nezapne sa SE d750i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nezapne sa SE d750i

Príspevok od používateľa i-Cube »

helou,
mam uz "vyradeny" D750i a chcel by som ho posunut priatelke, kedze jej ukradli pred nejakou dobou uz druhy telefon.
asi po pol roku nepouzivania som ho nastartoval, trosku sa popozeral, co som nanom nechal, nasledne som ho vypol a ked som ho chcel znovu zapnut (asi o minut neskor), tak sa iba rozsvietil displej na sekundu a zhasol. na infraporte bliklo cervene svetlo. to je cela reakcia na zapnutie.
skusil som ho dat na nabijacku, ale ani po hodine sa nic nedeje, a nesignalizuje, ze by sa nabijal.
co sa stalo? mozem ho uz rovno vyhodit ? :roll: chcel by som si este zachranit nejake fotky z memory karty...
diky za kazdu help
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

mozes skusit ten fon preflashovat... alebo nieco take... pozri tu
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

mne sa presne toto stalo na SE w550i ....
in sa raz vypol, potom znova sam zapol a po chvili zas sa vypol a koniec..nesiel nastartovat...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

z memory carty preco nevies zachranit fotky..proste ju vyber...je to chyba softveru..ak sa v telefonoch vyznas preflashuj si ho..ale predpokladam ze nie tak ak nemas nejakeho kamosa co to robieva tak ti to opravia v mobil shope
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo napísal:z memory carty preco nevies zachranit fotky..proste ju vyber...je to chyba softveru..ak sa v telefonoch vyznas preflashuj si ho..ale predpokladam ze nie tak ak nemas nejakeho kamosa co to robieva tak ti to opravia v mobil shope
chcel som ho nastartovat, napojit na PC a ulozit fotky, ale uz som ho nezapol, takze mi karta lezi na stole...
kedysi som sa o daco take pokusal, ale vobec to neslo podla navodu, tak som to vzdal.
dakedy skusim preflashovat ked na to bude cas.. ak sa to nepodari, fon skonci v kosi :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

pouzi sony update service,je to program po slovensky a pise ti to presne instrukcie co mas robit,takze s tym lahko preflashujes soft http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=sk&lc=sk
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

i-cube. preflashovanie nie je problem. a ak by si ten fon fakt chcel "hodit do kosa" tak by som ho za symbolicku cenu kupil
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

skusil som to co tego navrhol ... po 4 restartoch PC mi to konecne zobralo drivery na ten mobil.. zatial este nezareagoval pri pichnuti do PC spolu s drzanim tlacidla "c" .. budem skusat dalej. mozno sa este stane zazrak
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Telefon Ti nereaguje asi preto, lebo nemas USB flash drivery.
Stiahni si SEUS (Sony Ericsson Update Service), podla moznosti najnovsiu verziu (vygooglis bez problemov).
Zapni SEUS, riad sa krokmi, co Ti pise.
Prejdi vsetky kroky. Ak nepomoze aktualiziacia firmwareu (FW), tak Ti to aspon tie USB flash drivery automaticky nainstaluje. Potom mozes flashovat, patchovat a elfovat kolko sa Ti len zapaci. :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

napisal som, ze mi to tie ovladace nainstalovalo.
skusil som to o par hodin, a phone zareagoval, drzal som "c", zacalo to tusim skumat verziu fw, vypisalo tusim, ze nenaslo ziadne updaty(?) a konec..vlastne som nic neurobil a fon sa aj tak nezapol
zatial to necham tak.. skusim to zas neskor :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

na d750i je najnovsi FW R1AA008 novsi tam nedas.. flashni dečko napr na k alebo dokonca w800 a mas pokoj .. na tejto linke mas aj podrobne navody http://www.se-tuning.cz
Napísať odpoveď