vravíš že maturuješ a to je podla mňa vek keĎ každý ešte hladá sám seba. vravím podla seba tiež maturujem teraz a mám 19 rokov podla niekoho by to malo byť už dosť aby mi bolo všeličo jasné v živote. samozrejme že "kluci mají penis a holky vagínu" to mi jasné je

ale proste tiež neviem kto vlastne som, čo chcem robiť v budúcnosti a podobne. každý hladáme miesto kde zapadneme, niekto úspešnejšie iný menej a na tejto ceste stretávame kopu ludí ktorí nás sklamú. takisto s tým sa každý vyrovná rôzne.jednoducho z tých sklamaní si nič nerob zastav sa mávni rukou a choď Ďalej myslím si že ak sa chceš zmeniť tak sa zmeníš a aj s introverta sa môže stať mierny extrovert. ak človek chce ide všeličo. zamysli sa čo máš naozaj rád čo rád robíš, rob to prehlbuj tieto záujmy stretávaj pri tom ludí ktorých bavia veci ako teba a je
a z toho že máš predsudky voči emákom z toho si ťažkú hlavu nerob takých nás je

ja sa považujem za tolerantného mierumilovného a inteligentného človeka, ale emákov by som kopal (čisto metaforicky, inak nech si robia čo chcú je mi to jedno, takže pls K- si odpustite, vďaka)
sry za epickejší úvod