Neviem si nájsť priateľku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Neviem si nájsť priateľku

Príspevok od používateľa ithory »

Muffi napísal:kacjak - keď si ten tvoj prvý príspevok po sebe prečítaš, sám prídeš na to, čo zmeniť. Treba len trošku chcenia a odvahy.
Chalani toto si on sam neporiesi,co nikto necital,ze chalanisko vidi pomaly v kazdom imaginarneho nepriatela a ze rozmysla ci ten clovek pri sebe nema noz,plus za antypatie sa uz vrazdilo"..to zavana peknou paranojou a dotycny by sa mal o tom s niekym urychlene porozpravat..uz len preto aby sa zaradil do normalneho zivota..
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Ja mam presne takeho kamarata, ma 14 a chce spachat samovrazdu... Ked ho volame von stale ze akoze nieje doma, ale stale sa stazuje ze nema kamaratov a ze kazdy sa mu smeje ze je cigan, on tvrdi ze je vietnamec, ja sa to neodvazim posudit...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

pokec je naj na 12 rocne flandry. vynimke sa ospravedlnujem.
podla mna si robi srandu nejaky user co je tu uz dlho. ak nie, vysad lieky, mysli pozitivne, najdi si pracu... neverim ze si zavrety v dome a max vyjdes von nakrmit kurence. Do obchodu musis, sem tam na urad a pod.

na uvod prehod par slov s postarkou, aky ma den, pripadne si sadni len tak sam na jednu malu kofcu. To mas 6-7minut, to prezijes...

hlavne nepchaj do seba chemiu, ta len potlaca ale nelieci.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

si myslite ze je to take jednoduche prestat papat chemiu ? on to bere 6 rokov ! myslim ze bez toho uz nedokaze ani zit ja sam beriem 2 roky po roku som sa odhodlal znizit davku bral som 60 mg teraz berem 5 :) prestat len tak sa neda ... maximalne obmedzit davku postupne zinizovat az sa dostanes na tu hranicu kde som ja potom to nieje az take zle ... ked som bral 60 mg tak som dokazal maximalne lezat , nic som nejedol schudol som na 55 kg no horor ale zachranilo mi to zivot ... no teraz to je uz ina kava .... jednoducho sa snaz postupne zmensit davku az na minimum ako ja :)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

jj tak som to myslel... po porade s lekarom nieco treba spravit s chemiou..
Radik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Radik »

kacjak116 napísal:Pôvodne som chcel založiť samostatnú tému, ale vidím, že tu to má už dobry rozbeh, tak to hodim sem, keďže mam porovnateľný problém.

Mam takmer 18 rokov, 175cm vyska a 92kg hmotnost. Okej, pre predstavivost, nosim okuliare, hnede kratke vlasy, tenke bokombrady.

Môj problém spočíva v tom, že nemám chuť komunikovať s ľuďmi, že nemám potrebu si hľadať priateľku, že už ani nedokážem mať rád a že celý môj život sa odohráva v byte, kde žijem sám.

8 rokov som bol na Balkáne, kde môj otec pracoval ako vysoký úradník. Toto obdobie ma zastihlo od 4. ročníka ZŠ do konca 3. ročníka SŠ (co je teraz). Nedokážem komunikovať s ľuďmi, lebo nemám o čom. 8 rokov som akoby žil vo vákuu, strácal priateľov, nemal správy z "domova," vždy som stretával cudzincov, ktorých som nechápal, a oni nechápali mňa. Najviac trápne bolo to,že s jediným dlhoročným kamarátom, ktorý si na mňa ešte pamätal, som šiel na pivo. Po 5 minutách sme si nemali o čom hovoriť. Akoby som chcel vedieť niečo "nove," ale on odpovedal, že odkedy som odišiel, nič takého sa nezmenilo, a že všetko je v starých koľajach.

Už zo samotného problému v komunikácii plynie problém nájsť si priateľku. Nerád chodím na kúpaliská, a na diskotéke som ešte ani raz nebol (a nič ma tam neláka). Ďalší problém je, že neznášam dnešný slovník dievčat, ktoré by som mohol porovnávať so slovníkom bezdomovcov na železničnej stanici. (väčšina prípadov). Nemám rád dievčatá, ktoré maju rady niekoho len pre "peniaze" alebo "pekne fáro" alebo pre iný majetkový dôvod. Takýmto postupom som už vyradil 90% dievčat vo svojom okolí. S ďalšími niekoľkými percentami niesom schopný komunikovať, lebo, nie je o čom - a ja nemám prirodzený talent na "balenie". Aby som bol úprimný, ak nepočítam vzťah na týždeň, ktorý som mal v zahraničí v 9. ročníku, tak môžem povedať, že moje skúsenosti s opačným pohlavím su nulové, a to na všetkých frontoch.

Ono spomínané "neviem čo to znamená mať rád" má väčší dosah - nikoho neberiem viac ako kamaráta, nikto sa nemôže dostať bližšie ku mne, ako keby som si chránil svoju vlastnú ulitu. Vidím imaginárnych nepriateľov, a keď niekto na mňa hodí krivý pohľad, už rozmýšľam,či nemá pri sebe nôž, a či sa ma nechystá prebodnúť. Už sa aj za nesympatie vraždilo...

Byt - alfa a omega môjho života. Nech sa deje čokoľvek, nedokážem sa dobrovoľne nakopať, aby som šiel niekam, hoci aj do parku si čítať knihu. Cez leto je to výhovorka typu "hyc", po ostatný rok "musím sa učiť" alebo v zime " je zima" na jar "prší" a tak to ide dookola.

Nenavštívil som psychológa, pretože im už nejako inštinktívne neverím. Neberiem nijaké lieky, nepijem, nefajčím, nepoužívam návykové látky, a ani nič iné, čo by mohlo skresľovať moje videnie života a sveta.

Tu máte popísanú moju situáciu v skratke. Rád by som počul Vaše názory, čo by som mal zmeniť, aby som aspoň okrajovo zapadol do nejakého prostredia. AD. Do fitka nechodím, pretože nemám s kým, a sám sa hambím za svoju postavu (pár kíl navyše).

čo sa týka vzľadu a postavy tak na tom až tak nezáleží pokiaľ dokážeš ženu zaujať a zase pokiaľ vyzeráš ako brad pitt a si nudný a nezaujímavý tak si ťa nevšimne žiadna žena, to je len moja skúsenosť

//autoeditácia príspevku (23 Júl 2010, 16:43)
plusminus napísal:jj tak som to myslel... po porade s lekarom nieco treba spravit s chemiou..

čo sa týka chémie tak pred tromi rokmi som postupne znižoval dávku až som prestal tabletky užívať ale po pol roku to bolo so mňou také zlé, že som sa skoro pokúsil o samovraždu, tak som ich musel začať zase brať inak by som skončil v nemocnici kde som už raz bol..
Napísať odpoveď