NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
kua ani nespománaj. vypol som to v polke 3. tretiny 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Gaborik naj strelec PO..kto by to bol cakal v takom decembri
-
t0m4s3
Admin
S Kopitarom v utoku, to sa mu to hra. Kazdopadne, urcite velke povzbudenie. Fleury druhy shutout, Kings 2:0 vedu.guess.whoo napísal:Gaborik naj strelec PO..kto by to bol cakal v takom decembri
-
guess.whoo
Redeemer
myslim, ze je to obojstranne a asi nasiel konecne spravneho partaka
Je vtipné ako na neho pindali v Rangers, že streaky, injured, playoff ghost, old... a majú, čo chceli - Nash 2 góly v 30 playoff games 
Kopitar je v olympijskej sezóne podľa mňa najlepší center ak nie rovno hráč. Je to úžasný hokejista. Ako zaujímavosť uvediem, že Kopi i Gabby majú časy len okolo 15 min za zápas.
Kopitar je v olympijskej sezóne podľa mňa najlepší center ak nie rovno hráč. Je to úžasný hokejista. Ako zaujímavosť uvediem, že Kopi i Gabby majú časy len okolo 15 min za zápas.
-
mirak2
Hardcore addict
aj to preto, lebo trener Kings v momente ako vyhravaju co i len o jeden gol toci viac defenzivne lajny... nekonecne ma serie on aj cele Kings s Quickom na cele. grrrr
Co ta na tom serie? Nezazivnost zapasu alebo slaba efektivita tej strategie? Preotze Kings su v tomto unikat, v klude to mozu takouto taktikou dotiahnut aj k SC.
Trapni Rangers dufam ze coskoro vypadnu, len mi je luto toho chudaka Lundquista, vsetko musi zachranovat. K Nashovi len tolko, staci sa zapocuvat do tonov vlastneho publika, ked ma Nash puk na hokejke, ked ho vlastni fanusikovia vybucali, tak to o niecom svedci.
Trapni Rangers dufam ze coskoro vypadnu, len mi je luto toho chudaka Lundquista, vsetko musi zachranovat. K Nashovi len tolko, staci sa zapocuvat do tonov vlastneho publika, ked ma Nash puk na hokejke, ked ho vlastni fanusikovia vybucali, tak to o niecom svedci.
-
mirak2
Hardcore addict
hraju totalny antihokej, neda sa na to pozerat, Ducks sa snazia, tvoria a nakoniec vypadnu kvoli betonarom
-
guess.whoo
Redeemer
uz je to raz tak..ako v hokeji tak aj vo futbale. dnes je vsetko pretaktizovane a bez megavyraznych osobnosti sa proti skvelo postavenej defenzivnej taktike vyhrava tazko
Jj, som favorizoval Anaheim, i na zisk SC, ale Kings ich riadne drvia. Anaheim hrá a Kings vyhrávajú. V zápase, ktorý rozhodol Gáborík mali Dux v predlžení predtým asi 1000 šancí.
Aj ja som fandil kackam po tom co vypadol sj, ale kedze sa gaborikovi v tom LA tak dari, tak mi to nevadi.mirak2 napísal:hraju totalny antihokej, neda sa na to pozerat, Ducks sa snazia, tvoria a nakoniec vypadnu kvoli betonarom
Gaborik ma o motivaciu naviac.
Ak by LA postupili,tak sa Gaby stretne bud so svojim kamosom,
alebo s teamom, kde stravil skoro 10 rokov.
Ak by LA postupili,tak sa Gaby stretne bud so svojim kamosom,
alebo s teamom, kde stravil skoro 10 rokov.
Gabby znovu 2 goly,najlepsi strelec PO,5 v bodovani, ale Ducks uz vedu 3:2, krali to budu mat tazke.
-
guess.whoo
Redeemer
tak Kings to dokazali..necakal som az taky hladky zapas, znova sa presadil Gabby a je na cele bodovania za Kopitarom. Ak im forma vydrzi su u mna najvacsi adepti
Hawks - Kings / Canadiens - Rangers
3x Original Six kluby, 3x najväčšie mestá USA + najhokejovejšie mesto sveta - sen TV spoločností a marketingových oddelení
Na Západe sa zišli tradičné power-housy posledných a budúcich rokov, na Východe tímy s 20-ročnými ambíciami vlastne tuším 1x vo finále od ich posledných víťazstiev (1993,1994).
Veľmi, veľmi zaujímavé. Som zvedavý ako sa zmení reputácia Gáboríka ak LA postúpi do finále - bude mať na konte 2 veľmi silné playoffs.
Ak postúpia Hawks, prípadne vyhrajú z Hossu sa stane historicky veľmi zaujímavý hráč, bolo by to 5 finále za 7 sezón, čo je v dobe platového stropu zázrak.
Toľko moje pocity.
3x Original Six kluby, 3x najväčšie mestá USA + najhokejovejšie mesto sveta - sen TV spoločností a marketingových oddelení
Na Západe sa zišli tradičné power-housy posledných a budúcich rokov, na Východe tímy s 20-ročnými ambíciami vlastne tuším 1x vo finále od ich posledných víťazstiev (1993,1994).
Veľmi, veľmi zaujímavé. Som zvedavý ako sa zmení reputácia Gáboríka ak LA postúpi do finále - bude mať na konte 2 veľmi silné playoffs.
Ak postúpia Hawks, prípadne vyhrajú z Hossu sa stane historicky veľmi zaujímavý hráč, bolo by to 5 finále za 7 sezón, čo je v dobe platového stropu zázrak.
Toľko moje pocity.
-
DanielDevil
Addict
Halák podpísal s Islanders na 4 roky za 18 mega
-
guess.whoo
Redeemer
velmi dobru zmluvu dostal si myslim. len ktovie, ci si zachyta za tie styri roky aspon raz PO
Prečo nie? Dobrý brankár je veľký rozdiel, ktorý ich môže posunúť vyššie. Momentálne to môže byť kľudne 6.-10. miesto.
-
guess.whoo
Redeemer
neviem, vzdy som skepticky ked sa jedna o ostrovanov. casto maju pred sezonou po ambicie a potom hraju aj tak pol sezony na nahodu a o cest
No som zvedavý či to dnes Kings dajú.. Ak nie, tak GAME 7 sa hrá v Chicagu a tam Hawks prehrali v tomto playoff len raz - proti Kings 
Mám také zmiešané pocity, Hawks-Kings vyzerá byť predčasné finále, Rangers to moc (teda vôbec) neprajem. Hoci LA mám celkom rád, tak prípadné finále Kings - Rangers bude totálny betón.
Mám také zmiešané pocity, Hawks-Kings vyzerá byť predčasné finále, Rangers to moc (teda vôbec) neprajem. Hoci LA mám celkom rád, tak prípadné finále Kings - Rangers bude totálny betón.