Nexus 5 - bez signalu
Nexus 5 - bez signalu
Pred dvoma tyzdnami som kupil novy Nexus 5, dal do neho Orange kartu, ktoru mi vyrezali z mojej starej a vsetko fungovalo. Dnes som vratil tovarenske nastavenia a ked dam do mobilu Orange kartu, pyta od nej normalne PIN kod, ale nenajde mi ziadny signal. Kartu som skusal v inom telefone a tam signal mam. Ked dam do Nexusu kartu od Telekomu tak ta ide v poriadku. Len kombinacia Nexus + moja stara karta nejak nefunguje. Cim to moze byt? Ist do Orangu vymenit kartu, alebo to nepomoze?
Re: Nexus 5 - bez signalu
ja by som len cisto z lenivosti skusil dat do mobilu kartu z telekomu a urobil zase tovarenske nastavenia. potom by som vlozil orange sim kartu a skusil ci to ide. ak by to neslo tak by som sa isiel do orangu popytat na novu kartu, pretoze tu zlu asi oni chybne vyrezali.
Skusil som to, ani to nepomohlo. Pojdem teda do toho orangeu, aj ked je zvlastne, ze prestala ist az po 2tyzdnoch a len v Nexuse.
Je to zvlastne ze to prestalo ist az po 2 tyzdnoch, mas pravdu. Daj vediet ako to dopadlo v Orangei.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
podobna vec sa mi stala ked som bratovi do nexus 4 vyrezal kartu z telekomu ,dva ci tri tyzdne bez problemov isla no potom prestala fungovat ,vymenili mu ju pri prenose cisla za orange a funguje bez problemov ,zmena sim by ti to mala vyriesit
Tak kartu v Orangei oskusali, tiez nenaslo signal a zdarma mi ju vymenili za novu. Vsetko uz funguje, ako ma. Vdaka za rady.