strašne rád by som si to nainštaloval a zahral ale je tam milión info čo ako kde a to sa mne ani nechce čítať a ani nemám na to čas... + len námatkovo som skúšal linky a vhadzovalo mi receptymirak2 napísal:novsia sice nevysla, ale vysiel mod na starsiu 2004 ktora je dokonalost sama... posudte sami http://z6.invisionfree.com/flyermania/i ... topic=1864
a tu je modv2 aj s nasou extraligou http://z6.invisionfree.com/flyermania/i ... topic=2172
NHL 09
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL 09
-
MiNkOnErrr
Amateur
Kde to nájdem?
-
mirak2
Hardcore addict
ja som tomu venoval nejake dve hodiny aj so stahovanim...nic extra zlozite...a je to super
-
master23
Light Professional
a na to teda musim mat aj zakladnu verziu NHL 04? ak ano, tak mi prosim ta napis SS, kde by som ju mohol stiahnut lebo ju neviem nikde najst. diky. a su tam aj reprezentacie?mirak2 napísal:ja som tomu venoval nejake dve hodiny aj so stahovanim...nic extra zlozite...a je to super
-
mirak2
Hardcore addict
z reprezentacii su urobene teamy z khl...aj to nie vsetky, resp. dlho som netahal nove rosters z flyermanie takze neviem...a ano zakladnu verziu, google pomoze, isohunt pomoze prinajhorsom
Viete mi poradiť už som skúšal všetko mam Asus N53SV a keď spustím NHL 09 tak mam po okrajoch obrazovky čierne okraje a v nastaveniach rozlíšenia mi nejde nastaviť vyššie rozlíšenie ako 1024*768.
NHL nepodporuje širokouhlé rozlíšenia, iba 4:3
-
rufus59
Light Professional
Nastav si to v nastaveniach driver-ov aspoň ja som to tak spravil na Nvidii.
Edit : hrajem druhý deň NHL na Joysticku s analógovými páčkami a nedarí sa mi nejak dávať goly, všetko súper/brankár vychytá niesu nejaké triky alebo niečo také ako to bolo na fife ?
Edit : hrajem druhý deň NHL na Joysticku s analógovými páčkami a nedarí sa mi nejak dávať goly, všetko súper/brankár vychytá niesu nejaké triky alebo niečo také ako to bolo na fife ?
-
master23
Light Professional
uz to mam vsetko, diky. a tie repre su aj z nhl. len bohvieako sa mi nepaci ta NHl-ka. neviem ci je to tym, ze som bol zvyknuty na nhl 09, kde su hraci extra rychly a prihravku ti nikto nevypichne alebo nepresne nahras, zial na to som si zvykol a sa mi viac paci 09. na tej 04, mi pridu hraci hrozne pomaly, ledva prejde nahravka, a kazda strela zblokovana. a aj tie ratingy hracov su hrozne male. zial zvyknuty som na 09, tak 04 je pre mna katastrofa.mirak2 napísal:z reprezentacii su urobene teamy z khl...aj to nie vsetky, resp. dlho som netahal nove rosters z flyermanie takze neviem...a ano zakladnu verziu, google pomoze, isohunt pomoze prinajhorsom
tebe sa ako paci? nevadia ti tie spomenute veci (rychlost hry, prihravky,...)?
// neni su nejake nove rostery na 09? nasiel som, este stiahnem 09. a skusim.
// btw, neviem si predstavit hrat nasu extraligu na 04, sak ti hraci musia ratingy 55, a to by bola hra teda
robbo: uz som ich nasiel, a su dobre. ale aj tak, diky.
Nové súpisky na NHL 09 vychádzajú pravidelne, najlepšie sú asi Amnesiac's rosters
-
mirak2
Hardcore addict
neuveris ale upravit rychlost sa da v nastaveniach, male zrychlenie tomu brutalne pomaha...ak chces hrat hokej hras 04, ak chces hrat nejaku kokocinu s hokejkami a pukom tak hraj 09 a vyhravaj 10:0 na najtazsej obtiaznosti...
a slovensku extraligu som si stiahol spolu s modom AHL kde bola okrem ahl aj ceska, slovenska a svajciarska liga...a ratingy boli okolo 70
a ano paci sa mi to viac ako ta 4krat recyklovana hra
a slovensku extraligu som si stiahol spolu s modom AHL kde bola okrem ahl aj ceska, slovenska a svajciarska liga...a ratingy boli okolo 70
-
master23
Light Professional
ja chapem. to bude asi tym, ze som zvyknuty na tie nerealne NHLky. a to bola normalna otazka, ze ako sa ti paci hra. nebolo to myslene tak, ze nechapem ako sa ti ta hra moze pacit.mirak2 napísal:neuveris ale upravit rychlost sa da v nastaveniach, male zrychlenie tomu brutalne pomaha...ak chces hrat hokej hras 04, ak chces hrat nejaku kokocinu s hokejkami a pukom tak hraj 09 a vyhravaj 10:0 na najtazsej obtiaznosti...
Aká je najnovšia verzia NHL na PC ? A ako sa dá do napr. NHL 2009 vložiť mód za brankára ako na xboxe ? Ďakujem .
Mam NHL 09 a chcel by som sa opýtať dopodrobna ako sa naznačuju strely.
Dakujem
Dakujem
Donic: stlačíš tlačítko pre strelu a potom Y
A ako je to s multiplayerom na nhl 09 pc hre ?
To tam funguje len pripojenie cez ip adresy, ako vidim.
Takze ked nemam ip adresu, tak s hocikym si to nemozem zahrat ze ?
To tam funguje len pripojenie cez ip adresy, ako vidim.
Takze ked nemam ip adresu, tak s hocikym si to nemozem zahrat ze ?
LubosZ: dá sa cez hamachi
aj vy máte taký vysoký ping cez hamachi?
No mne hra, ako sa mal zacat zapas zamrzla cez hamachi.
-
James13579
Star
kde najdem nejaky funkcny server cez hamachi? dakujem