NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
každý rekord je rekord 

-
Duressae
Light Star - Príspevky: 208
- Kontaktovať používateľa:
Nájdu sa tu fanúšikovia Bostonu Bruins ? 

Nie som zrovna fanúšik, ale čo si myslíš o zápase so Senátormi 

-
Duressae
Ako keby nevedeli s nimi hrat. Tusim ze poslednych 8 zapasov Boston neporazil uz Ottawumatothor napísal:Nie som zrovna fanúšik, ale čo si myslíš o zápase so Senátormi
Vzdy som si myslel ze Montreal su tie najvetsie svine ktore maju to take "česke štastičko" ale ako pozeram Ottawa a Toronto to zdedili.
Myslim si ze na Ottawu by mali ist viac defenzivne.
Hej je to pre nich nejaký obzvlášť ťažký súper očividne. Viac defenzívne si nemyslím, v tom zápase čo prehrali 2:3 dali oba góly z presiloviek. Hra 5na5 nič moc z ich strany.
Zaujimava odozva na protekciu v USA - http://www.sportinak.sk/vyhodil-trenera ... st-skoncil
-
jason007x
Light Professional - Príspevky: 716
NHL oficiálne potvrdila neúčasť hokejistov NHL na OH 2018 https://www.nhl.com/news/nhl-will-not-p ... -288385598
... no to bude horšie ako MS, keďže tam chodia aspoň niektorí z klubov, ktoré nepostúpili do play-off. Tu nebudú ani len tí. Asi akurát Ovechkin príde, keďže myslím, že on má v zmluve klauzulu, že ho musia púšťať.
... no to bude horšie ako MS, keďže tam chodia aspoň niektorí z klubov, ktoré nepostúpili do play-off. Tu nebudú ani len tí. Asi akurát Ovechkin príde, keďže myslím, že on má v zmluve klauzulu, že ho musia púšťať.
-
guess.whoo
Redeemer - Príspevky: 13268
on to v zmluve nema, len washington nebude penalizovat svoj klenot 

-
DanielDevil
Addict - Príspevky: 3098
tiež som čítal, že to má v zmluve, dokonca aj o Backstromovi a niekde som videl vyhlásenia Washingtonu, že oni ich oboch pustia, aj Oshieho, že nebudú brániť svojím hráčom reprezentovať, takže som zvedavý 

-
mirak2
Hardcore addict - Príspevky: 6449
to, ze to ma v zmluve je kolosalna blbost. nominujem to v osobnej ankete pí*ovina mesiaca
-
Duressae
Mna zaujima teraz vas nazor kto vyhra SC tento rok ?
ja si myslim ze finale bude Pens a Edmonton.

-
DanielDevil
Addict - Príspevky: 3098
moje čierne kone sú Edmonton a Nashville 

-
Duressae
Edm to ma za sebou teraz som zvedavy na Ottawu a Pens
Zaujimavy clanok o platoch v nizsich ligach v USA a Kanade - http://www.hokejportal.net/?q=clanok/pl ... iach/73635
-
guess.whoo
http://sport.aktuality.sk/c/282412/obav ... ana-hossu/
skoda ho
este aj to malo co nam tam ostalo sa zredukovalo
skoda ho

Nieco o slovakoch v NHL, najma tych starsich. Podla mna pekny clanok, aj ked mi tam chyba zaver. Viac tu - https://sport.aktuality.sk/c/342510/na- ... gn=fbsport
-
guess.whoo
Fehy draftovany v druhom kole
skoda, ze nebolo prve ale stale slusne

G. K. Vegas: T. Tatár (spolu s N. Suzuki a výber v 2. kole draftu v roku 2019.) do Montrealu Canadiens za M. Pacioretty
-
mirak2
Hardcore addict - Príspevky: 6449
Paciorettymu po sezone mu konci zmluva, odmietol rokovat o predlzeni a sam poziadal o vymenu. Tatar sa nevedel vo Vegas aklimatizovat a nevedeli mu najst miesto v zostave, mnoho ludi si robilo srandu z Tatara aj Vegas, ze Tatar sedi na tribune a miesto neho hra Reaves. Viacero kridelnikov odislo z Vegas a cakalo sa, ze sa Tatar dostane do prvej/druhej lajny. Suzuki je prospekt, ktory vyzera, ze by sa mohol uchytit v NHL. Pacioretty nemal dobru sezonu a konci mu zmluva. GMGM v podstate za Paciorettyho dal 4 vybery v drafte (1x 1. kolo, 2x 2. kolo a 1x 3. kolo) a Suzukiho, ktory bol tiez 1. kolovy vyber. Vegas sice vela draft pickov a retoriku v style "budujeme tim do buducnosti", ale zacinaju ich rozhadzovat v style "chceme vyhrat tu a teraz". Toto ma zarobene na velky pruser.
Tatar by si mal zahrat v 1. alebo 2. lajne v pohodicke. Ak ho mesto a fanusikovia nedodrbu za to, ze nevie francuzsky alebo nejaku inu vtakovinu.
edit: no uz stihli dat Paciorettymu vo Vegas 7 milionov rocne na najblizsie 4 roky. som skor skeptik.
//autoeditácia príspevku (13 Sep 2018, 23:58)
Karlsson do San Jose za buraky. strasne smiesna protihodnota a Ottawa aj s internetom su v plamenoch
Tatar by si mal zahrat v 1. alebo 2. lajne v pohodicke. Ak ho mesto a fanusikovia nedodrbu za to, ze nevie francuzsky alebo nejaku inu vtakovinu.
edit: no uz stihli dat Paciorettymu vo Vegas 7 milionov rocne na najblizsie 4 roky. som skor skeptik.
//autoeditácia príspevku (13 Sep 2018, 23:58)
Karlsson do San Jose za buraky. strasne smiesna protihodnota a Ottawa aj s internetom su v plamenoch

-
guess.whoo
aspon dostane mozno Jaroš viac miesta