Inak neviete kedy budú na YT highlights ako z predošlých ročníkov?
NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
no to áno, čakal som že Stamkos ukáže to čo dokáže. A ja to vidím tak, že Weber má z Cháru nočnú moru 
Keď klikneš na "Zobraziť viac" máš tam link na všetky ďalšie súťaže.
Caute, neviete ci bude nejaky stream na NOVA SPORT ? Alebo kludne moze byt aj na nejaky anglicky kanal... Kedze na UPC uz neni nova sport lebo ju nahradili tak nemam kde kukat.
Dakujem. TEAM CHARA !!! Znicite ich
Dakujem. TEAM CHARA !!! Znicite ich
ASG je ešte väčšia nuda ako slovenská extragliga. Aby som bol úprimný Skills Competition je sranda, ale aj tam sú hluché miesta.
Fastest skater (starý formát bol ale i tak lepší), Hardest shot sú super (ideál, keby sa ich zúčastnil lepší výber, napr. Gaborik FS, viac obrancov v HS), mal som rád aj jednoduché accuracy shooting na 5 terčov spred pár rokov, teraz je to prehnané.
Breakaway challange sa stáva absolútnym vtipom, nejde tam o nič. I keď máte na chvíľu pocit, že sranda, po krátkom zamyslení si poviete, že o čom to vlastne je? Najlepšie sa k tomu postavil Tavares a bol skvelý. O rok môžeme čakať ešte väčší narcizmus, ešte väčšie hlúposti a so skills to nebude mať nič spoločné. Kaneova bomba od modrej nádherne vystihla celý ten marazmus. Logan Couterer neukázal nič, lebo na to nemal (nechápte ma zle, v realite je super), nie každý sa zabáva s fintičkami. Najväčší problém je, že existuje 5-6 ťahov, ktoré sme už videli a je veľmi ťažké ak nie nemožné prísť s niečím novým.
Toť moje dojmy.
Fastest skater (starý formát bol ale i tak lepší), Hardest shot sú super (ideál, keby sa ich zúčastnil lepší výber, napr. Gaborik FS, viac obrancov v HS), mal som rád aj jednoduché accuracy shooting na 5 terčov spred pár rokov, teraz je to prehnané.
Breakaway challange sa stáva absolútnym vtipom, nejde tam o nič. I keď máte na chvíľu pocit, že sranda, po krátkom zamyslení si poviete, že o čom to vlastne je? Najlepšie sa k tomu postavil Tavares a bol skvelý. O rok môžeme čakať ešte väčší narcizmus, ešte väčšie hlúposti a so skills to nebude mať nič spoločné. Kaneova bomba od modrej nádherne vystihla celý ten marazmus. Logan Couterer neukázal nič, lebo na to nemal (nechápte ma zle, v realite je super), nie každý sa zabáva s fintičkami. Najväčší problém je, že existuje 5-6 ťahov, ktoré sme už videli a je veľmi ťažké ak nie nemožné prísť s niečím novým.
Toť moje dojmy.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
podla mna bolo ozivenim minuly rok ked mal Staal mikrofon a hovoril pocas celeho zapasu. na tom som sa dobre bavil, inak je to take nemastne neslane, ale stale si to rad pozriem
-
iceman1414
Medium Star
Mne sa to veľmi páčilo, videl som prvý krát ale fakt pekné. Povie mi už niekto prečo nemajú radi toronto? 
Lebo sú z jednej provincie - Ontario, lebo Toronto malo a má právo veta na akýkoľvek klub v oblasti a dlho nechceli pustiť do Ontaria žiadny klub, lebo Kanada, lebo...
No tak som to pozrel
, bolo to fajn. Breakaway challenge sa mi pacil najviac. Praveze som prekvapeny ze vzdy nieco vymyslia viacmene nove, resp. kus obmenene. Napr. SuperKane-ova strela ktora roztrestila puk sa mi pacila. Takisto Tavares si tam dobre daval. Price showman ako sa patri, a ako ho vychytal ked mu bol chrbtom. Potom sa mi aj tie Elimination shootout pacili. Malo ale vystupovali hviezdy ako Datsyuk alebo Malkin. Ale zas priestor vsetci dostat nemozu. Skoda toho Gaborika na tu rychlost to by som si pozrel
. Podla mna fajn, som zvedavy ako dopadne zapas.
-
guess.whoo
Redeemer
ak niekto nema nova sport a chce si to pozriet, staci ist na voyo.sk, regnut sa a zadarmo sledovat stream nova sportu. je v lepsej kvalite ako ostatne streamy, ktore som nasiel
-
senator8008
Light Star
Poprípade aj na sportlemon.tv kde sa ani nemusíte registrovať.
majovi to pada 
nemalo sa to na Nove vysielat az rano o druhej?
-
DanielDevil
Addict
tuto je to bez registrácie http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... &ci=2&si=2
tak majo dosiahol hattrick 
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2012, 23:25)
mne osobne sa viac pacia tie americke streamy ako cesky komentar na nove
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2012, 23:25)
mne osobne sa viac pacia tie americke streamy ako cesky komentar na nove
-
mirak2
Hardcore addict
na novasporte sa da pri nhl prenosoch prepnut zvuk na orig. komentar. ja to tak mam a max. spokojnost 
-
Silmer
Darca
podla mna ten najkvalitnejsi stream je toto
http://www.ilive.to/view/24324/
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2012, 0:56)
tak nakoniec zasluzene vitazstvo Charovcov. Slovaci dali dokopy 5 golov
//uz vela hodin
http://www.ilive.to/view/24324/
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2012, 0:56)
tak nakoniec zasluzene vitazstvo Charovcov. Slovaci dali dokopy 5 golov
//uz vela hodin
-
redliner
King
Krásny zápas
Slovenskí hokejisti opäť ukázali že patria medzi špičku 
Mna výkon samozrejme potešil, ale tak nepreceňujme, je to fajn bude sa o tom týždeň písať, ale len tak pre sradnu skúste vymenovať predchádzajúcich 10 MVP z ASG
Kdežto ak hovoríme o Hart Trophy, či Conn Smythe tak sa vám pravdepodobne podarí trafiť aspoň 7..
dnes sa hrajú konečne zápasy NHL
Tampa to bude mať ťažké s Caps a Ottawa z Bostonom.
posledné dva zápasy Caps - Lightning dopadli 4:3 pre Caps a 6:5 po SN. No ale Tapma má za sebou sériu 4. výhier
tak uvidíme čo predvedú. Boston problém mať nebudú, kedže z posledných 5. zápasov proti Bruins nevyhrala Ottawa ani jeden.
posledné dva zápasy Caps - Lightning dopadli 4:3 pre Caps a 6:5 po SN. No ale Tapma má za sebou sériu 4. výhier