určite každý z Vás, kto absolvoval už tu nejakú školskú dochádzku
btw. nič podobne som v existujúcich témach nenašiel, ak to tu je niečo podbného charakteru tak sa ospravedlnujem
Podstata problemu: Ja osobne mam v triede zopar spolužiakov a spolužiačky, ktorých nemôžem ani len cítiť, napr. jeden spolužiak ma už sice 18 rokov ale správa sa ako totalne decko, každého učiteľa vytáča, robí kraviny typu - bananová šupka preletí cez celú triedu a pristane na stene, to iste s mandarinkami či jablkami, na hodinach vždy vyskakuje najmä hodiny účtovnictva, či ekonomických cvičení - kde mu učiteľ nič nepovie a tým viac si dovoľuje,
dalej v triede mame aj také spolužiačky, ktoré sa idú navzájom pozabíjať len aby ich bolo počuť v triede, pretekajú sa ktorá ma silnejšie hlasivky, ešte milujem ked začnú hovoriť svojimi dedinskými nárečiami - a pritom sme stále na Slovensku a ked sa nemýlim úradným jazykom je slovenčina. a ony si trieskajú cez celú triedu svojim nárečim
jedno dievča je také, čo musí vždy povedať ano ja mam tu úlolhu, presne tak mi to vyšlo aj mne, a hlási sa o sto šesť ja ja ja ja
Včera sa mi dokonca naskytla možnosť sledovať ako sa jedna splužiačka pokúšala nadiktovať nemčinárke čo ma skúšať - tak nad týmto som len oči otváral a pripadal som si ako Jagapap
chcem sa preto spýtať: Ako dokážete znášať takýchto ľudi
tu sa mi naskyta jedna otázka, ktorú si na hodinach občianskej náuky kladie výborný účiteľ :
Niekedy môže nastať situácia, že si uvedomíte že bud ste debilom sam alebo sú debily vôkol Vás
zaujimava otázka filozoficka, skúste sa vyjadriť
vdaka