Neznamy muz zbil ucitelku v skole !
Neznamy muz zbil ucitelku v skole !
Ahoj. Tuto temu som zalozil preto, lebo to bude v spravach stalo sa to v mojom okoli a poznam utocnika. Co si o tom myslite viacej informacii tu.
http://www.bleskovky.sk/cl/10/231511/Ml ... e-ucitelku
Mozte si len predstavit aky su...
http://www.bleskovky.sk/cl/10/231511/Ml ... e-ucitelku
Mozte si len predstavit aky su...
to mas sice pravdu kebyze ich poznate blizsie...nieje to prvy krat co taketo nieco spravili ich mama zbila ucitelku zato ze icch syn dostal 2 v skole...hraval sa cez hodiny s mobilom a tak... proste si viete predstavit...a toto bolo kvoli ich dcere bude v krimi novinach Jojky. Dneska tu sliedila jojka a zvonila, ale neotvoril som lebo som jedol a bol som zadrbany...Lub0$ napísal:No rad by som vedel co si o tom myslis aj ty.![]()
Ja si to myslim asi tak ,ze ten chlap je debil.
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nejde o to... sme predsa civilizovani ludia, ne...??? a civilizovani ludia neriesia problemi nasilim a uz duplom ne na zenach... (to je moj, mozno pre niekoho zkostnateny, nazor)Pezzo napísal:a preco to spravil? lebo bola isto drza... a teraz kazdy vidi zleho typka, lebo "bez priciny" zbil ucitelku...
Uz riesenie konfliktu fyzickou cestou u dospelych ludi je polutovaniahodne. Nech uz povedala alebo chovala sa akokolvek. Je to zena. Zenske na danovom su tiez agresivne a neprijemne, a nikto ich nemlati, lebo ich potrebuje. (priklad) V skolstve su rozni ludia tak ako v kazdej inej profesii. Tazko sudit konkretny pripad bez podrobnejsich informacii. Faktom ale ostava, ze financne ohodnotenie ucitelov je v tomto state ubohe - neadekvatne tomu, co robia (alebo by mali robit). Mnozstvo schopnych ucitelov odchadza do inych professi, pretoze za tie peniaze sa im tam neoplati zostavat (pokial niesu totalni obetavi sialenci). A tak sa do skolstva instaluje velke percento ludi, ktore proste na tuto pracu nema, kompenzuju si na deckach svoje osobne komplexy atd. a robia zle meno ostatnym. Tak ako som este v dobach ked som dral gate v skole uznaval vela ucitelov aj bez toho, aby ma k tomu niekto nutil, tak som aj mnohymi pohrdal, pretoze nemali v skole co robit. Toto bolo je a bude. Ak ale niekto globalne nazve ucitelsku obec tlupou debilov a podobne, tak by som mu najradsej skocil do usmevu tak, ako ten muz tej zene. Fakt by som podaktorym takto zmyslajucim jedincom doprial par dni na druhom stupni zakladky niekde vo vacsom meste, kde uz aj 12 rocni sopliaci nevedia co od rozkose. Som zvedavy, kolko z nich by si vybudovalo u deciek autoritu bez toho, aby nejakemu smradovi vylepil. To co sa deje medzi mladezou dnes je podla mna uplne neuveritelne. Ja pred desiatimi rokmi v ich veku som si nedovolil ano zlomok toho co oni dnes. Tlcieme deckam do hlavy ich prava, ale na povinnosti a slusne vychovanie sa zabuda. Ked robia decka vonku bordel, malokto ich okrikne, pokial nerobia skodu jemu. Spolocnost prestala formovat mladez tak ako kedysi. Dnes sa decka takmer vobec nemusia bat, ze ked do niekoho vyskocia, da im zaucho. Neda, pretoze nevie kto je jeho otec a ako by potom dopadol. Zakladnu chybu celeho systemu vidim v rodine, rodicia sa malo venuju deckam, tie sa nevedia spravat, casto nemaju zakodovane ani tie najzakladnejsie pravidla slusneho spravania. Koho je to vizitka? Skoly? Sotva. Je to vizitka rodiny, v ktorej to decko byva. Tiez sme povystrajali more sprostosti ako decka, ale to co vidim dnes, tak z toho sa mi, mile osadenstvo hojka, dviha zaludok. Ale ved ake tie decka mozu byt, ked maju doma rodicov, ktori nevahaju zavesit ani ucitelke - ZENE? Myslite si co chcete, normalny clovek dokaze riesit konflikt bez fyzickeho nasilia a neexistuje nic, cim by ma nastvala natolko, aby som jej zavesil. Ako som povedal, tazko sudit bez podrobnych informacii. Ibaze tato situacia je len jeden z obrazov dnesnej doby a to je smutne.
kamo precitaj si vyssie....ale tj f poho dalej ten muz je znamy na JOJke v spravach natocili dom ktory nieje ich...pritom im bolo niekolko krat pvoedane...uz sa to momentalne riesi...Šu-Do napísal:nic moc k tomu nie je napisane.. len ze niekto prisiel do skoly a zmlatil ucitelku.. a ani nie je napisane ako zmlatil.. co jej urobil... cize sa neda urcit preco to urobil... ale myslim si ze mal dovod... pokial nie je psychicky naruseny... najprv som si myslel ze to urobil nejaky ziak...
/edit:suhlasim z k6
cista pravda, podla mna na tomto aj zly vplyv niektorych medii, prilisne informovanie o kriminalite a bombove videa na videoblogoch motivuju deti k blbostiam a imbecilitek6 napísal:Uz riesenie konfliktu fyzickou cestou u dospelych ludi je polutovaniahodne. Nech uz povedala alebo chovala sa akokolvek. Je to zena. Zenske na danovom su tiez agresivne a neprijemne, a nikto ich nemlati, lebo ich potrebuje. (priklad) V skolstve su rozni ludia tak ako v kazdej inej profesii. Tazko sudit konkretny pripad bez podrobnejsich informacii. Faktom ale ostava, ze financne ohodnotenie ucitelov je v tomto state ubohe - neadekvatne tomu, co robia (alebo by mali robit). Mnozstvo schopnych ucitelov odchadza do inych professi, pretoze za tie peniaze sa im tam neoplati zostavat (pokial niesu totalni obetavi sialenci). A tak sa do skolstva instaluje velke percento ludi, ktore proste na tuto pracu nema, kompenzuju si na deckach svoje osobne komplexy atd. a robia zle meno ostatnym. Tak ako som este v dobach ked som dral gate v skole uznaval vela ucitelov aj bez toho, aby ma k tomu niekto nutil, tak som aj mnohymi pohrdal, pretoze nemali v skole co robit. Toto bolo je a bude. Ak ale niekto globalne nazve ucitelsku obec tlupou debilov a podobne, tak by som mu najradsej skocil do usmevu tak, ako ten muz tej zene. Fakt by som podaktorym takto zmyslajucim jedincom doprial par dni na druhom stupni zakladky niekde vo vacsom meste, kde uz aj 12 rocni sopliaci nevedia co od rozkose. Som zvedavy, kolko z nich by si vybudovalo u deciek autoritu bez toho, aby nejakemu smradovi vylepil. To co sa deje medzi mladezou dnes je podla mna uplne neuveritelne. Ja pred desiatimi rokmi v ich veku som si nedovolil ano zlomok toho co oni dnes. Tlcieme deckam do hlavy ich prava, ale na povinnosti a slusne vychovanie sa zabuda. Ked robia decka vonku bordel, malokto ich okrikne, pokial nerobia skodu jemu. Spolocnost prestala formovat mladez tak ako kedysi. Dnes sa decka takmer vobec nemusia bat, ze ked do niekoho vyskocia, da im zaucho. Neda, pretoze nevie kto je jeho otec a ako by potom dopadol. Zakladnu chybu celeho systemu vidim v rodine, rodicia sa malo venuju deckam, tie sa nevedia spravat, casto nemaju zakodovane ani tie najzakladnejsie pravidla slusneho spravania. Koho je to vizitka? Skoly? Sotva. Je to vizitka rodiny, v ktorej to decko byva. Tiez sme povystrajali more sprostosti ako decka, ale to co vidim dnes, tak z toho sa mi, mile osadenstvo hojka, dviha zaludok. Ale ved ake tie decka mozu byt, ked maju doma rodicov, ktori nevahaju zavesit ani ucitelke - ZENE? Myslite si co chcete, normalny clovek dokaze riesit konflikt bez fyzickeho nasilia a neexistuje nic, cim by ma nastvala natolko, aby som jej zavesil. Ako som povedal, tazko sudit bez podrobnych informacii. Ibaze tato situacia je len jeden z obrazov dnesnej doby a to je smutne.
u nas na SPS som si na tento rezim jiz davno zvykolfizz napísal:Neschvalujem to, ale niektore ucitelky sa chovaju vyslovene tak aby vyzerali ako uzasne cool a robia otvorene napriek studentom. Mame jednu taku v skole. Mesiac a pol chyba a potom nam dava kazdu hodinu pisomku aby nam o mesiac mala z coho uzatvorit znamky a ked niekto lezi tyzden doma s horuckami a jednu pisomku zmeska tak ucitelka mu tu pisomku bud neda alebo urobi taku, ze to napisat na lepsie ako 5 nejde....(filozofia-kto chce, nezodpovedatelne otazky urobi). Pokial to bola nejaka takato chudera, tak sa necudujem, ze dostala po papuli...a mozno nie. Ale tato moznost tu stale je, tak dufam, ze pokial nezistia pozadie tohto problemu, tak z toho nebudu robit cirkus a nepovedia, ze za to moze prilisna zamestnanost rodicov/pocitacove hry a podobne hluposti.
nove krute informacie
pozerajte JOJ krimi noviny malo by tam byt nieco nove stavim sa http://www.bleskovky.sk/cl/10/232081/Po ... -v-strachu