Nezabudnutá.. (seriózne)
Nezabudnutá.. (seriózne)
Pred vyše 2-rokmi sa som ňou rozišla priateľka s ktorou som mal prvý vzťah. Po rozchode sme sa obaja snažili udržať kontakt aspoň na priateľskej úrovni. Samozrejme z mojej strany to nešlo a neraz som zlyhal, keďže som to stále cítil inak. Prerušil som z mojej strany s ňou kontakt a snažil sa jej vyhýbať až sa pokúsiť na ňu zabudnúť..ale všetci dobre vieme, že na prvú priateľku/lásku sa nedá nikdy zabudnúť. Po dlhšom období som skúsil druhý vzťah, no po čase som si uvedomil, že to nie je to pravé a ukončil som to hlavne pre jej dobro. Potreboval som si uvedomiť pár vecí a proste ísť ďalej s tým, že potrebujem dlhší čas než začnem vzťah a dokážem dať polovičke čo si naozaj zaslúži, opätovať jej hodnotne city. Predsa mi rozchod dal facku a začal som vnímať ženy triezvejšie. Pred pár týždňami mi napísala sms ex-priateľka z prvého vzťahu, že by sa rada so mnou stretla. Keďže som mal chvíle, keď som na ňu myslel a nevedel v podstate o nej nič, tak som šiel..bol som na ňu zvedavý. Bolo to prijemne stretnutie i keď mi potvrdila čo som sa dopočul, že si našla nového priateľa a je s ním do teraz. Od prvého stretnutia sme sa už neraz stretli a nemal som problém s ňou komunikovať aj o jej priateľovi. Zväčša som bol ja zvedavý na neho, ona sa snažila o ňom hovoriť málo. Minulosť sme proste neriešili, prečo sa so mnou rozišla a podobne. Ozýva sa mi len ona, ja nie.. nechcem jej dať na javo, že mám určitú slabosť. Proste bola pre mňa prvá a vždy ňou ostane, aj keď boli hromy, blesky ale takto ju aspoň môžem sem tam vidieť a porozprávať sa s ňou pri káve. S priateľom sa stretávajú len v škole alebo keď majú spoločný víkend. Prednedávnom sa presťahovala blízko môjho bydliska a v podstate od vtedy sa stretávame. Kladiem si potom však otázku či som len osobou, ktorá málo kedy povie "nie" na pozvanie von. Snažím sa jej pomôcť keď sa dá, ako každému inému z dobrých priateľov. Z jej strany určite za tým nič viac nie je, keď s priateľom je šťastná. No pri poslednom stretnutí som sa jej zahľadel do očí a v tom momente sa vo mne niečo zobudilo..uvedomil som si, že ešte nie som z toho von a pocítil som opäť ten pocit než som bol s ňou. To je ten kameň úrazu, že nechcem prerušiť kontakt, lebo by jej to mohlo dôjsť a cítil by som sa, ako slaboch...ale ak to bude pokračovať, budem možno v hlave riešiť čo nemá zmysel a ako sa vraví - druhému do kapusty neplánujem liezť. Teraz na ňu myslím intenzívnejšie spolu so spomienkami z minulosti. Takýmto štýlom budem stáť na jednom mieste. Ale nemám v okolí žiadnu babu s ktorou sa dá tak perfektne porozprávať a čas pri nej beží ako blázon.
Podelil som sa s Vami o to, lebo by som rád počul Vaše názory na danú situáciu, prípadne skúsenosti s podobnými.. Záver je v podstate jasný. Už to nemôžem nakopnúť a ani by som nechcel aby som bol iniciátorom, keďže to ona ukončila v minulosti a taktiež by už do tej istej rieky nevkročila. Ale čo ďalej..? //Ďakujem za každý príspevok a snahu pomôcť!
Podelil som sa s Vami o to, lebo by som rád počul Vaše názory na danú situáciu, prípadne skúsenosti s podobnými.. Záver je v podstate jasný. Už to nemôžem nakopnúť a ani by som nechcel aby som bol iniciátorom, keďže to ona ukončila v minulosti a taktiež by už do tej istej rieky nevkročila. Ale čo ďalej..? //Ďakujem za každý príspevok a snahu pomôcť!
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
pfuu.... ak to takto pôjde dalej zblázniš sa alebo urobíš sprostosť.. ale na druhej strane možno nie.. poznám jedného chalana čo čakal na svoju babu viac ako 5 rokov (viem to bo ja som bol jej posledný pred ním) znášal všetky jej hlúposti, všetkých jej priateľov, dokonca vedel, že s nimi spáva ale stále bol pri nej ako kamarát aj ked ju ľúbil - ja som to zbadal hned ako mi ho predstavila a vlastne aj kôli tomu to stroskotalo to je jedno teraz - ide o to že ona si to nevšimla a stále hovorila to je iba kamarát. chalan čakal a a čakal až sa nakoniec dočkal - ja som babu kôli nemu nechal a on bol na blízku - využil vhodnú chvíľu a pokiaľ viem tak sú spolu už asi 3 roky
týmto som chcel povedať že šanca tam ešte môže byť - teraz ťa napadá ale ved s priateľom je šťastná (áno aj tá moja bola so mnou), ale ako dlho?
týmto som chcel povedať že šanca tam ešte môže byť - teraz ťa napadá ale ved s priateľom je šťastná (áno aj tá moja bola so mnou), ale ako dlho?
Pozri, mal si vzťah, ale zistil si, že to nebolo to pravé... Určite stále myslíš na Tú prvú a ako Ti s ňou bolo dobre... Neboli ste v kontakte, ale teraz ste a si spokojnejší a je Ti s ňou fajn... Ja v tom nevidím žiadny problém
Možno sa niečo stane a možno nie
Veď predsa môžete byť kamaráti a stretávať sa a možno si k sebe nájdete spoločnú cestu
A zober si to aj takto, asi mala nejaký dôvod Ťa kontaktovať, nie? Možno sa s tým svojim až tak dobre ako s tebou neporozpráva... Ja by som to bral skôr ako plus
Je to celé na tebe, či chceš ostať aspoň kamarát a tráviť s niekým čas, alebo radšej ostať doma (obrazne povedané). Ale ak je to také neúnosné pre teba a nestačí Ti kamarátstvo (tak to vyznelo z posledných riadkov), tak jej uveď ako dôvod to čo si Tu napísal... Osobne si však myslím, že by si ju tým sklamal
-
cORP.
Addict
lenze on nezistil ze to nebolo to prave ,ja som to skorej teda pochopil ze sa s nim rozisla onaPow napísal:Pozri, mal si vzťah, ale zistil si, že to nebolo to pravé... Určite stále myslíš na Tú prvú a ako Ti s ňou bolo dobre... Neboli ste v kontakte, ale teraz ste a si spokojnejší a je Ti s ňou fajn... Ja v tom nevidím žiadny problémMožno sa niečo stane a možno nie
Veď predsa môžete byť kamaráti a stretávať sa a možno si k sebe nájdete spoločnú cestu
A zober si to aj takto, asi mala nejaký dôvod Ťa kontaktovať, nie? Možno sa s tým svojim až tak dobre ako s tebou neporozpráva... Ja by som to bral skôr ako plus
Je to celé na tebe, či chceš ostať aspoň kamarát a tráviť s niekým čas, alebo radšej ostať doma (obrazne povedané). Ale ak je to také neúnosné pre teba a nestačí Ti kamarátstvo (tak to vyznelo z posledných riadkov), tak jej uveď ako dôvod to čo si Tu napísal... Osobne si však myslím, že by si ju tým sklamal
Triple: Presne takto neplánujem fungovať, ako spomínaný chalan.
Myslel som aj na situáciu, že ak by sme sa dali opäť do kopy už by to nebola tá "láska", predsa raz mi už zlomila srdce, ale je pochopiteľné, že keď mi bolo posledné dni s ňou fajn spomenul som si len na pozitívne spomienky. Tým pádom to celé vo mne vyvolalo dané pocity.
pow: Nie som si istý či si to dobre pochopil, možno sa mýlim. V podstate je to celé o mojej prvej bývalej. Len som chcel spomenúť, že som mal medzi tým druhý vzťah ktorý bol pravdepodobne unáhlený z mojej strany. Myslel som na ňu, určite áno a miestami som to aj porovnával. Určite mala dôvod sa mi ozvať. Myslím, že chcela mať som ňou aspoň taký kontakt. S jej priateľom vychádzajú dobre, posledný víkend boli spolu v jednom relax. centre. V tom to určite nebude. Beriem to ako plus rozhodne, ako píšeš. Nepotrebujem ísť ďalej za múr priateľstva len neviem čo to bude ďalej robiť s mojim vnútrajškom. Ak by som to mal ukončiť, určite by som jej z tohto nič nespomenul. Nechcem aby vedela o mojich citoch.
Bobala: Keďže to je moja bývala a boli sme vo vzťahu. Áno, mali sme sex. Teraz určite nie, boli to čisto priateľské stretnutia a ja osobne by som si nič nezačal s babou ktorá je zadaná!
Chcem ešte uviesť jednu vec čo som zabudol spomenúť a dnes sa mi pravdepodobne potvrdila. Počas našich stretnutí ma požiadala či by som mal možnosť jej stiahnuť jeden seriál, že by mi bola veľmi vďačná. Bral som to ako maličkosť. No posledne razy som mal pocit, že je to dôvod stretnutia jej to priniesť alebo ona mi vrátiť USB. Buď je to len spojenie príjemného s užitočným z jej strany, alebo troška využíva moju povahu. Už som jej pomohol aj s rozbehnutím TV (potrebovala kábel SAT+rozdvojku). No dnes to celé zabila, keď som si našiel nepriaty hovor. Spätne som jej volal, čo potrebovala. Či nie som autom, že je mimo mesta a ušiel jej bus, ale že už netreba, že si to vyriešila inak. V tom momente do mňa vošla slušná zlosť. Či som priateľ na telefóne čo vždy pritakáva, ako blbec. No dnes by som jej určite v ústrety nevyšiel.
Celé sa mi to dáko dalo do kopy a nemám z toho dobrý pocit. Možno som to len zveličil ale tu sa asi nemýlim .... je mi z toho trocha na grc
Myslel som aj na situáciu, že ak by sme sa dali opäť do kopy už by to nebola tá "láska", predsa raz mi už zlomila srdce, ale je pochopiteľné, že keď mi bolo posledné dni s ňou fajn spomenul som si len na pozitívne spomienky. Tým pádom to celé vo mne vyvolalo dané pocity.
pow: Nie som si istý či si to dobre pochopil, možno sa mýlim. V podstate je to celé o mojej prvej bývalej. Len som chcel spomenúť, že som mal medzi tým druhý vzťah ktorý bol pravdepodobne unáhlený z mojej strany. Myslel som na ňu, určite áno a miestami som to aj porovnával. Určite mala dôvod sa mi ozvať. Myslím, že chcela mať som ňou aspoň taký kontakt. S jej priateľom vychádzajú dobre, posledný víkend boli spolu v jednom relax. centre. V tom to určite nebude. Beriem to ako plus rozhodne, ako píšeš. Nepotrebujem ísť ďalej za múr priateľstva len neviem čo to bude ďalej robiť s mojim vnútrajškom. Ak by som to mal ukončiť, určite by som jej z tohto nič nespomenul. Nechcem aby vedela o mojich citoch.
Bobala: Keďže to je moja bývala a boli sme vo vzťahu. Áno, mali sme sex. Teraz určite nie, boli to čisto priateľské stretnutia a ja osobne by som si nič nezačal s babou ktorá je zadaná!
Chcem ešte uviesť jednu vec čo som zabudol spomenúť a dnes sa mi pravdepodobne potvrdila. Počas našich stretnutí ma požiadala či by som mal možnosť jej stiahnuť jeden seriál, že by mi bola veľmi vďačná. Bral som to ako maličkosť. No posledne razy som mal pocit, že je to dôvod stretnutia jej to priniesť alebo ona mi vrátiť USB. Buď je to len spojenie príjemného s užitočným z jej strany, alebo troška využíva moju povahu. Už som jej pomohol aj s rozbehnutím TV (potrebovala kábel SAT+rozdvojku). No dnes to celé zabila, keď som si našiel nepriaty hovor. Spätne som jej volal, čo potrebovala. Či nie som autom, že je mimo mesta a ušiel jej bus, ale že už netreba, že si to vyriešila inak. V tom momente do mňa vošla slušná zlosť. Či som priateľ na telefóne čo vždy pritakáva, ako blbec. No dnes by som jej určite v ústrety nevyšiel.
Celé sa mi to dáko dalo do kopy a nemám z toho dobrý pocit. Možno som to len zveličil ale tu sa asi nemýlim .... je mi z toho trocha na grc
-
triple
Guru wannabe
Neuveríš ale hned ako si spomenul ten seriál ma napadla vec čo si tu potom o pár riadkov nižšie opísal....ja osobne neverím že je to zhoda náhod ale môže to byť aj tak, že jej dnes ušiel bus a ty si ju napadol ako prvý a že zároveň ťa aj uvidí - možno - skôr nie...
v prvom rade počkaj - ked zase zavolá že chce to a to ta ju jednoducho odmietni, ked ti zavolá že nemá s kým ísť na kávu tak ju odmietni - nie zase stále ale ukáž jej že nie si jej hračka.. pak sa uvidí
alebo:
teraz ma napadla taká hlúposť... spomínal si tu svoju povahu -pochopil som to tak, že si priateľský a spravil si všetko čo si jej videl na očiach proste tvoja odpoved bola vždy ÁNO. to bol možno aj dôvod rozchodu (nie všetkým babám to reže - síce nepochopiteľné ale je to tak, niekde sa to tu aj preberalo)no a teraz si ťa baba chce vyskúšať či si sa zmenil a možno aj má záujem o teba ale starého teba nechce ..
máš pravdu je to sprostosť
v prvom rade počkaj - ked zase zavolá že chce to a to ta ju jednoducho odmietni, ked ti zavolá že nemá s kým ísť na kávu tak ju odmietni - nie zase stále ale ukáž jej že nie si jej hračka.. pak sa uvidí
alebo:
teraz ma napadla taká hlúposť... spomínal si tu svoju povahu -pochopil som to tak, že si priateľský a spravil si všetko čo si jej videl na očiach proste tvoja odpoved bola vždy ÁNO. to bol možno aj dôvod rozchodu (nie všetkým babám to reže - síce nepochopiteľné ale je to tak, niekde sa to tu aj preberalo)no a teraz si ťa baba chce vyskúšať či si sa zmenil a možno aj má záujem o teba ale starého teba nechce ..
máš pravdu je to sprostosť
Toto je taka situacia, ze by ma z nej drblo. Nik nevie, co ma ziena zalubom.
Bud ho len vyuziva alebo s nim chce naozaj travit cas.
Spytat sa jej priamo, to neprichadza do uvahy. Vsetkemu bude koniec a odpoved bude vyhybava. Je to 50:50 a tym, ze sa jej chalanisko spyta, ukaze, ze jej na to prisiel. Otazne je, ktora z tych dvoch ponukanych moznosti je pravdiva.
Riesenie vidim len jedno, ale aj to je velmi narocne na rozoznanie - vysvetlim:
Prestan sa k nej spravat nejak horuco, zacni si drzat odstup, ostan k nej chladnejsi.
Ak sa Ta spyta, ze co sa s Tebou deje, (domnievam sa, ze) ide o travenie casu s Tebou a tie serialy ci taxikarcenie su naozaj len zasterky. Vies, ze ma frajera a nechce pred Tebou vyzerat ako "neverna".
Ak sa nic nespyta a bude sa chciet stretavat dalej s tym, ze jej vzdy spravis nejaku sluzbicku, ide naozaj len o vyuzivanie a to by nam bolo vsetkym luto.
Bud ho len vyuziva alebo s nim chce naozaj travit cas.
Spytat sa jej priamo, to neprichadza do uvahy. Vsetkemu bude koniec a odpoved bude vyhybava. Je to 50:50 a tym, ze sa jej chalanisko spyta, ukaze, ze jej na to prisiel. Otazne je, ktora z tych dvoch ponukanych moznosti je pravdiva.
Riesenie vidim len jedno, ale aj to je velmi narocne na rozoznanie - vysvetlim:
Prestan sa k nej spravat nejak horuco, zacni si drzat odstup, ostan k nej chladnejsi.
Ak sa Ta spyta, ze co sa s Tebou deje, (domnievam sa, ze) ide o travenie casu s Tebou a tie serialy ci taxikarcenie su naozaj len zasterky. Vies, ze ma frajera a nechce pred Tebou vyzerat ako "neverna".
Ak sa nic nespyta a bude sa chciet stretavat dalej s tym, ze jej vzdy spravis nejaku sluzbicku, ide naozaj len o vyuzivanie a to by nam bolo vsetkym luto.
Prepáčte chalani, ale bol som preč pár dní.. ďakujem však za ďalšie príspevky
triple: keby si mal pravdu, tak by to bolo skvelé, že som jej prišiel ako prvý na um. Pár dni na to písala sms (Keď sme boli spolu posledne, tak mi spomínala, že má jednu skriňu doma ale nemá ju ako prepraviť. Tak som jej medzi rečou povedal, že ak sa mi bude dať cez víkend viem jej s tým pomôcť lebo mám väčšie auto). Tak mi písala, či sa mi teda dá v sobotu. Napísal som, že nie lebo mám toho teraz dosť a budem odcestovaný. Nie je to už smiešne???.. aby si vkuse hľadala zámienku - formou pomoci?? Už posledné 3razy mi volala len, že to a to či môžem. Som si už istý, že to je len využitie z jej strany. Posledne mi spomínala, ako boli s priateľom na spoločnom víkende vo wellnes. Keby im to neklapalo, tak tam s ním určite nepôjde. Možno más aj pravdu, ale práve že som ku koncu taký nebol a to si pamätám, že som nebol pritakávajúci mumák.
dragonfly: už som dal na vnútorný pocit a je to len akási forma využitia dobroty,, aby sa mi po takej dlhej dobe ozvala a par krát to bolo fajn pri káve, prechádzka so psom a potom totálny zvrat a zrazu je to len o pomáhaní ??
Mastros: všetko očividne nasvedčuje tomu, že je to len a len o tom..
*Pikoška: v nedeľu mi volala jej sestra, no nemal som mobil pri sebe..to čislo som už nemusel mať dávno v telefóne,, čiže som spätne nevolal, ale zamyslel som sa, že ak volala jej sestra kvôli tej skrini miesto nej, tak to už by bolo silné kafé. Určite nie preto, že by nemala kredit, to ju poznám.
triple: keby si mal pravdu, tak by to bolo skvelé, že som jej prišiel ako prvý na um. Pár dni na to písala sms (Keď sme boli spolu posledne, tak mi spomínala, že má jednu skriňu doma ale nemá ju ako prepraviť. Tak som jej medzi rečou povedal, že ak sa mi bude dať cez víkend viem jej s tým pomôcť lebo mám väčšie auto). Tak mi písala, či sa mi teda dá v sobotu. Napísal som, že nie lebo mám toho teraz dosť a budem odcestovaný. Nie je to už smiešne???.. aby si vkuse hľadala zámienku - formou pomoci?? Už posledné 3razy mi volala len, že to a to či môžem. Som si už istý, že to je len využitie z jej strany. Posledne mi spomínala, ako boli s priateľom na spoločnom víkende vo wellnes. Keby im to neklapalo, tak tam s ním určite nepôjde. Možno más aj pravdu, ale práve že som ku koncu taký nebol a to si pamätám, že som nebol pritakávajúci mumák.
dragonfly: už som dal na vnútorný pocit a je to len akási forma využitia dobroty,, aby sa mi po takej dlhej dobe ozvala a par krát to bolo fajn pri káve, prechádzka so psom a potom totálny zvrat a zrazu je to len o pomáhaní ??
Mastros: všetko očividne nasvedčuje tomu, že je to len a len o tom..
*Pikoška: v nedeľu mi volala jej sestra, no nemal som mobil pri sebe..to čislo som už nemusel mať dávno v telefóne,, čiže som spätne nevolal, ale zamyslel som sa, že ak volala jej sestra kvôli tej skrini miesto nej, tak to už by bolo silné kafé. Určite nie preto, že by nemala kredit, to ju poznám.
Mal si jej zavolat naspat, Ty trkvas!Dale88 napísal:*Pikoška: v nedeľu mi volala jej sestra, no nemal som mobil pri sebe..to čislo som už nemusel mať dávno v telefóne,, čiže som spätne nevolal, ale zamyslel som sa, že ak volala jej sestra kvôli tej skrini miesto nej, tak to už by bolo silné kafé. Určite nie preto, že by nemala kredit, to ju poznám.
Jej sestra nemusela volat kvoli tej skrini, ale kvoli milionu inych veci... mal si jej obratom zavolat a zistit, co sa deje. Skrina? Hned ako by ju spomenula, zlozis a viac nedvihnes. Hotove.
Mastros: schálne som napísal, že to číslo som už nemusel mať uložené v mobile,,totiž ja som ho vymazal a ostalo na SIM-karte. Prečo by som tam aj mal číslo osoby po 2rokoch s ktorou som v podstate nemal žiaden kontakt. Ty by si volal na cudzie číslo spať? Ja nie, keď niekto niečo chce zavolá znova, ak mu to v tom momente nezdvihnem.
-
triple
Guru wannabe
matroš keby chcela niečo dôležité tak prezvoní znova a znova a znova alebo si nájde spôsob ako mu zavolať ne? v rodine majú len jeden telefon? dnes už to neni ako dakedy, že ked si chcel telefonovať musel si ísť o dva domce vedľa 
určite ti volala za tú skriňu si myslím..
no nič počkaj ked sa ozve znava a s čím príde - samozrejme s odpovedou nie na požiadanie o pomoc
určite ti volala za tú skriňu si myslím..
no nič počkaj ked sa ozve znava a s čím príde - samozrejme s odpovedou nie na požiadanie o pomoc
-
Arkaz
Addict
Cauko. Tak ja som natom podobne kamarat. Pred 10 mesiacmi sa somnou rozisla moja prva v pdostate a neustale nanu myslim. sice ma uz noveho no sama nevie preco s nim je. (treba jej ovorit oci)
tvoja situacia je dost zlozita nakolko nepoznam tu tvoju byvalu. cize nemam ani odhad ci ta naozaj vyuziva alebo ta naozaj chce stretavat. raz to vyzera tak inokedy zas inak. zvlastne. Ale ako ti tu radia chalani. pockaj si este na par telefonatov ci to bude tiez len o pomahani. ale zas mozno to pomahanie je naozaj len dovod aby ta videla. no neviem. cas ukaze
drzim palce
tvoja situacia je dost zlozita nakolko nepoznam tu tvoju byvalu. cize nemam ani odhad ci ta naozaj vyuziva alebo ta naozaj chce stretavat. raz to vyzera tak inokedy zas inak. zvlastne. Ale ako ti tu radia chalani. pockaj si este na par telefonatov ci to bude tiez len o pomahani. ale zas mozno to pomahanie je naozaj len dovod aby ta videla. no neviem. cas ukaze
-
triple
Guru wannabe
ak je to predsa len dôvod aby ho videla a on ju bude odmietať a ona ho fakt bude chcieť vidieť tak zavolá normálne a povie podme na kávu alebo príde rovno za ním nie?Arkaz napísal:ale zas mozno to pomahanie je naozaj len dovod aby ta videla