápiť sa pre neho, alebo si nájsť niekoho s kym budeš šťastná a potom keď ho niekde uvidíš len sa nad tým všetkých pousmiať, alebo prepásť šancu, stále naňho myslieť, a ešte keď ho stretneš s nejakou inou.
Výber máš dosť veľký, a viem že sa tažko zabúda, ale ak iná požnosť nie je... (ja idem off, a mala by si už ísť aj ty. maj sa)
Edit: A ešte podľa príspekov si myslím že si mudra... tak si daj otázku a odpovedz si nanu: Čo je lepšie pre teba ? Trápiť sa pre neho, alebo si nájsť niekoho s kym budeš šťastná a potom keď ho niekde uvidíš len sa nad tým všetkých pousmiať, alebo prepásť šancu, stále naňho myslieť, a ešte keď ho stretneš s nejakou inou.
Výber máš dosť veľký, a viem že sa tažko zabúda, ale ak iná požnosť nie je... (ja idem off, a mala by si už ísť aj ty. maj sa)
nie,nie nevyspim sa s nim urcite..vie, ze nie som z tych dievcat...a ani ma do toho nenuti...to stretko by bolo ozaj fajn,len uz ako som pisala,chce byt momentalne sam...takze neocakavam,ze by bo ochotny prist za mnou (a tiez si myslim,ze si povie :ona urobila chybu,tak preco by som este ja mal ist za nou ) jedine riesenie je asi len to,aby som ja sla za nim...no neviem...mali sme uz raz taku vacsiu krizu ,kde som mu dala jasne najavo,ze s tym vsetkym koncim...z jeho strany prislo toto: neda mi to,nechcem sa hadat a ani ta stratit,mam ta rad preto aka si
ak dokazal nieco take pekne povedat..preco je teraz taky?? som mu z dna na den uz taka ukradnuta??nechapem 
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 1:02)
a dakujem za ten kompliment
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 1:02)
a dakujem za ten kompliment
tak ste to este dost dlho riesili,
mna uz odpieklo skoro som nestihol vynut comp
nejak vydrz tych par dni bez neho, a bud co najmanej sama aby ti nechodili o rozume blbosti,
a ked mu potom navrhnes ze sa chces stretnut a ze prides ty za nim, uvidis co na to povie
mna uz odpieklo skoro som nestihol vynut comp
nejak vydrz tych par dni bez neho, a bud co najmanej sama aby ti nechodili o rozume blbosti,
a ked mu potom navrhnes ze sa chces stretnut a ze prides ty za nim, uvidis co na to povie
je to tazke,no neozvem sa mu...aspon vidim ako ma ma ,,rad" 
mozno ze si aj hovori to iste, ze je to tazke ale neozve sa ti, lebo ta chce vyskusatako dlho vydrzis, alebo ci vobec vydrzis 
a mozno ked sa mu o par dnoch ozves tak budes milo prekvapena
dam ti este jednu radu, ked sa po tych "dnoch mlcania" date dokopy a bude vam to klapat,
tak toto jeho terajsie spravanie mu nikdy nevycitaj a nikdy to roti nemu nepouzi!
a mozno ked sa mu o par dnoch ozves tak budes milo prekvapena
dam ti este jednu radu, ked sa po tych "dnoch mlcania" date dokopy a bude vam to klapat,
tak toto jeho terajsie spravanie mu nikdy nevycitaj a nikdy to roti nemu nepouzi!
len aby to nebolo tak,ze ked sa mu nebudem ozyvat,tym skor na mna zabudne
lenze ja sa mu uz do zadku pchat nebudem
mohol sa aspon ozvat,aby som videla,ze ma nejaky ten zaujem...uz mi nezostava nic ine,len si mysliet, ze som mu totalne ukradnuta ...
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 14:30)
a tu skusku ci to vydrzim..to mam ako brat? ze je to dobre,ked vydrzim alebo nie??
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 14:30)
a tu skusku ci to vydrzim..to mam ako brat? ze je to dobre,ked vydrzim alebo nie??
tak asi dobre, ja ho nepoznam, ale hadam je dobre ked baba vydrzi cakat na chlapa.
plati to aj opacne
plati to aj opacne
mozno caka co spravim ja...pytala som sa ho,ci nikdy neurobil nejaku hlupost,ktoru potom lutoval..a ze ano,ale vzdy ju dokazal vyriesit..mozno tym chcel povedat,aby som to aj ja nejako vyriesila,len neviem ako
som zvedava ako zareaguje ked mu oznamim,ze idem za nim...