Nezávislé spravodajstvo - online

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Nezávislé spravodajstvo - online

Príspevok od používateľa Leslie10 »

Dobrý deň, hľadám nejaké nezávislé spravodajstvo, ktoré má vždy čerstvé a dôveryhodné správy. Nezaškodilo by ani, keby v diskusii pod článkami boli inteligentné príspevky a nie len spam. Viem, že Pravda je komunistická tlač, takže to veľmi nie, Sme je zase čistá pravica. Aktuality.sk, HNOnline.sk a dennikn neviem kde zaradiť. Teraz som zvyknutý na aktuality.sk, ale neviem, či je to úplne nezávislé, veľa je tam bulváru, je neprehľadný, o diskusií pod článkami ani nehovoriac. Takže, vedeli by ste mi poradiť, poprípade napísať, či čítate Vy nejaké online spravodajstvo, a ak áno, tak aké a prečo? Ďakujem
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nezávislé spravodajstvo - online

Príspevok od používateľa beardie »

zahranicie
z blizkych idnes.cz, ktore nie je nic extra, ale je to o triedu vyssie ako slovenske
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Leslie10 napísal:Dobrý deň, hľadám nejaké nezávislé spravodajstvo, ktoré má vždy čerstvé a dôveryhodné správy. Nezaškodilo by ani, keby v diskusii pod článkami boli inteligentné príspevky a nie len spam. Viem, že Pravda je komunistická tlač, takže to veľmi nie, Sme je zase čistá pravica. Aktuality.sk, HNOnline.sk a dennikn neviem kde zaradiť. Teraz som zvyknutý na aktuality.sk, ale neviem, či je to úplne nezávislé, veľa je tam bulváru, je neprehľadný, o diskusií pod článkami ani nehovoriac. Takže, vedeli by ste mi poradiť, poprípade napísať, či čítate Vy nejaké online spravodajstvo, a ak áno, tak aké a prečo? Ďakujem
To sa nedá takto povedať. Treba sledovať vždy viacero zdrojov, najlepšie aj ideovo rozdielne. Čiže hoci Pravda nie je vôbec "komunistická," je fakt, že je trocha viac doľava ako Denník N a pod. Treba to kombinovať. No a v závislosti od tvojich jazykových schopností je fajn sledovať zahraničné veci, ktoré sú spravidla kvalitnejšie.

Čo sa týka diskusií, tie nesledujem.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Najnormálnejšie články sú podľa mňa na teraz.sk - klasické agentúrne spravodajstvo, keďže sa jedná o stránku TASR. Ale neviem, či tam nájdeš nejaké diskusie..
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ako mozu ovplyvnit diskusiu, pokial to nebudu mazat, cim sa ludia budu stazovat na cenzuru, neobjektivinu, popieranie nazorov a neviem co dalsie?!
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

citavam sme, pravdu, hnky a hlavnespravy. zo zahranicnych RT, pretoze su najrychlejsi.

ono v prvom rade, nic take ako nezaujate spravodajstvo neexistuje. neviem na co sa zameriavas, ale ak budes citat spravy len z jedneho ideologickeho pohladu, tak to tak aj bude vyzerat. jedine co je vynimkou u mna je dennikN, pretoze su az prilis ideologicky. diskusie zvyknem citat, ale neprispievam, skor ma zaujima co si ludia myslia a ake maju nalady.
skuchro
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skuchro »

No to je tazko sme a dennikn su cele zamknute... pluska a cas je brutal bulvar a ostane o nicom.
To spominane idnes je relativne v pohode.....
Napísať odpoveď