NHL DRAFT 2007

O športe...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

NHL DRAFT 2007

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Nuz podakujme sa vedeniu SZLH a scasti aj statu zato ze sa tak velmi venuje praci z mladezou, vdaka ich usiliu sa nam podarilo NEmat v prvej 100 ziadneho hraca.... :cry:

PS: Bratia cesi nevyskakujte moc, mate tam sice toho voracka na ale potom tam mate do 100 tiez uz iba jedneho hokejistu, bohuzial cesko-slovenky hokej ustupuje...
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

No toto ma tiež prekvapilo. Teraz pozerám na nhl.com draft 2007 a asi sa mi to len zdalo ale ani ja som nenašiel žiadneho slováka v prvej stovke.

A v novinach som čítal, že sa očakáva nejako vysoko draftovaný slovak v NHL tak to je riadna hanba a facka pre slovenský hokej.

Ale zase si pozrime, že ani iné europske krajiny nemajú bohvieao veľa hokejistov v prvej stovke - sami američan a kanadan.

ešte jedna pikoška - v prvej stovke draftovaný aj nigerijčan. - samozrejme pôvodom iba ale je to sympatické
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

127.-Kytnar
134.-Mikus

Dalej uz sledovat nejdem :(
J.O.S.E
King
King

správa

Tak to na 3. miesto Gáboríka z roku 2000 to je riadné oslabenie našho hokeja v zámorí.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

sk hokej uz nie je co bol. toto je jednoznacny dokaz. na mladez sa sere, peniazky si radsej vezmem pre seba... som zvedavy co bude ked skonci demitra, gaborik, hossa.

http://nhl.cz/index.php?lng=CZ&view=clanek&id=115013
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

to mas tesi najvyssie draftovanym slovakom v NHL je nas Topolcanec Milan Kytnar :)
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

prekvapilo ma ze vobec nedraftovali Adama Bezáka, ktory bol tusim 5 v bodovani na ms 18 tento rok, cakal som ze bude v prvej stovke.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Hossa1881 napísal:prekvapilo ma ze vobec nedraftovali Adama Bezáka, ktory bol tusim 5 v bodovani na ms 18 tento rok, cakal som ze bude v prvej stovke.
ale ved kytnar bol najproduktivnejsi hrac SVK do 18 rokov na MS vo Finsku
J.O.S.E
King
King

jimino napísal:sk hokej uz nie je co bol. toto je jednoznacny dokaz. na mladez sa sere, peniazky si radsej vezmem pre seba... som zvedavy co bude ked skonci demitra, gaborik, hossa.

http://nhl.cz/index.php?lng=CZ&view=clanek&id=115013
ja by som tento tvoj príspevok doplnil ešte o to, že naša reprezentácia sa stále spolieha každoročne len na tých istých hráčov typu Bartečko, Hlinka, Šatana a iných a zabuda, že do mužstva treba každý rok zapracovavať minimálne dvoch troch hráčov na ktorých bude spoľahnutie aj v budúcnosti. Lebo vidíme,že v posledných rokoch sa nám mnohe tradične opory z MS zrania v posledných zápasoch svojích líg a čo potom?

Ved si zoberme mužstvo Švedska na týchto MS - ved okrem Alexandra Steena nemali na MS žiadnú veľku posilu z NHL a všetko boli prevažne mladí hračí z ich ligy - a v budúcnosti sa prave na nich môžu spoľahnúť a budú z toho ťažiť.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

master23 napísal:ale ved kytnar bol najproduktivnejsi hrac SVK do 18 rokov na MS vo Finsku
myslel som v celkove bodovanie vsetkych hracov sampionatu
Napísať odpoveď