potrebujem poradit ohladne jednej holky. Ona ma 21 a ja 20.Spoznal som ju asi pred troma mesiacmi a vsetko je fajn chodievame von, drzime sa za ruky padli prve bozky atd ..sak to poznate
neviem na čom som
neviem na čom som
cafte
..
potrebujem poradit ohladne jednej holky. Ona ma 21 a ja 20.Spoznal som ju asi pred troma mesiacmi a vsetko je fajn chodievame von, drzime sa za ruky padli prve bozky atd ..sak to poznate
problem je vsak vtom ze toto vsetko sa deje iba ked sme sami dvaja.. akonahle prideme medzi kamosov vyzera to ako by sme sa ani nepoznali..teda rozpravame sa normalne aj vtipkujeme ale nikto by si ani nevsimol ze je za tym nieco viac. Ziadne dotyky nic.Nie je to ani tak z mojej strany ako z jej. Zda sa mi dost nerozhodna. Na jednej strane mi pise ci sa mozme vidiet a ze je jej so mnou dobre, ale na druhej strane ak ideme von spolu s jej kamoskami absolutne mi nevenuje pozornost. Alebo ked sme v piatok vecer vonku a ja ju necham ist kamaratkami niekam napr do ineho baru, spyta sa ma ci pridem za nimi, ale ked sa tam ukazem maximalne ma pozdravi a to je vsetko. Momentalne sa neviem rozhodnut ci tomu mam nechat volny priebeh alebo sa jej narovinu spytat na com som . bojim sa aby som ju nejak nevyplasil. pls poradte dik 
nie je medzi tými kamarátmi náhodou jej bývalý?
Nie každý sa chce ukazovať, že niekoho má, pred kamarátmi. Ja s mojou, keď sme v spoločnosti, tiež nijak extra nedávame najavo, že spolu chodíme. Občas sa pobozkáme, občas sa chytíme za ruku. Necítim potrebu začať ju vášnivo bozkávať, chytať za zadok alebo neviem, čo ešte.
To však neznamená, že ťa nemá rada, čo ti nedá v spoločnosti kamarátov, to ti vynahradí, keď ste sami.
Nie každý sa chce ukazovať, že niekoho má, pred kamarátmi. Ja s mojou, keď sme v spoločnosti, tiež nijak extra nedávame najavo, že spolu chodíme. Občas sa pobozkáme, občas sa chytíme za ruku. Necítim potrebu začať ju vášnivo bozkávať, chytať za zadok alebo neviem, čo ešte.
To však neznamená, že ťa nemá rada, čo ti nedá v spoločnosti kamarátov, to ti vynahradí, keď ste sami.
-
Mal by si sa s ňou vážne porozprávať lebo inde to nesmeruje