Neviem Dostat Fotky Z Fotoaparatu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Neviem Dostat Fotky Z Fotoaparatu

Príspevok od používateľa 1C3 »

Cawte...Mam nasledovny problem dnes som si kupil s nadsenim fotak Canon PowerShot A560 ale moje nadsenie rychlo zmizlo ked som nevedel dostat fotky z fotaku do pc...pripojim fotoaparat a vsetko najde aj fotky si viem prezerat z fotaku ale neviem ich nijakym sposobom dostat do pc..A cd s ovldacami som uz nainstaloval..a stale nic.....VDAKA ZA POMOC
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

skus popisat problem...co ti to napise ked das kopirovat?
1C3
Medium Professional
Medium Professional

DanielDevil napísal:skus popisat problem...co ti to napise ked das kopirovat?
Praveze nic sa nedeje ani nic nenapise...Uplne ako keby spolu nekomunikovali pc s fotakom...Hluche to je ale daju sa prezerat fotky aj videa z fotaku v pc..ale skopcit ich do pc ani za ten svet...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pre Canon netreba predsa instalovat ziadne ovladace, navyse ak sa nemylim, tak Canon sa nezobrazi ako novy disk ako v pripade USB klucov, MP3 prehravacov, telefonov..., takze cez Total Commander to asi tazko nahras. Treba kliknut na tento pocitac, tam by sa ti malo zobrazit nove zariadenie, konkretne model fotaku od Canonu, otvorit to a pockat, kym ti nacita fotografie co moze v niektorych pripadoch trvat aj 10-20 sekund. Potom ich staci oznacit a dat kopirovat.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

hojko napísal:Pre Canon netreba predsa instalovat ziadne ovladace, navyse ak sa nemylim, tak Canon sa nezobrazi ako novy disk ako v pripade USB klucov, MP3 prehravacov, telefonov..., takze cez Total Commander to asi tazko nahras. Treba kliknut na tento pocitac, tam by sa ti malo zobrazit nove zariadenie, konkretne model fotaku od Canonu, otvorit to a pockat, kym ti nacita fotografie co moze v niektorych pripadoch trvat aj 10-20 sekund. Potom ich staci oznacit a dat kopirovat.
Presne tak zobrazi sa ako model fotoaparatu...a nie ako kluc alebo mp3...ale mne tie fotky nejdu skopirovat:(
Napísať odpoveď