neviem na čom som

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
faith
Novice
Novice

neviem na čom som

Príspevok od používateľa faith »

cafte :) ..
potrebujem poradit ohladne jednej holky. Ona ma 21 a ja 20.Spoznal som ju asi pred troma mesiacmi a vsetko je fajn chodievame von, drzime sa za ruky padli prve bozky atd ..sak to poznate :P problem je vsak vtom ze toto vsetko sa deje iba ked sme sami dvaja.. akonahle prideme medzi kamosov vyzera to ako by sme sa ani nepoznali..teda rozpravame sa normalne aj vtipkujeme ale nikto by si ani nevsimol ze je za tym nieco viac. Ziadne dotyky nic.Nie je to ani tak z mojej strany ako z jej. Zda sa mi dost nerozhodna. Na jednej strane mi pise ci sa mozme vidiet a ze je jej so mnou dobre, ale na druhej strane ak ideme von spolu s jej kamoskami absolutne mi nevenuje pozornost. Alebo ked sme v piatok vecer vonku a ja ju necham ist kamaratkami niekam napr do ineho baru, spyta sa ma ci pridem za nimi, ale ked sa tam ukazem maximalne ma pozdravi a to je vsetko. Momentalne sa neviem rozhodnut ci tomu mam nechat volny priebeh alebo sa jej narovinu spytat na com som . bojim sa aby som ju nejak nevyplasil. pls poradte dik :wink:
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

nie je medzi tými kamarátmi náhodou jej bývalý?

Nie každý sa chce ukazovať, že niekoho má, pred kamarátmi. Ja s mojou, keď sme v spoločnosti, tiež nijak extra nedávame najavo, že spolu chodíme. Občas sa pobozkáme, občas sa chytíme za ruku. Necítim potrebu začať ju vášnivo bozkávať, chytať za zadok alebo neviem, čo ešte.

To však neznamená, že ťa nemá rada, čo ti nedá v spoločnosti kamarátov, to ti vynahradí, keď ste sami.
faith
Novice
Novice

Príspevok od používateľa faith »

no byvaly tam nie je ... ja viem ze niekto nema potrebu to nejak davat najavo ale taketo rozdielne spravanie sa mi nezda. :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Co ti brani v tom, aby si sa s nou o tom porozpraval? Ludia robia kopec sprostosti a ani si to velmi neuvedomuju. Alebo to robi koli tebe a ani nevie ze ti to vadi...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

veru tak, niekedy človek začne aj nad hlúposťou rozmýšľať a namýšľať si veci, ktoré vôbec nie sú pravdivé. Ak sa s ňou neporozprávaš, nezistíš na čom si a bude ťa to zbytočne ďalej žrať.
kakajdaaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

-

Príspevok od používateľa kakajdaaa »

Mal by si sa s ňou vážne porozprávať lebo inde to nesmeruje 8)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Hej, spýtaj sa jej. Možno jej to príde normálne nedávať nejako city najavo v spoločnosti a nemusí to znamenať nič viac. :)
Napísať odpoveď