Teším sa na Montreal - Boston (ak postúpi)
NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Vancouver doma, ale Demitra nepríde. Fakt akože prístup väčšiny svk hokejistov nechcem komentovať...
Nechcem zachádzať do off topic, ale nebolo by jednoduchšie nepozvať ich do repre o rok, keď sa všetci budú trhať o to aby sa "rozlúčili" doma
???
O rok by som sa im otočil chrbtom ako poniektorí za posledných pár rokov 
trošku radikálne, ale naší hokejisti berú repre ako samozrejmosť, kdežto v niektorých krajinách je to pomaly česť...
K montrealu, normálne som žasol čo robili fanúšikovia na ulici, jedna vec je postúpiť do finále konferencie a tešiť sa, druhá rabovať obchody
trošku radikálne, ale naší hokejisti berú repre ako samozrejmosť, kdežto v niektorých krajinách je to pomaly česť...
K montrealu, normálne som žasol čo robili fanúšikovia na ulici, jedna vec je postúpiť do finále konferencie a tešiť sa, druhá rabovať obchody
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak Halak ide pre cenu najuzitocnejsieho hraca v PO. Skoda Bostonu takto dobabrat seriu dufam ze 4 krat za sebou neprehraju
to by som sa zasmialbegbeee napísal:Nechcem zachádzať do off topic, ale nebolo by jednoduchšie nepozvať ich do repre o rok, keď sa všetci budú trhať o to aby sa "rozlúčili" doma???
a halak je super, drzim mu palce nech vyhraju
save by halak
-
jason007x
Light Professional
Philadelphia pekne otocila v Bostone z 3:0 na 3:4 a postupila
Kiez by bolo finale Sharks - Flyers 
To je ten najhorší možný scenár, finále bez Slovákov 
-
jason007x
Light Professional
tipujem podla tvojho avataru, ze si si to hovoril aj pocas semifinalovej serie Pittsburgh - MontrealDiX napísal:To je ten najhorší možný scenár, finále bez Slovákov
-
t0m4s3
Admin
Tak zaciatok nie zrovna najlepsi, Halak fasol 4 kusky a striedal
Únava a emocionálne vyčerpanie zo série z Pens. Síce to môžu povedať aj Philla, však je to len 3x za 100 rokov čo sa to podarilo, ale tak možno sa vezú na vlne...
V každom prípade prvé dva zápasy sú vo Phille a zatiaľ Habs ešte nič nezmeškali.
V každom prípade prvé dva zápasy sú vo Phille a zatiaľ Habs ešte nič nezmeškali.
aj ja fandim pens ved ale na opacnej strane som tam chcel aj chicago blackhawksjason007x napísal:
tipujem podla tvojho avataru, ze si si to hovoril aj pocas semifinalovej serie Pittsburgh - Montreal
-
jason007x
Light Professional
No vidis, ja fandim San Jose, a Philadelphia bol moj prvy team, ktoremu som fandil (este v minulom storoci), lenze casom sa mi neporovnatelne viac zapacila zapadna konferencia ako vychodna a zacal som fandit San Jose, ale Philadelphia mi ostala doteraz sympaticka... preto by som si zelal take finale. To ze v opacnych teamoch hraju Slovaci, s tym nema nic spolocne.aj ja fandim pens ved ale na opacnej strane som tam chcel aj chicago blackhawks
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2010, 6:22)
Philadelphia zda sa ide spanilu jazdu, ked aj druhy domaci zapas s Montrealom zvladla na nulu. Halak inkasoval 3 goly z 23 striel, co teda bohvieaka uspesnost nie je, ale svedomie si mozu spytovat hlavne utocnici Montrealu, pretoze za 2 zapasy nedat ani jeden gol je katastrofalna bilancia.
Z vykonov San Jose neviem... snazit sa snazia, striel maju dost, ale ta produktivita je slaba, chcelo by to aj kusok stastia, momentalne cca 4 minuty dokonca, a predchvilou aspon znizili na 2:4, ale uz to asi p*d pomoze
// koniec, 2:4
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2010, 21:43)
Pre
1.tyc je tyc, gol je gol... tycky ti zapasy nevyhraju...
2.ty utocnici
3.nabuduce sa aspon podpis, ty socka (alebo ti socka?
-
Scorpion90
King
Po dlhsom case pozeram NHL, (kedze vacsinou su zapasy v dost nevyhovujucom case), zapas: Montreal - Philadelphia
To je ludia zapas ako z inej dimenzie, ta rychlost, to nasadenie - nieco fantasticke. Par zapasov som videl aj zo zakladnej casto, tiez mali samozrejme svoju kvalitu, ale tento ich rozhodne prekonava. Sice sa hra na uzsom klzisku, ale nic to nemeni na tom, ze sa mi az slza tlaci do oka, ked si predstavim, ako hrali nasi na MS
Odporucam kto ma moznost, aby si tento zapas pustil, dostane vrcholovy hokejovy zazitok
Jaro podme
To je ludia zapas ako z inej dimenzie, ta rychlost, to nasadenie - nieco fantasticke. Par zapasov som videl aj zo zakladnej casto, tiez mali samozrejme svoju kvalitu, ale tento ich rozhodne prekonava. Sice sa hra na uzsom klzisku, ale nic to nemeni na tom, ze sa mi az slza tlaci do oka, ked si predstavim, ako hrali nasi na MS
Odporucam kto ma moznost, aby si tento zapas pustil, dostane vrcholovy hokejovy zazitok
Jaro podme
-
mfp
Medium Star
Flyers opat s cistym stitom, Montreal zo 4 zapasov v troch nedal ani jediny gol, to je fakt slabota. Tuto seriu uz asi neotocia 
Scorpion90: NHL sa nedá ani porovnať s európskymi hokejovými ligami. Je to predsa najlepšia liga na svete a hrá sa tam veľmi krásny hokej. MS je iba slabý odvar.
Montreal to už pravdepodobne neotočí, toľko šťastia už mať nebudú, ale aj napriek tomu im držím prsty nech to dotiahnú čím najďalej.
Montreal to už pravdepodobne neotočí, toľko šťastia už mať nebudú, ale aj napriek tomu im držím prsty nech to dotiahnú čím najďalej.
skoda ze nedali ani 1 gol
ale aj ked nepostupia... odohrali skvele playoff ... Rusko im moze dakovat
...
dnes sa mi najviac pacil ten bergeronov zakrok ked vyrazil puk asi cm pred ciarou
Dufam ze pri tom naslednom naraze do brany sa nezranil
dnes sa mi najviac pacil ten bergeronov zakrok ked vyrazil puk asi cm pred ciarou
Dufam ze pri tom naslednom naraze do brany sa nezranil
-
mirak2
Hardcore addict
skor ci neskor muselo vyplavat na povrch to ze montreal ma styri lajny neschopne ofenzivy, halak goly neda
dost skoda mno
-
Bombo
Light Star
tento bol krajsi http://www.youtube.com/watch?v=eJct_nS8AtQ a tiez to bol Bergeron ale tento hrava za BostonNitran95 napísal: dnes sa mi najviac pacil ten bergeronov zakrok ked vyrazil puk asi cm pred ciarou
-
t0m4s3
Admin
Blackhawks vo finale, sfukli SJS 4:0 wow
Marian Hossa - 3roky, 3rozne teamy, 3 finale Stanley Cup. Tak do tretice snad tfuj tfuj tfuj vsetko dobre a nech uz ma prsten
Marian Hossa - 3roky, 3rozne teamy, 3 finale Stanley Cup. Tak do tretice snad tfuj tfuj tfuj vsetko dobre a nech uz ma prsten
tak a mame tu prveho finalistu, chicago celkom jasne 4:0 na zapasy zdolalo san jose
toto PO ich celkom taha Byfuglien, dufam ze tento rok vyhraju SC
toto PO ich celkom taha Byfuglien, dufam ze tento rok vyhraju SC