Neznesiteľní spolužiaci

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Neznesiteľní spolužiaci

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Zdravím,

určite každý z Vás, kto absolvoval už tu nejakú školskú dochádzku :D už sa stretol v triede so spolužiakmi, ktorí sú totálne neznesiteľní - presne tak je to aj so mnou a preto zakladam túto temu :wink:

btw. nič podobne som v existujúcich témach nenašiel, ak to tu je niečo podbného charakteru tak sa ospravedlnujem :)

Podstata problemu: Ja osobne mam v triede zopar spolužiakov a spolužiačky, ktorých nemôžem ani len cítiť, napr. jeden spolužiak ma už sice 18 rokov ale správa sa ako totalne decko, každého učiteľa vytáča, robí kraviny typu - bananová šupka preletí cez celú triedu a pristane na stene, to iste s mandarinkami či jablkami, na hodinach vždy vyskakuje najmä hodiny účtovnictva, či ekonomických cvičení - kde mu učiteľ nič nepovie a tým viac si dovoľuje,
dalej v triede mame aj také spolužiačky, ktoré sa idú navzájom pozabíjať len aby ich bolo počuť v triede, pretekajú sa ktorá ma silnejšie hlasivky, ešte milujem ked začnú hovoriť svojimi dedinskými nárečiami - a pritom sme stále na Slovensku a ked sa nemýlim úradným jazykom je slovenčina. a ony si trieskajú cez celú triedu svojim nárečim
jedno dievča je také, čo musí vždy povedať ano ja mam tu úlolhu, presne tak mi to vyšlo aj mne, a hlási sa o sto šesť ja ja ja ja :!:
Včera sa mi dokonca naskytla možnosť sledovať ako sa jedna splužiačka pokúšala nadiktovať nemčinárke čo ma skúšať - tak nad týmto som len oči otváral a pripadal som si ako Jagapap :shock:

chcem sa preto spýtať: Ako dokážete znášať takýchto ľudi :?: da sa vôbec ignorovať ich :?: a čo si vlastne o nich myslíte :?:

tu sa mi naskyta jedna otázka, ktorú si na hodinach občianskej náuky kladie výborný účiteľ :
Niekedy môže nastať situácia, že si uvedomíte že bud ste debilom sam alebo sú debily vôkol Vás :idea:

zaujimava otázka filozoficka, skúste sa vyjadriť :wink:
vdaka :)
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Tak to si nebol ešte v našej triede, to čo pišeš je oproti našej perfeknté správanie. Či deju sa aj horšie veci? Napr. spolužiak dal majstrovi do držky a normalne sa bili alebo spolužiak už neraz poslal učitela do pi.. Máme aj učitela čo nám nadáva do koko... Mám spolužiaka čo je od druhého biti káblom či železnou tyčkou alebo raz po nim skákal v pracovnej obuvi atd...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no na mojej skole sa vyskytuje plnooooo takychto jedincov a ja nemozem robit nic ine iba ich ignorovat...mam niektorych v triede ktory su tiez neznesitelny ale zvladam to....a uz som v deviatke cize sa ich zbavim....
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ked im nieco povies, automaticky si za chu*a. jedine co ti ostava brat to z rezervou a bavit sa na ich debilite. nic s tym nespravis. ked to nedokazali ich rodicia, ty to urcite nedokazes. :?
J.O.S.E
King
King

správa

Fizz - tak je to aj s tými mojimi spolužiakmi najmä s tým chalanom, ktorému človek povie stokrát do oči že je trápny a on akokeby mal v ušiach kilo vaty robí stále nejaké kraviny, a to robí až kym ho niekto totálne nezhodi pred kolektívom, alebo kým mu jeden spolužiak netresne takú, že mu nachvíľu zasvieti v hlavičke - to je žiaľ iba dočasný stav, a po hodine je opäť ten istý kretén. - on si proste nevie položiť otázku Ako ma asi vnímajú iní ľudia, na základe môjho správania - a to je podľa môjho názoru dosť zlé, lebo trochu sebakontroly nie je nikdy na škodu veci.
len vieš človeka už nebaví furt dokola počúvať jeho návaly výkrykov, komentárov ku všetkemu hádok, kde je jasne že nema pravdu - toto je ten kamen urazu, že takýto ľudia otravujú žiivoty iným. :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No ja mám v triede všetko expertov spolužiakov :) V stredu jeden rozkopal lavicu len preto bo mu dala baba kopačky cez sms (pritom spôsobil druhému spolužiakovi pomliaždeninu prsta na nohe).Včera napríklad doniesli domácu pálenku do školy spolužiaci a popíjali mikuláša..No potom prišli dať do našej triedy fúkať a tak 5ti majú podmienečné vylúčenie..Vraj ešte jeden prúser niekto urobí a celá naša trieda nepôjde na maturity..Hádam to už nejak dotiahnem dokonca nech mám už od školy pokoj :D I keď posledné dni v škole prihára viac a viac..To bude asi tými maturami :(
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

u mna v triede je jedna dievcina, s ktorou sme si proste nesadli a obaja ssa nemame radi, no v poslednej dobe sme zakopali vojnovu sekeru a nazivame v pohode... inac co sa tyka typkov, ked zacnu byt k profakom az moc drzi, respektivne ked nas uz moc vyrusuju, nerobi nam problem utisit ich 8) nasa banda je so vsetkou skromnostou u nas jedna z mala prirodzenych autorit :lol: cize co sa tyka takychto veci, no problemo :)

no druha vec je jedna moja spoluziacka... nic osobne proti nej, no vazi asi sto kil (to vazne, no je mozne ze ma nejake zdravotne problemy... )
no aby som neodbacal, ona je hrozne namyslena a hlupa. a to vazne. jedna vec co ma uplne vynasa je ked zacne na nejaku okoloiducu dievcinu rozpravat aku ma tucnu riť, pritom ta jej sa nezmesti na stolicku... alebo ked sa jej profesor na anglictine nieco spyta aby spravila nejake cvicenie a ona sa zacne udrbavat tym svojim prasacim smiechom a po piatich minutach povie ze dnes nemoze lebo nema na to svoj den.... tiez ma hrozne vytaca to, ze sa vyjadruje o sebe ze je aka perfektna v anglictine a ze je oproti mne lepsia... v takych chvilach ma musi kamaratka drzat nech ju neposlem s prehladom do péčka... :twisted: chudera dievcina, potrebovala by podla mna odbornu pomoc...
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Vau J.O.S.E. nechodíme náhodou spolu do triedy? :P
Ja si z toho nič nerobím a presne toto podobné mám aj ja v triede. A tí najstarší vždy najviac vystrájajú a tí najmladší sú tí najinteligentnejší. To som si všimla
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

J.O.S.E mam podobnych spoluziakov
Da sa to ... Uz som na skole 5. Rok mam asi troch takych spoluziakov ...
Jeden pri lubovolnej vymene nazorov zacne uplne vrieskat a vriet ... Na nom sa staci zasmiat ... alebo odpovedat z maximalnym kludom ... potom sa este viac vytoci a len cakam kym mi vylepi ... ale potom sa to pre neho konci velmi zle ... Od facky vyzsie ... a potom da pokoj ...
A potom este asi dvaja ktory ked sa nahulia to je nieco strasne ... kradne to desiaty ... alebo obhadzuju sa hovadinami ...
A tiez Podpalacsky kutik ... Dnes si jeden Playboy urobil na prestavke vatru zo zapaliek zapalil to a ze idem si opekat rohlik ...
Ked sa na nich pozeram tak mi len pada sanka ... fotim si to nech viem o 20 rokov jakych som mal curakov v triede

Ale da sa to bez problemu ... ja sa na nich vacsinou bavim ... ale ten 1. Uvedeny ten dokaze niekedy dost nasrat ...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Aj ja mam takych jedincov v triede..Podpalačsky kruzok plati aj u nas jeden udrbe z telocvicne pinpongove lopticky a pali ich v triede neskutocny kandel :?
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

ja si z takychto jebotrapoviek so spoluziakom vzdy robim srandu. ale strasnu, bez milosti. napriklad ked chceli byt vtipni, nasilu sme sa im rehotali do xichtu. jednej otravnej spoluziacke sme na skolskom vylete v noci nabehli do izby a zbicovali ju cicinami po hlave a podobne /za toto hrozilo vylucenie zo skoly, nakoniec sme vyviazli len s dvojkami zo spravania/. proste uplne sundavacky. niektori sa uvedomili, niektori jebotrapovkami ostali dodnes :aasmile27: kludne mi teraz nabuchajte k- ale ked chcete uprimnost, tu ju mate :smt033
J.O.S.E
King
King

správa

Alofok napísal:Vau J.O.S.E. nechodíme náhodou spolu do triedy? :P
Ja si z toho nič nerobím a presne toto podobné mám aj ja v triede. A tí najstarší vždy najviac vystrájajú a tí najmladší sú tí najinteligentnejší. To som si všimla
k veku: všetci máme v triede 18 rokov ale nikto nerobí také stupidnosti ako ten spolužiak spomínaný, a tak to človeka dosť udivuje, že ked iní sa správajú primerane k svojmu veku /ak nepočítame niektoré rozmaznané dievčatka :wink: /tak aj ten spolužiak by sa mohol uvedomiť a začať inteligenčne rásť, pretože mi to pripada ako podľa starej múdrosti Roky na rýchlyku a rozum na osobaku :wink:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

no zopar spoluziakov sa tak sprava ale ja ich MFP. Thats all
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ano mam takych spoluziakov, uz len pohladom na nich mi je zle, jeden stale hovori "phomyje" druhy hovori "fifty" a ostatny mu zakricia Cent, jak ubohy dementi, nemam rad takych ludia a najradsej by som ich zniesol z tohoto sveta
//prispevok c. 600 :psssst:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

My tiež máme jedného primitíva, kradne veci zo školy /minule triedna mu našla v taške akúsi predlžovačku s vypáleným inventárnym číslom/, hádže kadejaké kraviny cez triedu, triedna mu inak ako Debil nepovie a chystá sa že ho zo školy vyrazia aj s pántmi na dvere. Nielen za to, vraj jednej učiteľke ukradol puklice z auta...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

alfonz napísal:My tiež máme jedného primitíva, kradne veci zo školy /minule triedna mu našla v taške akúsi predlžovačku s vypáleným inventárnym číslom/, hádže kadejaké kraviny cez triedu, triedna mu inak ako Debil nepovie a chystá sa že ho zo školy vyrazia aj s pántmi na dvere. Nielen za to, vraj jednej učiteľke ukradol puklice z auta...
tak to je macher, ved ja uz som tu ten moj problem riesil a dopadlo to tak ako dopadlo :), ale aj tak si neda povedat uz ma 3 schovania tusim a chce ho tiez triedna vyrazit, tiez hadze supky s pomarancu atd ale najviac sa mi pacilo ked triafal tekutym mydlom spoluziakov a sa nu to nejako otocilo a trafil sam seba :lol: cely cerveny si isiel sadnut na miesto
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

alfonz napísal:vraj jednej učiteľke ukradol puklice z auta...
u nas dementi ostali jednemu profakovi klucku na aute. akoze sranda, ale ked sa nad tym clovek zamysli, tak 17rocni (vtedy) by uz mali mat dost rozumu
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Na gympli sme mali jedného experta, ktorý zostal legendárny až doteraz. Nikdy sa nič neučil, ale na konci roka, keď si chcel opraviť, by si bol schopný spraviť aj 20 referátov a ísť trikrát odpovedať. Každý rok, skoro na každom predmete. Bol trápny :roll: A zaklincoval to v maturitnom, keď chcel ísť na právo, veď do Sládkovičova, no a mal so mnou semináre z bioly. A na jednom zahlásil, že ja z tej bioly niečo viem, asi pôjdem na medicínu. Pamätná hláška, na ktorú spomína doteraz, keď sa povie meno Miloš :D
Na výške je to lepšie, no máme to indivíduá, ktorým nerobí problém odpovedať na otázku tak, že to čítajú zo slajdov a tvária sa, že to vedia z vlastnej hlavy. Je to ich vec, nie je to môj štýl. Aspoň máme z nich srandu, keď tak začnú, my len všetci pozrieme na seba a výbuchy smiechu a prevracanie očami. :D
Takže podľa mňa je najlepšie si z nich robiť srandu a ignorovať ich.
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

no u nas je to tiez pekne hlavne ted ked sa blizi stuzkova a vsetci su s nervamy v kybly si nadavaju ohovoaraju plus jeden spoluziak co sa neviem vspratat do koze furt len jeho dig tam dig sem jaj zabit ho je malo :evil:
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

JA tiez mam takeho spluziaka.Je to totalny debil.je nechutny a sprosty a totalne vymlety.robi sa stasne mudrim a je hrozne namysleny robi zo seba machra ma asi 150cm :lol: Vsak SAjmon? :wink: :!: :!:
Napísať odpoveď