Tak mame tu video o novej NHLke, ktora vyjde 15 Septembra.
Vypada to trochu, ze na par veciach zamakali, no neviem ci moc sa graficky a spol dana NHL zmeni podla videa.
Tie ich renderove videa vzdy oslnili, gameplay este ako tak, ale v skutocnosti mal pri hrani clovek iny dojem z hry. Nakolko by malo ist o nextgen verziu, pricom na PC tento rocnik nebude, tak tu ani nie je o com diskutovat
Najviac sa mi páčila hláška na začiatku : "Last couple of years we've been very successful!" Neviem, či to súdia len podľa predaja alebo aj podľa hodnotení a recenzií...
Inak si myslím, že to stále vyzerá rovnako ako predchádzajúce NHL - ky, takže nič nové to podľa mňa nebude
Od NHL 2006 stále to isté, zmenia názov hry, dizajn menu, dresy, facepacky, ľady a pod. a wualá, máme na svete novú hru. Ostal som sklamaný, čakal som, že aspoň NHL2k10 bude na PC, avšak nie, bude iba pre konzoly.. Screeny vyzerajú dosť zaujímavo
Pilifo napísal:Najviac sa mi páčila hláška na začiatku : "Last couple of years we've been very successful!" Neviem, či to súdia len podľa predaja alebo aj podľa hodnotení a recenzií...
Inak si myslím, že to stále vyzerá rovnako ako predchádzajúce NHL - ky, takže nič nové to podľa mňa nebude
Riadis sa iba podla PC respketive PS2 verzie? lebo neviem ci si nevidel nextgen na konzoliach....Tam sa celkom hodi ta hlaska.....
Inak narážal som na PC verziu, lebo tá veľmi úspešná nebola. Celkovo mi to však pripadal ten trailer ako PC verzia, nič nextgen som tam nevidel - rovnaké sekané neprirodzené pohyby hráčov a pod.
Nexgen ma byt zamerany predsa na korculiarske schopnosti a pracu s hokejkou, nie??? Napriklad ze analogovymi tlacitkami gamepadu mozes ovladat ako pohyb hraca, tak aj hokejku a teda mozes miesat puk na hokejke.
hojko napísal:Nexgen ma byt zamerany predsa na korculiarske schopnosti a pracu s hokejkou, nie??? Napriklad ze analogovymi tlacitkami gamepadu mozes ovladat ako pohyb hraca, tak aj hokejku a teda mozes miesat puk na hokejke.
Hej take nieco by z toho malo byt, dotycny hrac musi mat riadne sikovne prsty aby to zvladol
K hre: Vsetko co je sportove od EA, je rok co rok to iste. Urcite co sa tyka PC, grafiky, a pohybov, vsetko je to na jedno kopyto.
To mas jasne, ze to je na jedno kopyto,ved ked vyrabali NHL09 tak zaklad im bol 08, tak isto by vyrobili aj 10, bola by to iba prerobena a aktualizovana 09.To mas to iste ako ked porovnam Vistu a Seven.Seven ma zaklad z Visty,skoro vsetko je to iste ako vo Viste len je zmeneny vzhlad (to co ludia postrehnu) a este dalsie veci v systeme co bezny uzivatel az tak nezisti.
akurat skusam demo a velmi sa mi to paci konecne ked trafim hraca tak aj kriva, nepaci sa mi ten pohlad z 1 osoby pri bitkach ale hadam si nejak zvyknem a hra pri mantinely je celkom zaujimava