NHL (aktualne)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL (aktualne)
staci jeden priklad - Radulov
Výnimka potvrdzuje pravidlo 
-
djxtreme
Light Professional
existuje nejaka stranka okrem myp2p, kde by som si nasiel stream na NHLku? 
no hraci v KHL s vynimkou fedorova, yashina, sushinskeho nie su nic svetoborne... ved Radulov bol v NHL lahky nadpriemer... to iste morozov. rusko ma par elitnych hracov a ostatok je dost patok. a o zohratosti uz ani rec nemoze byt... staci si pozriet olympiadu 2010 alebo MS 2010...Yogi19 napísal: Tak ako zadrieť že Rusi nemajú na výber z hráčov je taká volovina ako keď sa môj brácho spýtal ktorými kolesami zatáča auto (či prednými alebo zadnými![]()
)
Aj keby zostavili tým len z hráčov KHL tak by patrili medzi favoritov... U nich ide o to že tí hráči sú zohratí, lebo väčšina hrá v jednej lige, alebo tíme...
-
guess.whoo
Redeemer
lebo radulov toho nahral v NHL 
dve sezony su dost na to aby sa ukazal...
-
Soviet
Darca
rojadirecta.orgdjxtreme napísal:existuje nejaka stranka okrem myp2p, kde by som si nasiel stream na NHLku?
Alebo ak mas par drobnych, tak najlepsie vyriesis, ked si zaplatis season pack
Nieje nic krajsie ako si to pozriet vo Full HD live
-
guess.whoo
Redeemer
kolko je par drobnych? 
najlepsie je http://livetv.ru/en/
-
Soviet
Darca
Na zakladnu cast 70eur byva predpredaj pred sezonou. A playoff byva 30eur.guess.whoo napísal:kolko je par drobnych?
Nieje vela, ked si zoberies, ze za klasicky zapas na extraligu das cca 10eur. A takto sledujes hociktory zapas v maximalnej kvalite a taktiez mozes si pozerat aj zapasy neskor z archivu. Neujde ti teda nic
Uz 3 roky som tomuto systemu verny a tento rok sa len raz stalo, ze cele espn dako padlo. Vtedy ked som musel ist na nejaky iny "free" live stream, som pri tej kvalite ostal az zhrozeny. Sa to ledva pozerat dalo ..
http://www.hockeyfights.com/quickhits/e ... pacioretty
slávne plexisklo, pred pár rokmi takto narazil hlavou Ryan Smyth a J-M. Liles v drese Colorada....dosť nešťastný zákrok nášho Cháru
/// Paciorety má otras mozgu
slávne plexisklo, pred pár rokmi takto narazil hlavou Ryan Smyth a J-M. Liles v drese Colorada....dosť nešťastný zákrok nášho Cháru
/// Paciorety má otras mozgu
Nemyslím si, že Chára bude za ten zákrok potrestaný nejakou suspendáciou. Nebol v tom úmysel bola to nešťastná zhoda náhod.
Rozhodcovia sa nechali uniesť atmosférou, keď mu zato dali 5 + DKZ.
Rozhodcovia sa nechali uniesť atmosférou, keď mu zato dali 5 + DKZ.
-
mirak2
Hardcore addict
odkaz na youtube
no nebol to nijak cheapshot ani nic podobne, nevyzera to ani odplata za provokovanie podla mojho nazoru to bol faul na dvojku za nedovolene branenie...ale za zranenie protihraca sa dava vyssi trest ci uz 10 alebo 5+DKZ...je nejaka arena nhl este kde maju to debilne plexisklo medzi striedackami tiez?
no nebol to nijak cheapshot ani nic podobne, nevyzera to ani odplata za provokovanie podla mojho nazoru to bol faul na dvojku za nedovolene branenie...ale za zranenie protihraca sa dava vyssi trest ci uz 10 alebo 5+DKZ...je nejaka arena nhl este kde maju to debilne plexisklo medzi striedackami tiez?
to bol normalny hit, akurat mal nestastie ze bol na zlom mieste, keby toto spravil niekde v rohu kde je normalny mantinel tak sa paciorety zodvihne a hra dalej
dufam ze dostane suspendaciu ten zakerak jeden
-
guess.whoo
Redeemer
keby to chcel umyselne tak ho tam prilepi tak, ze by neskoncil len s otrasom mozgu ty imb3c1l
Cháru nazve zákerákom za toto ale Bertuzziho si tu obhajuje 
-
djxtreme
Light Professional
boze chlapce kde ty zijes?...ten zakrok bola jedna velka nestastna nahoda,proste hit na nespravnom mieste, takze take veci ako vybavovanie si uctov so zamerom likvidacie je vyluceny...Pacioretty mu unikal a jedina moznost ako ho ubranit bol hitDatsyuk13 napísal:dufam ze dostane suspendaciu ten zakerak jeden
-
hojko
Site Admin
Podla mna to bol jasny faul, vidiet to v tom prvom videu v case 1:53, ked pouzil ruky. Chara nepatri k zakernym hracov, ale myslim si, ze v tomto pripade jasne vedel co robi, okrem toho to bo zakrok po odohrani puku.
Neraz v tejto teme padol nazor, ze tvrde a zakerne fauly treba trestat a toto je jeden z nich, bez ohladu na to, ze sa jedna o Charu.
Neraz v tejto teme padol nazor, ze tvrde a zakerne fauly treba trestat a toto je jeden z nich, bez ohladu na to, ze sa jedna o Charu.
-
Soviet
Darca
Vsak mu bolo este podla vsetkeho ako som sa nato video dival aj jedno, ci tam chlapik chcipa, alebo nie. Jeho skorej trapilo, ci dostane 2min a ci viac. Mohol sa kus lepsie zachovat.