NHL (aktualne)
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL (aktualne)
Webber ostáva s Preds http://www.slovaknhl.sk/12913-predators ... racom.html
Podľa mňa má teraz výhodu Columbus kedže prišiel k dobrým hráčom. A Nash a Rangers? To som vôbec nečakal.
Rangers sa opäť pomaly stávajú najnajbitejší klub v NHL. Ešte majú stále dosť miesta aby podpísali niekoho ako Doan (chce 30 melónov na 4 roky). Majú najlepšieho brankára NHL, najlepšiu obranu a vyvážený útok.
Uvidíme, čo dokáže Minnesota, mohli by narobiť nejaký nosie v playoff... Winnipeg by mohol tiež postúpiť..
Uvidíme, čo dokáže Minnesota, mohli by narobiť nejaký nosie v playoff... Winnipeg by mohol tiež postúpiť..
Jets nechýbalo veľa ani v minulej sezóne
A Stars s Jágrom...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://lightning.nhl.com/club/news.htm? ... L|TBL|home
Janus si este v NHL nezahra. Pozeram, ze bude hrat v Europe. Skoda ho.
Janus si este v NHL nezahra. Pozeram, ze bude hrat v Europe. Skoda ho.
Blbé, ale Tokarski je tam pre nich #1.Ten článok sú kecy, ak raz odíde do Európy, tak stade je do NHL ďaleko. A dobrých brankárov je tona, rozhodne viac ako 60 miest v NHL.
Gabriel Landeskog sa stal novým kapitánom Colorada, s týmto nemôžem byť nespokojný. Je evidentné, že je to vodca, ktorého Colorado nemalo od konca kariéry Sakica.
Podľa mňa unáhlený krok. A nieže by som si nemyslel, že raz kapitánom Colorada bude.
Kto by to čakal, že? 
Nuž, teraz sa už rýchlo isto nedohodnú a minimálne do Vianoc je po severoamerickom hokeji.
Nuž, teraz sa už rýchlo isto nedohodnú a minimálne do Vianoc je po severoamerickom hokeji.
Aspoň sa viac zaplnia európske štadióny. 
ak by sa nedohodli ani potom, a cela sezona by bola out, bolo by zaujimave sledovat ms, vsetky tymy v najsilnejsej zostave, kedze play-off by sa nehralo
No uvidíme koľkí prídu hrať do Európy. Rusi, Švédi, Fíni hádam vo veľkom, snáď niekto zablúdi aj do Čiech alebo na Slovensko. Som zvedavý, či prídu do Európy aj nejaký významnejší kanadania.
Jedno ale na lockoute môže byť zaujímavé, nedajboh pozitívne... Ak by bol lockout dlhší a účasť väčších hviezd v Európe masovejšia mohlo by to ovplyvniť diskusiu o miernom zväčšení ľadovej plochy. Prečo? Na rozdiel od 2005 je európsky hokej dostupnejší aj v servernej amerike: rýchlejší internet resp. jeho rozšírenie, početné streamy a neraz anglický komentár.
Jedno ale na lockoute môže byť zaujímavé, nedajboh pozitívne... Ak by bol lockout dlhší a účasť väčších hviezd v Európe masovejšia mohlo by to ovplyvniť diskusiu o miernom zväčšení ľadovej plochy. Prečo? Na rozdiel od 2005 je európsky hokej dostupnejší aj v servernej amerike: rýchlejší internet resp. jeho rozšírenie, početné streamy a neraz anglický komentár.
Je to veľká škoda najkrajší hokej sa hrá v NHL a majú najlepších komentátorov. Ten Bettman je hajzel treba ho už vymeniť.
"Batman" nie je práve môj najobľúbenejší hokejový funkcionár, ale z pohľadu majiteľov si robí svoj job viac ako dobre. Zisky ligy za posledných 20 rokov stúpli neskutočne a hráči pri poslednom lockoute dostali riadne zaucho a vlastne nič nevyjdnali.
Jediné prečo ho nemám rád je násilné vtláčanie hokeja tam, kde to jednoducho nejde a naopak, obrovský fanúšikovský potenciál mimo NA výrazne zanedbáva.
Jediné prečo ho nemám rád je násilné vtláčanie hokeja tam, kde to jednoducho nejde a naopak, obrovský fanúšikovský potenciál mimo NA výrazne zanedbáva.
Lockout bol vyhlásený len pred pár hodinami, no pár hviezd už zakotvilo v Európe.
Diváci v Čechách sa môžu tešiť na Tomáš Plekanca a Jaromíra Jágra, ktorí by mali nastúpiť v drese Kladna už v stredu.
Doneck takisto nezaspal a počas prvých hodín výluky podpísal zmluvy s Ruslanom Fedotenkom a Alexejom Ponikarovskym.
Suverénne najväčšie ryby však ulovil Magnitogorsk. Ten podpísal MVP posledných MS Jevgenija Malkina a skúseného obrancu Sergeja Gončara.
V hre o hráčov NHL je aj Slovan, ktorý už dávnejšie deklaroval záujem o Andreja Sekeru, Ľubomíra Višňovského či Michala Handzuša.
-
mirak2
Hardcore addict
Jumbo Joe a Rick Nash by mali hrat za Davos a Pacioretty, Toews a Gagner za Zug vo Svajciarsku, co sa da povazovat za velke kanadske ryby, co je zaujimave niekolko hracov smeruje do 2. najvyssej svedskej sutaze Allsvenskan, napr. Kopitar za Moru, Kronwall za Djurgarden... som zvedavy, ci niekto bude mat chut na slovensku extraligu, Handzus deklaroval zaujem o hru za Bansku Bystricu, som zvedavy 
Kopitar tam ide preto, aby si zahral s mladším bratom Gasperom
Ja som zvedavý, kam pôjde Datsyuk, špekulácie hovoria o Kazani. Davos sa ukázal celkom šikovný, počas leta odišli viacerí hráči, súpiska sa podstatne oslabila a to jedine za účelom zlákania Thorntona a Heatleyho.
Na druhej strane je nevýhodou to, že títo TOP hráči vytlačia zo zostáv resp. ukratia ice-time mladých hráčov v európskych tímoch a tiež sa naruší istá koncepcia rozvoja a napredovania klubov.
Tiež očakávam, že minimálne do konca roka sa NHL nezačne.....Garryho by už mohli stiahnuť z éteru
Ja som zvedavý, kam pôjde Datsyuk, špekulácie hovoria o Kazani. Davos sa ukázal celkom šikovný, počas leta odišli viacerí hráči, súpiska sa podstatne oslabila a to jedine za účelom zlákania Thorntona a Heatleyho.
Na druhej strane je nevýhodou to, že títo TOP hráči vytlačia zo zostáv resp. ukratia ice-time mladých hráčov v európskych tímoch a tiež sa naruší istá koncepcia rozvoja a napredovania klubov.
Tiež očakávam, že minimálne do konca roka sa NHL nezačne.....Garryho by už mohli stiahnuť z éteru
Ja som niekde čítal že záujem hrať v KHL má aj Shea Webber, a čo tu nebolo ešte spomenuté tak Ovechkin do Dynamo Moskva, aspoň z toho čo rozprával ešte pred lockoutom
-
master23
Light Professional
jose: mne sa zda, ze som vcera cital, ze Datsyuk sa ma vratit do AK Bars.
btw teraz som akurat cital, ze svedska najvyssia liga nebude brat hracov z NHL? to naozaj?
btw teraz som akurat cital, ze svedska najvyssia liga nebude brat hracov z NHL? to naozaj?
-
mirak2
Hardcore addict
ak chce hrac z nhl hrat v elitserien, tak musi podpisat na celu sezonu... napr. lundqvist by mal chytat za frolundu