Nezabudnuteľný zážitok: "Uspávanie" / omdletie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Bojim sa. Som male decko ktore ma 13 rokov, ano, vy ste to robili a teraz ste uz starsi a hovorite jak uz nikdy to neskusite (cize to je akoby "pre mna")... no vazne sa bojim. Mozno sa to stane prave mne ze uz sa neprebudim a mam aj mensie problemy zo srdcom takze... Mozno ma to laka, ale neurobim to.

// pre K-onanistu: présne ták, lutuj ma najviac... mozno ta druha veta je troska narocnejsia na pochopenie, no clovek, kt. ma vzdelanie na to, aby podla par pismen usudil psychicky stav cloveka by to mal zvladnut :-)
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

uz vam z tych prazdnin asi pekne d*be co? sak sa pozabijajte... nech vam mozog alebo aspom cast odumre a nech skoncite osprosteni s kretenizmom alebo debilitou ;) len tak dalej... ach boze :roll:
KipJames
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa KipJames »

toto robil Steve-O z Jackass :)
vtedy som nevedel o čo ide
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

KipJames napísal:toto robil Steve-O z Jackass :)
vtedy som nevedel o čo ide
OT: ti uz si davali elektriku na genitalie a varili pizzu tak ze ingrediencie pojedli, zapili mliekom a vsetko vygrcali nas5 na panvicu (syr, hriby, maslo, klobasa, surove vajcia atd), co potom osmazili a nakoniec aj zjedli. nj, existuje dovod preco pred epizody jackass davaju "do not try this at home". :)

sry za OT
KipJames
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa KipJames »

to držanie sa volá SLEEPER HOLD

tu je to video: steve-o
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

KipJames napísal:to držanie sa volá SLEEPER HOLD

tu je to video: steve-o
bože tam na tom videu to robia strašne morbídne, akoby mu chceli zlámať väzy... my sme to robili len tak jemne postlačením žíl... čítal som si o hypoxii (tak sa volá ten stav) na internete a prišiel som na to, že ak to nie je tá slabá dlhodobá hypoxia ale taká akú máme my, tá krátkodobá intenzívna, tak je to to isté čo zažívajú horolezci alebo bežci a atléti pri extrémnej záťaži. Telo prestane mať dostatok kyslíka a takisto aj mozog a nastáva odpadnutia. That is all.. Písalo tam aj dokonca to, že atléti úmyselne makajú tak, aby dosiahli tento stav, pretože to napomáha organizmu rýchlejšie zakysličovať telo a prispôsobovať sa lepšie podmienkam s nedostatkom kyslíka...

To, čo ukazovali na tom videu na KONCI, tak to bola práve ta dlhodobá hypoxia, ktorá spôsobuje poruchy spánku, trávenia, stratu pamäte a schopnosti vedomia. Hádžu o zem, vôbec nedávajú pozor ako ho ukladajú, dokonca ho nevydýchajú na začiatku a nedonútia ho na konci sa nadýchnuť, takže vlastne neurobia nič iné, len mu tým stlačením zabraňujú dokrviť mozog. Pri spomínaných spôsoboch sme ani len nedovolili nedokrviť mozog. Len sme spomalili krvný tok, resp. prísun kyslíka do mozgu a napomohli dostaniu do stavu tým, že sa prudko vstávalo, dychčalo pri čupnutí a predhnutí a následne pri vstávaní intezívny nádych do pľúc nie do brucha brániac srdcu poriadne biť a jemné pritisknutie žíl na krku pre spomalenie prísunu. Fakt toto mi príde nič, oproti tomu, čo robili tam na tom videu. To ho surovo vlastne udusili, držali ho strašne dlho... u nás je to záležitosť dvoch až piatich sekúnd a vtedy nastáva strata veodmia. Spôsobené tým predošlým procesom. Tam ho škrtia
Napísať odpoveď